Bizi bırakma Harry!

Cevap: Bizi bırakma Harry!

cildiririm harry,gercekten cok kotu olurum,daha gitmeden bir mac yuzun asildi diye burda neler cektim,

bu hastalik gibi bir sey ama ben bu hastalikdan gayet memnunum,sen gidersen turuncu forma,bu guzel kadro hic birinin bi anlami kalmaz.

O formayla 5 dakka oynasan bile yeter,yeterki kal.birileri icin hayatsin harry..lutfen bu lanet sozlesmeyi sonsuza kadar uzatin.

:'(

:005:

kewell hiç bir yere gitmeyecek daha aslantepe de oynayacak yönetimin hedefi bu aslantepe ye yıldızlar topluluğuyla çıkmak

futbol acısından bakarsak Türkiye'de yabancı kısıtlama sayısından dolayı kewell önümzde ki sezon kendisine bu takımda yer bulamayabilir . Eger CL'de mücadele ediceksek ve basarı istiyorsak kewell bunun icin yeterli olamayabilir .

Hic de bile,deli dana gibi 90 dakka kosan bir futbolcu yerine 60 dakka hatta bu kewell ise 40 dakka bile oynayan haline raziyim,bazi futbolcular vardir performansina gore degerlendirilmez,bu boyledir,Kewell ozel birisi,kazandirdigi maclari ve.s soylemeye gerek yok,en etkisiz oldugu macta bile o sahada var diye guven veriyor insana.

kewell bu takımın olmazsa olmazıdır.ardadan sonra kaptan olması gereken 2.kişidir

Hic de bile,deli dana gibi 90 dakka kosan bir futbolcu yerine 60 dakka hatta bu kewell ise 40 dakka bile oynayan haline raziyim,bazi futbolcular vardir performansina gore degerlendirilmez,bu boyledir,Kewell ozel birisi,kazandirdigi maclari ve.s soylemeye gerek yok,en etkisiz oldugu macta bile o sahada var diye guven veriyor insana.

Senin ki biraz manevi bir bag ama gercekleri görmek gerekiyor . Rijkaard bunun farkında ve kewell bu sene maclara genel olarak yedek klübesinde baslayacaktır .

Senin ki biraz manevi bir bag ama gercekleri görmek gerekiyor.Rijkaard bunun farkında ve kewell bu sene maclara genel olarak yedek klübesinde baslayacaktır .

Tamam da sen Arda veya Elano ciktigi zaman 30 dakka bile olsa KeweLLi gormek istemezmisin..Rijkaard da bunu goruyor..

Aydin,Sabri,Mehmet Guven,Volkan Yaman,Yaser Yildiz varken sirf yedek kalir diye Kewelli gondermek akilsizlik olur.ne yazsam diyeceksiniz sevdigi icin kiviriyor :(

Tamam da sen Arda veya Elano ciktigi zaman 30 dakka bile olsa KeweLLi gormek istemezmisin..Rijkaard da bunu goruyor..

Aydin,Sabri,Mehmet Guven,Volkan Yaman,Yaser Yildiz varken sirf yedek kalir diye Kewelli gondermek akilsizlik olur.ne yazsam diyeceksiniz sevdigi icin kiviriyor :(

Aydın bence bu sene icin yetersiz olabilir ama gelecek sene cok daha iyi olacak . Ve yetisen bir serda eyilik var alt yapıdan gelicek emre colak ... Herkez gider biz kalırız biz Galatasaraylıyız .. Unutmayalım bu takımdan kimler geldi gecti .

Aydın bence bu sene icin yetersiz olabilir ama gelecek sene cok daha iyi olacak . Ve yetisen bir serda eyilik var alt yapıdan gelicek emre colak ... Herkez gider biz kalırız biz Galatasaraylıyız .. Unutmayalım bu takımdan kimler geldi gecti .

Bu takimdan bi hagi geldi gecti acisi hala icimizde,kewell da giderse icimiz yanar :mad:

Kim kimi bırakıyor ya arkadaşlar allah aşkına! Saçma salak haberlere kanıp böle topicler açmayın. Bizim üstümüze oyun oynamak isteyenlerin oyununa gelmeyin!

Bu takimdan bi hagi geldi gecti acisi hala icimizde,kewell da giderse icimiz yanar :mad:

Kewell ile Hagiyi kıyaslamak biraz insafsızca olur . Ama reel düsünmek gerekirse hagi bile gecmiste kalan bir Ask oldu . Kalbimizde yeri hep ayrı ama takımın gelisimi herzaman 1. planda olmalı sevgili renktas .

Senin ki biraz manevi bir bag ama gercekleri görmek gerekiyor . Rijkaard bunun farkında ve kewell bu sene maclara genel olarak yedek klübesinde baslayacaktır .

renkdaş manevi bağ diyorsun, evet dediğin yüzde yüz doğru bizi takımımıza bağlayan bağ da manevi bağ değilmidir? bu manevi bağları da geçmişten gelen kulübünun değerlerini yansıtan sporcular oluşturur.

