Vedat Görür
Aslan Üye
- 29 Ocak 2010
- 8.832
- 0
- 1.171
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hasan abi bana kız isteseneBenim peder bana daldı geçen konuyu açınca.
![]()

Yok abi ben o durumda o kadar mantıklı düşünecek bir kadın tanımıyorum.Eğer kızın aklında başka biri yoksa Kinder işi alır yürür diyorum ben.
Benim babam da bana dalmıştı. Boşver geçerSeviyosan git sonuna kadar
Hasan abi bana kız isteseneBenim peder bana daldı geçen konuyu açınca.
![]()
Oğlan kaç yaşında, kız kaç yaşında? Ne evliliği genç yaşta, yapmayın etmeyin. Yoksa flört neyin mi daha? Okumadım önceki sayfaları, fakat mevzu ilginç, pembe dizi havası var.
Özet geçebilecek biri?
İşi o ana getirirsen, o an teklifi kabul ettirip sonradan mantıklı düşünürsesi var bu işin. Sonradan ömür boyu evlenme teklifini başına kakması var. Kadınlar süprizi sadece lafta seviyor, esasta herşeye hakim olmak istiyorlar ki hazırlıklı olsunlar. Emin ol sürpriz bir tekliften çok klasik ama belli bir şekli olan teklifi seçer birçoğu. Sürprizi kabul eden olmaz demiyorum ama bence geneli öyle. Yanılıyor da olabilirim, malum konu bayanlar![]()
Benim oğlan Antara Rosaline ye vurgun benim babam. 18 e 18 Flört. Mevzu güzel. Devam![]()
İşi o ana getirirsen, o an teklifi kabul ettirip sonradan mantıklı düşünürsesi var bu işin. Sonradan ömür boyu evlenme teklifini başına kakması var. Kadınlar süprizi sadece lafta seviyor, esasta herşeye hakim olmak istiyorlar ki hazırlıklı olsunlar. Emin ol sürpriz bir tekliften çok klasik ama belli bir şekli olan teklifi seçer birçoğu. Sürprizi kabul eden olmaz demiyorum ama bence geneli öyle. Yanılıyor da olabilirim, malum konu bayanlar![]()
Bizimkilerde neden sevgilinle bizimle tanıştırmıyorsun falan diyorlar.Bıraksam ağlayacaklar.Her çıktığım kızla evleneceğimi falan düşünüyorlar heralde.![]()
En temizi iki ayrı teklif yapmak bütçeyi sarsmadan. Bir sürpriz bir klasik, açık büfe hesabıO da kızına göre değişir.Biri böyle romantik şeylerden hoşlanır,ona böyle ufak oyunlar oynarsın.Diğeri sevmez böyle şeyleri ona da klasik olursun.

Zamanında buna benzer bir konu vardı, bir eleman bir kızdan hoşlanmış, açılamıyorum falan diyordu. Baya gitmişti o, evlilik nöbeti gibisinden.
Bu konuda da efsane olma potansiyeli var.
En temizi iki ayrı teklif yapmak bütçeyi sarsmadan. Bir sürpriz bir klasik, açık büfe hesabı![]()