Beyaz Futbol & Derin Futbol | Beyaz TV | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Terim önce Milli takımı kurtarsın da sonra gelip GS a baksın..

Keramet terimde olsa Milli takım bu kadar rezil olmazdı..

Kendisi de durumun bu denli kötü olacağını bildiği için milli takımın durumundan faydalandı kaçarak gitti..

Bırakın artık geçmişi ileriye bakın GS ın Fatih Terime hiç ihtiyacı yok , Fatih Terim in GS a ihtiyacı var..

GS ın sorunu en tepeden başlıyor. Başarı için önce iyi bir yönetim gerekir. GS 2 yıldır berbat yönetiliyor.

Bu gelen yönetim de başkan Yarsuvat açıkladı 2015 mayısda kesin bırakıyorum dedi .
Kendisi tamamiyle mayıs ayına kadar yem olarak ortaya çıkdı.

Bu süre zarfında Prandelliye 10 12m euro tazminat verecek durumları yok o yüzden devam edicekler.
Bütün tepkileri mayısa kadar bu yönetim çekecek

Mayıs ayında ya Faruk Süren yada Ali Dürüst aday olup . Sıfırdan başlayacaklar.
Olay bu...

Mayısa kadar biz daha çoook 4 leniriz bu gidişle

Ne 10 12si ya adamın tazminatı falan yok

Galatasaray'i ben bildim bileli hep ayni kisiler yonetmistir bunu yeni duymuş gibi yadirgayanlari da anlamış degilim. Nasıl Galatasaray baskan adaylari donup dolasip ayni isimler oluyorsa TD adayları icinde hep ayni isimler gelmesi sasirilmayacak bir durum (bence yanlış bir durum). O yüzden yapilacak ilk dogru hamle Prandelliyi kovmak sonra kesinlikle yerli bir hoca ile anlasmak ve devre arasi kaliteli bir yabanci forvet.

Yabanci bir hoca alirsalar büyük bir yanlış olur.

★★★》☆

ertem şener,hikmet karaman gelsin burak ve selçuka ''hadi koçum,hadi aslanım'' desin başarı gelir diyor..Şu programa artı 18'i geçtim artı sonsuz uyarısı konmalı ki kimse izlemesin...

Neye dayanarak bunu söylüyorsun dostum ?

Bir kanıtın var mı ?

Sence tazminatı olmasa 1 dk tutarlarmı ?

Keske dediğin gibi olsa

Aysal kendisi açıkladı trt'de

Kulüp ne zaman isterse yollayabiliyor tazminat ödemeden.

Rezil Sinan Engin, Inan ve Yilmaz'a laf etmyior Melo'ya ediyor!

Sinan Engin nin Meloyla alıp veremediği ne çözemedim ama Burakla Selçuğa Hiç laf eleştiri yok

Hikmet Karamanda ne zaman kariyerinde başarılı olmuş, kasasını boşaltmadığı kulüp kalmış mı, Gaziantep'i terk edip Bursa'nın başına geçip daha ilk turda bu adam elendirtmedi mi?

YILMAZ VURAL gelmeli. Adamin lobisi de yok öyle aman aman.

Sinan Engin nefretlik bir adam.

Ulan Ridvan bile diyor Melo GS'nin en kaliteli topcularindan, aldigi her kurusu hakediyor diye.
Bu pislik takmis Melo'ya. Selcuk ve Burak'a laf yok

Bu rasim kadar salak saçma bi adam yok, sabahtan beri ısrarla hikmet karaman diyordu, şimdi durmuş fatih terim diyor..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt