Beyaz Futbol & Derin Futbol | Beyaz TV | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yarim saat önce fenerbahcenin $ike aliskanligi var alt yazisini hemen kaldirtan erteme bak
Galatasaray ferhati bagladi mi $ike yapti mi diye mansetten büyük resim seklinde veriyor.

Sizin gelmisini gecmisinizi seveyim
Bu kanalın ve bu programın ne mal olduğu belli zaten :red: Bunlar şikecilerin ve rüşvetçilerin tetikçisi başka birşey değil... Ben programı izlemiyorum ve Ertem'in ne yaptığını söylüyorsunuz. Aleni bir şekilde Galatasaray düşmanlığı yapıyorlar işte... Bir de Rasim denen yavşağı ciddi ciddi Galatasaraylı olarak görenler var bu forumda :red: Şu an o programda yüreğinde gerçekten Galatasaray aşkı olan adam, Ertem'in yaptığı bu soysuzluktan sonra ortalığı yangın yerine çevirmişti! Ama Rasim goygoy adamı. Rüzgar nereden eserse o tarafa gider... Göstermelik fasülyeden Galatasaraylı işte :)

Galatasaray'ın şampiyonluğuna yüzde bir milyon oran vermekle veyahut bjk'ye terazi lastik jimnastik demekle Galatasaraylı olunmuyor! Şike davasında paralel maralel diyerekten aziz yavşaklığı yapmakla Galatasaraylı olunmuyor... Rasim Galatasaraylı ise ben değilim net :)

Son düzenleme:
Lan hani bunları seyredip, sinirimizi bozmuyorduk, hani prim vermiyorduk bunlara, hepiniz buradasınız :D

Bu kanalın ve bu programın ne mal olduğu belli zaten :red: Bunlar şikecilerin ve rüşvetçilerin tetikçisi başka birşey değil... Ben programı izlemiyorum ve Ertem'in ne yaptığını söylüyorsunuz. Aleni bir şekilde Galatasaray düşmanlığı yapıyorlar işte... Bir de Rasim denen yavşağı ciddi ciddi Galatasaraylı olarak görenler var bu forumda :red: Şu an o programda yüreğinde gerçekten Galatasaray aşkı olan adam Ertem'in yaptığı bu soysuzluktan sonra ortalığı yangın yerine çevirmişti! Ama Rasim goygoy adamı. Rüzgar nereden eserse o tarafa gider... Göstermelik fasülyeden Galatasaraylı işte :)

Galatasaray'ın şampiyonluğuna yüzde bir milyon oran vermekle veyahut bjk'ye terazi lastik jimnastik demekle Galatasaraylı olunmuyor! Şike davasında paralel maralel diyerekten aziz yavşaklığı yapmakla Galatasaraylı olunmuyor... Rasim Galatasaraylı ise ben değilim net :)

Rasim Galatasaraylı olabilir ama Galatasaraylıkdan hiç bir ama hiiiiiç bir duruşu yok. Sıfır resmen.

Rasim Galatasaraylı olabilir ama Galatasaraylıkdan hiç bir ama hiiiiiç bir duruşu yok. Sıfır resmen.
İşte o yüzden Galatasaraylı olduğunu kabul etmiyorum diyorum ya :) Her Galatasaraylıyım diyeni her sarı kırmızı parçalı forma giyeni sorgusuz sualsiz Galatasaraylı olarak kabul edeceksek işimiz var :red: Zamanında sorsan Emre B. denen şerefsiz de en büyük Galatasaraylıydı ve formamızı giyiyordu :red:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt