- 14 Haziran 2009
- 29.849
- 14.956
- 2.868
Bu kanalın ve bu programın ne mal olduğu belli zaten :red: Bunlar şikecilerin ve rüşvetçilerin tetikçisi başka birşey değil... Ben programı izlemiyorum ve Ertem'in ne yaptığını söylüyorsunuz. Aleni bir şekilde Galatasaray düşmanlığı yapıyorlar işte... Bir de Rasim denen yavşağı ciddi ciddi Galatasaraylı olarak görenler var bu forumda :red: Şu an o programda yüreğinde gerçekten Galatasaray aşkı olan adam, Ertem'in yaptığı bu soysuzluktan sonra ortalığı yangın yerine çevirmişti! Ama Rasim goygoy adamı. Rüzgar nereden eserse o tarafa gider... Göstermelik fasülyeden Galatasaraylı işteYarim saat önce fenerbahcenin $ike aliskanligi var alt yazisini hemen kaldirtan erteme bak
Galatasaray ferhati bagladi mi $ike yapti mi diye mansetten büyük resim seklinde veriyor.
Sizin gelmisini gecmisinizi seveyim
Galatasaray'ın şampiyonluğuna yüzde bir milyon oran vermekle veyahut bjk'ye terazi lastik jimnastik demekle Galatasaraylı olunmuyor! Şike davasında paralel maralel diyerekten aziz yavşaklığı yapmakla Galatasaraylı olunmuyor... Rasim Galatasaraylı ise ben değilim net
Son düzenleme: