Bir Şikenin Anatomisi "YAPI" | Telif Yedi!

İlk dakikaları izledikten sonra hemen anlamıştım Yapı’nın bu videoyu kaldırtacağını ve bu yüzden hemen indirmiştim videoyu.

bunlar da işin içinde abv

Zamanında ne savaş vermiştik yav
erman toroğlu o zamanlarda diyordu bu işi sündürüp sündürüp uzatıp uzatıp kapatacaklar suçlular cezasız kalacak diye. Her gün ne zaman düşecekler diye bekledik yaptıkları yanlarına kar kaldı birde kendilerini haklı ve kahraman çıkardılar.

Yalnız yaziya dökülen telefon konuşmalarını okumak ne zordu ya 😅

Kaldırmışlar Twitter'da paylaşmayan Galatasaraylıyım demesin kendisine herkes paylaşsın.

Bu ateş üfleyerek sönmez" diyerek olayı hep sıcak tutan o dönemki başta başkanımız Ünal Aysal ve diger yöneticilere de selamlar saygılar olsun.

Düşünüyorum da, şu yönetim o zaman olsa... Aman aman... Bizimkiler olayın üstünü bile kapatmaya çalışırdı herhalde. Ne basiretsiz bir yönetim yav, yine sinirlendim.

Belgeselin yedeğini ben de aldım.
Telefonda, iş yerinde ve evde 3 ayrı şekilde tutacağım.

Herkes indirsin, 700 MB bir şey, 2 dakika sürmez ve yer kaplamaz.

Bu ateş üfleyerek sönmez" diyerek olayı hep sıcak tutan o dönemki başta başkanımız Ünal Aysal ve diger yöneticilere de selamlar saygılar olsun.

Düşünüyorum da, şu yönetim o zaman olsa... Aman aman... Bizimkiler olayın üstünü bile kapatmaya çalışırdı herhalde. Ne basiretsiz bir yönetim yav, yine sinirlendim.

Belgeselin yedeğini ben de aldım.
Telefonda, iş yerinde ve evde 3 ayrı şekilde tutacağım.

Herkes indirsin, 700 MB bir şey, 2 dakika sürmez ve yer kaplamaz.
Sana katılmamak imkansız. Ünal Aysal bu konuda bize gelmiş en sağlam başkan olabilir. Hala söylüyorum. Ergin Ataman ve Erden Timur başkan ve başkan yardımcısı olmalı. fenerin esamesi okunmaz

Çok sevdiğim bi arkadaşım. Acayip hatırlıdır ama konu fb olunca kafa gidiyor. Maçtan sonra 2 gün yoktu ortalıkta. Birde diyor moralim bozuk sahaya inemedim osimhen diyor. Ne yaptı size sokmaktan başka takla attı va diyor. Bu kadar idiot olamaz bi insan...
1000069522.webp1000069521.webp

Geri
Üst Alt