Bizim oğlan kıza açılamıyor, yardım !

Cevap: Bizim oğlan kıza açılamıyor,yardım !

Oğlan kaç yaşında, kız kaç yaşında? Ne evliliği genç yaşta, yapmayın etmeyin. Yoksa flört neyin mi daha? Okumadım önceki sayfaları, fakat mevzu ilginç, pembe dizi havası var.

Özet geçebilecek biri?

Cevap: Bizim oğlan kıza açılamıyor, yardım !

Idare edin böyle. :asd:

Cevap: Oğlum için çok önemli arkadaşlar lütfen bakar mısınız?

Yok abi ben o durumda o kadar mantıklı düşünecek bir kadın tanımıyorum.Eğer kızın aklında başka biri yoksa Kinder işi alır yürür diyorum ben.

İşi o ana getirirsen, o an teklifi kabul ettirip sonradan mantıklı düşünürsesi var bu işin. Sonradan ömür boyu evlenme teklifini başına kakması var. Kadınlar süprizi sadece lafta seviyor, esasta herşeye hakim olmak istiyorlar ki hazırlıklı olsunlar. Emin ol sürpriz bir tekliften çok klasik ama belli bir şekli olan teklifi seçer birçoğu. Sürprizi kabul eden olmaz demiyorum ama bence geneli öyle. Yanılıyor da olabilirim, malum konu bayanlar ;)

Benim babam da bana dalmıştı. Boşver geçer :) Seviyosan git sonuna kadar

Valla abi bindik bi alemete,gidiyoz kıyamete:) Bende farklı sorunlar var,mezhep dalgaları bakalım hayırlısı...

Hasan abi bana kız istesene:) Benim peder bana daldı geçen konuyu açınca. :D

Bizimkilerde neden sevgilinle bizimle tanıştırmıyorsun falan diyorlar.Bıraksam ağlayacaklar.Her çıktığım kızla evleneceğimi falan düşünüyorlar heralde.:)

Cevap: Bizim oğlan kıza açılamıyor,yardım !

Oğlan kaç yaşında, kız kaç yaşında? Ne evliliği genç yaşta, yapmayın etmeyin. Yoksa flört neyin mi daha? Okumadım önceki sayfaları, fakat mevzu ilginç, pembe dizi havası var.

Özet geçebilecek biri?

Benim oğlan Antara Rosaline ye vurgun benim babam. 18 e 18 Flört. Mevzu güzel. Devam :)

İşi o ana getirirsen, o an teklifi kabul ettirip sonradan mantıklı düşünürsesi var bu işin. Sonradan ömür boyu evlenme teklifini başına kakması var. Kadınlar süprizi sadece lafta seviyor, esasta herşeye hakim olmak istiyorlar ki hazırlıklı olsunlar. Emin ol sürpriz bir tekliften çok klasik ama belli bir şekli olan teklifi seçer birçoğu. Sürprizi kabul eden olmaz demiyorum ama bence geneli öyle. Yanılıyor da olabilirim, malum konu bayanlar ;)

Ömrüm boyunca bu mevzularda yaptığım en büyük hataları, "Kadınlar şöyle düşünür, böyle yapar" gibi varsayımlarda bulunduğum için yaptım. Biri de tutsun be kardeşim.

O da kızına göre değişir.Biri böyle romantik şeylerden hoşlanır,ona böyle ufak oyunlar oynarsın.Diğeri sevmez böyle şeyleri ona da klasik olursun.

Başlık GSC İzdivaç olsun :D

Zamanında buna benzer bir konu vardı, bir eleman bir kızdan hoşlanmış, açılamıyorum falan diyordu. Baya gitmişti o, evlilik nöbeti gibisinden.

Bu konuda da efsane olma potansiyeli var.

Aynen kızlar onu sevmez bunu sevmez bana da pek gelmez.Öyle absürt şekilde teklifler böyle de bence hiç sevimli değil.Olacak bir hata komik bir duruma bile düşürebilir insanı kızdan kıza.En iyisi kızı kenara çekip konuşmak.

Bizimkilerde neden sevgilinle bizimle tanıştırmıyorsun falan diyorlar.Bıraksam ağlayacaklar.Her çıktığım kızla evleneceğimi falan düşünüyorlar heralde.:)

Aileye söylemek benim uzak olduğum bir durum.İlk aşkımı babama söylediğimde bütün sınıfa rezil olmuştum :D

O da kızına göre değişir.Biri böyle romantik şeylerden hoşlanır,ona böyle ufak oyunlar oynarsın.Diğeri sevmez böyle şeyleri ona da klasik olursun.
En temizi iki ayrı teklif yapmak bütçeyi sarsmadan. Bir sürpriz bir klasik, açık büfe hesabı:asd:

Zamanında buna benzer bir konu vardı, bir eleman bir kızdan hoşlanmış, açılamıyorum falan diyordu. Baya gitmişti o, evlilik nöbeti gibisinden.

Bu konuda da efsane olma potansiyeli var.

Pide alan kıza aşık olmuştu,sonu mutlu bitmişti kapmıştı kızı:D

Ben Festivalde tanıştım kızla,2,5 yıl oldu evlilik teklifim şimdiden hazır :D Tanıştığımız yerde,ona yazdığım şarkı eşliğinde teklif edecem. Siz daha düşüne durun :D

Geri
Üst Alt