Adem Çakar
Büyük Kaptan
- 25 Haziran 2013
- 20.667
- 4.279
- 1.233
Polat döneminde yolsuzluk varsa niye ihraç almadı bu adam.
Hepsinin bir birileri ile ilgili bildikleri kirli dosyalar yoksa, bende adam degilim.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Polat döneminde yolsuzluk varsa niye ihraç almadı bu adam.
İnan Kıraç :Adnan Polat ile benim hiçbir sorunum yok kendisine oy verdim.Ancak Ali Sami Yen stadının yerini onun yüzünden kaybettik..
Aynen bende dayak yedi sandim.Ulan nargileyi ne abarttilar ciddi bişey yapmış sandım
Dogru degil. TFF bu konunun üstünü örtmeye calistigini anlayinca 'Bu ates üfleyerek sönmez' diye aciklama yayinladi. Gec bunlari Adem, orda daha Aziz'in sesi bile cikmiyordu. Direk olarak net bir sekilde negatif tavir aldi. Basta sadece TFF'yi beklemeliyiz gibi birseyler dedi. TFF aciklamasindan sonra bizden aciklama yayinlandi.
Sen su an Aysal´i yalanliyorsun ozaman, Aysal kendisi söyledi bunu. "Biz yayin yasagi yaparken, Aziz Yildirim hapislerden en büyük sikeci Galatasaray gibi aciklamalar yapiyordu" gibi biri sözü var Aysal´in. Aziz Yildirim daha 3. temmuzdan sadece bir gün sonra, 12. Numara ile baslamisti bile propagandalara. Ben Nihat Özdemir´in cikip tesekkür ettigini daha dün gibi hatirliyorum. Ünal Aysal daha bir kac ay önce karsilik vermek zorunda birktilar dedi.
Ve Ünal Aysal hic bir zaman Fenerbahce´nin hak ettigi cezasini almasini istemedi, küme düsmeye karsi bir tavir sergiledi. Hem bizzat bunu Nihat özdemir´e söyledi, hemde bir dost sohbeti var kayitlarina alinan. Stadima taraftari nasil cekerim diyordu. Adamin gizli görüntülerine bile inanmiyorsan, ben daha ne diyeyim.
KesinNargile değildir o başka bir şey vardır o nargilede ama söylemiyorlar