Sen Hagi'yi izlememiş olsaydın takımını bence daha az seviyor olacaktın...

Benim babam Prekazi'yi izlememiş olsa takımını bence daha az seviyor olacaktı...

Dedem Metin Oktay'ı izlememiş olsa takımının bence daha az sevebilirdi...

Bu böyle gider bence Kewell bu tarz bir futbolcudur, tabii ki geçmişteki her futbolcunun değeri kimilerine göre ayrıdır, ama şuan çoğu yeni nesil Kewell yüzünden Galatasarayımıza daha çok bağlanmakta...

Bunu unutmamak lazım, bana göre Kewell Galatasaraylılığı çok iyi taşıyor ve yansıtıyor

Kewell ile Hagiyi kıyaslamak biraz insafsızca olur.Ama reel düsünmek gerekirse hagi bile gecmiste kalan bir Ask oldu.Kalbimizde yeri hep ayrı ama takımın gelisimi herzaman 1.planda olmalı sevgili renktas.

Kiyaslamiyorum ama ben ve milyonlarca G.Sarayli (buna eminim) hagi'den sonra hic bir futbolcuya bu kadar baglanmadi,Baros,elano,Keita,Arda ve.s yildizlar da var,

daha da olucakdir Ama KEWELL Bambaska renkdascigim anliyormusun beni :(

simdi saat burda 5.18 ve ben o sozlesme uzayana kadar her gun bu saatlere kadar korku icinde kivranicam :mad:

Bu haberleri yapanlarin agzinin payini vermek icin o sozlesme uzasa bir an once..

Kewell gitmek isteyebilir kimsede neden gidiyorsun demez oturulur konuşulur. Sözleşme uzatmak istiyorsan devre arasında oturup konuşursun ama şuan böyle haberlerin olması takım içinde huzursuzluk çıkartmaktan başka birşey değildir.

Kewell ile Hagiyi kıyaslamak biraz insafsızca olur . Ama reel düsünmek gerekirse hagi bile gecmiste kalan bir Ask oldu . Kalbimizde yeri hep ayrı ama takımın gelisimi herzaman 1. planda olmalı sevgili renktas .

Biz christianlara lukunkulara almaguerlere dünya parayı gereksiz yere vermiş bir kulübüz, en azından 45 dakika maksimum performans göstermesi çok mümkün olan saha dışında ve içinde ise değişik kategorilerde sayılamayacak kadar fayda getiren bir adamı maddi olarak barındırmaya bence Galatasaray kulübünün gücü yeter!

renkdaş manevi bağ diyorsun, evet dediğin yüzde yüz doğru bizi takımımıza bağlayan bağ da manevi bağ değilmidir? bu manevi bağları da geçmişten gelen kulübünun değerlerini yansıtan sporcular oluşturur.

Sen Hagi'yi izlememiş olsaydın takımını bence daha az seviyor olacaktın...

Benim babam Prekazi'yi izlememiş olsa takımını bence daha az seviyor olacaktı...

Dedem Metin Oktay'ı izlememiş olsa takımının bence daha az sevebilirdi...

Bu böyle gider bence Kewell bu tarz bir futbolcudur, tabii ki geçmişteki her futbolcunun değeri kimilerine göre ayrıdır, ama şuan çoğu yeni nesil Kewell yüzünden Galatasarayımıza daha çok bağlanmakta...

Bunu unutmamak lazım, bana göre Kewell Galatasaraylılığı çok iyi taşıyor ve yansıtıyor

Anlatamadım kewell bencede GS'a yakısan bir oyuncu ama ömür boyuda kewelli bu takımda beslicek degiliz , nasıl hakan sukur gibi bir efsane ile yollar ayrıldıysa kewell ile de zamanı gelince ayrılacaktır o da muhtemelen bu sene sonu olabilir .

Kewell gonullerin kaptani,belki realde Arda kaptan ama bu takimin kaptani kewell'dir,turuncu formayla ruhu yeter,

ister duygusal deyin,ister kizlarin futbol anlayisi bu kadar deyin,Kewell ozel birisi,Hagi'den sonra hic bir futbolcu bu kadar sevilmedi,

kiyaslamiyorum,kewell daha bi kupa bile kaldirmadi ama daha cok guzel gunler yasatacak bize..

Anlatamadım kewell bencede GS'a yakısan bir oyuncu ama ömür boyuda kewelli bu takımda beslicek degiliz , nasıl hakan sukur gibi bir efsane ile yollar ayrıldıysa kewell ile de zamanı gelince ayrılacaktır o da muhtemelen bu sene sonu olabilir .

Hakan Sukur 40 sene oynadi G.Saray'da Hagi ile kiyaslama diyorsun da simdi sabrettigin oyunculara bak o zaman,

Bu sene olursa G.Sarayin kaybi olur,en az 2 sene daha kalmasi gerek Kewell'in bu takimda..

Geri
Üst Alt