Beyaz Futbol & Derin Futbol | Beyaz TV | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Arkadaş boşuna demiyoruz bu kanalda tamamiyle Fenerbahçe propagandsı yapan bir kanal diye.

GS 5 attı 5 dk konuşmadılar
Bugün Adnan polatı konuşturuyorlar ki Kaos çıksın.
Konuşılsun. GS huzursuz olsum.

Çünkü GS toparlanma emareleri gösteriyor bundan Korkuyorlar.

Bu kadar kötü GS şampiyon olursa Fenerbahçe taraftarına anlatamazlar.

Daha durun Demirören eliyle Bu muhalefet eliyle daha ne oyunlar oynicaklar GS .
Hakemler boş durmaz göreceksiniz..

Bu şerefsiz basın ve Demirören oldukça işimiz çok zor

Adnan polatıda günahım kadar sevmem.
Onların GS lılığı kendi çıkarları oluncaya kadar bitince GS kalmıyor...

GS da az ışık göründü şimdi çıkıp konuşmanın basına malzeme vermenin sırası mı ?
Temcit pilavı gibi aynı şeyleri her sene konusmanın anlamı ne ?

Hepsi yapiyor yolsuzlugu GS üstünden. Hepsi ayni b.kun laciverti.

Gs ne zaman yukselise gecse bu polat cikip ortalik karistirir.

Terim doneminde de aynisini yapmisti.

Yaptiklari cidden artik haddini asti. Ulan Galatasaray'in cikisini engellemek icin hemen Polat gibi gereksizleri bagliyorlar. Taraftar ama sorumluluk almiyor ki. Twitter'i olan baski yapsin sunlara, hop durun desin su taraftarda.

Dogru degil. TFF bu konunun üstünü örtmeye calistigini anlayinca 'Bu ates üfleyerek sönmez' diye aciklama yayinladi. Gec bunlari Adem, orda daha Aziz'in sesi bile cikmiyordu. Direk olarak net bir sekilde negatif tavir aldi. Basta sadece TFF'yi beklemeliyiz gibi birseyler dedi. TFF aciklamasindan sonra bizden aciklama yayinlandi.

Sen su an Aysal´i yalanliyorsun ozaman, Aysal kendisi söyledi bunu. "Biz yayin yasagi yaparken, Aziz Yildirim hapislerden en büyük sikeci Galatasaray gibi aciklamalar yapiyordu" gibi biri sözü var Aysal´in. Aziz Yildirim daha 3. temmuzdan sadece bir gün sonra, 12. Numara ile baslamisti bile propagandalara. Ben Nihat Özdemir´in cikip tesekkür ettigini daha dün gibi hatirliyorum. Ünal Aysal daha bir kac ay önce karsilik vermek zorunda birktilar dedi.

Ve Ünal Aysal hic bir zaman Fenerbahce´nin hak ettigi cezasini almasini istemedi, küme düsmeye karsi bir tavir sergiledi. Hem bizzat bunu Nihat özdemir´e söyledi, hemde bir dost sohbeti var kayitlarina alinan. Stadima taraftari nasil cekerim diyordu. Adamin gizli görüntülerine bile inanmiyorsan, ben daha ne diyeyim.

Medyadaki bu savasa Aysal baslatti yaygarasi yanlis... Daha 3. Temmuz operasyonu baslamamisti, Aziz Yildirim Galatasaray´a operasyon yapmaya hazirlaniyordu yeni yasalar ile. Elimde belge var, Galatasaray´in Denizli´de sike yaptigini kanitlayacam diyordu. Bahettigi Bülent Tulunun mektubu, 3. Temmuz döneminden sadece 2 gün sonra o mektub bizzat Aziz Yildirim talimati ile servis edildi, ve birden Galatasaray´da aranmaya, taranmaya basladi. Tabiki isi bos cikti, ama bu Tulun´u sonra Florya´ya yerlestirmeye kalktilar.

Son düzenleme:
Nargile değildir o başka bir şey vardır o nargilede ama söylemiyorlar

Ya bırak kız çocuğu gibi kan görünce bayılmış kız caner :D pembe don giyiyordu zamanında zaten :D

F.Bahçe kulübü doktoru: "Caner baygınlık esnasında kafasını vurdu. Beyin tomografisi çekilecek. Ama herhangi endişe edilecek bir durumu yok"

Görüntüleri Beyaz Tv'de izliyoruz. Nerede vurmuş kafasini.

torbacıdan dayak yedi heralde

Sen su an Aysal´i yalanliyorsun ozaman, Aysal kendisi söyledi bunu. "Biz yayin yasagi yaparken, Aziz Yildirim hapislerden en büyük sikeci Galatasaray gibi aciklamalar yapiyordu" gibi biri sözü var Aysal´in. Aziz Yildirim daha 3. temmuzdan sadece bir gün sonra, 12. Numara ile baslamisti bile propagandalara. Ben Nihat Özdemir´in cikip tesekkür ettigini daha dün gibi hatirliyorum. Ünal Aysal daha bir kac ay önce karsilik vermek zorunda birktilar dedi.

Ve Ünal Aysal hic bir zaman Fenerbahce´nin hak ettigi cezasini almasini istemedi, küme düsmeye karsi bir tavir sergiledi. Hem bizzat bunu Nihat özdemir´e söyledi, hemde bir dost sohbeti var kayitlarina alinan. Stadima taraftari nasil cekerim diyordu. Adamin gizli görüntülerine bile inanmiyorsan, ben daha ne diyeyim.

Ilk cümlenden sonra okumadim, cünkü kimseyi yalanladigim yok. Gercek bu. Bir kac gün sonra TFF ilk aciklamayi yapinca biz aciklamayi yaptik. Arastir tarihleri bulursun. Yanilmadigimdan eminim.

Erteme bak hemen uydurdu kafasından bi hikaye. Yok zamanında Monacodayken puro içmiş ve bayılmış :D

I am the one who knocks!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt