Gökhan Kral
10 Numara!
- 23 Ağustos 2012
- 10.598
- 19
- 923
Beyler uzatmaya gerek yok..uyusturucunun iyisi kotusu olmaz..ancak az ve cok zararlisi olur..
★☆★
★☆★
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Almanya'da Alkol dan dolay Yilda 14 500 yakin kisi öliyor..ve bu sayi zaman gecdikce cogaliyor.
Bazi kisiler Alkol sadece toplumsal acidan onaylandi icin kücümsiyor..ve "toplumsal veya hukuki acidan onaylanmiyan" madeleri feci büyütiyor.
BI Aydinlatma gerek. O uyusdurucular niye kötü oldunu biliyormusunuz? Kendisinden degil..cadde de icine farkli seyler koyuliyor ..kötü kaliteli seyler satiliyor bundan sIkIntI geliyor.
Zengin bi Kisi 100% kaliteli kokain ile pek zarar almadan +90 yasina girebilir. Cadde deki madeler en fazla 5-15% kalite orani var.
Elbet Hard seyler den uzak durulmali!!!
Bitkisel (sadece bir sey degil) seyler alkola nazaran cokca daha az zararlidir ve bu cokca test de kanitlandi.
Yanlış alkol hard drugs kategorisinde birşey. Kokain, XTC gibi maddelerin kategorisinde. Alkol sadece toplumlarda kabul görmüşlüğü yüzünden daha az zararlı olarak görülüyor.
Bence tartışmayı farklı bir yere çekmek saçma oluyor sonuçta yasa dışı birşey ile yasal olan birşeyi karşılaştırmak saçma ben sigara içmiyorum içenede içme derim içer içmez o kendi bileceği iş ama alkol içerin abartmamak şartı ile ama alkolden şu kadar kişi ölüyo demek saçma eğer kıyaslıcaksan dünyada obezlikten ölen açlıktan ölenden daha fazla.
Senede 2 yada 3 defa içerim. Bunlarda tatilde olur. İçtiğimde ertesi gün ne canım ister nede bağımlıyım. Hiçbirinde zararını görmedim. Ha bu içkiyi savunduğum anlamına gelmiyor ama üstüne basa basa yineliyorum mukayese açısından daha az zararlı. Hergün içki içmekle uyuşturucu kullanmakta bana göre aynıdır. Yalnız alkolden hayata dönmek uyuşturucuya nazaran daha az sıkıntı yaratır.
Ben burada zarar kısmını tartışmıyorum. Mukayese açısından girdim konuya.
GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Olaya neden sadece kullanıcılar açısından bakıyorsunuz? Az zarar vermiş, çok zarar vermiş şahsen benim umrumda değil. Kendileri bilir. Onların hayatı. Ama ben yolda yada sokakta gezerken kafası güzel bir adama denk gelmek istemiyorum. İster alkol almış olsun, ister uyuşturucu. Gitsin evinde kullansın. Bir yerde benim rahatım, benim can güvenliğim tehdit altında oluyorsa ve buna herhangi bir madde veya içki sebep oluyorsa ben o şeyin zararını ölçmem, savunmam, savunanları da kınarım!
Alkol Bagimli Kisiler bu cümleye feci güldü.
Senede 2 yada 3 defa içerim. Bunlarda tatilde olur. İçtiğimde ertesi gün ne canım ister nede bağımlıyım. Hiçbirinde zararını görmedim. Ha bu içkiyi savunduğum anlamına gelmiyor ama üstüne basa basa yineliyorum mukayese açısından daha az zararlı. Hergün içki içmekle uyuşturucu kullanmakta bana göre aynıdır. Yalnız alkolden hayata dönmek uyuşturucuya nazaran daha az sıkıntı yaratır.
Ben burada zarar kısmını tartışmıyorum. Mukayese açısından girdim konuya.
GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Zaten sürekli kullanım için konuşmuştum ben. 2-3 kereden ne olur zaten.
Olaya neden sadece kullanıcılar açısından bakıyorsunuz? Az zarar vermiş, çok zarar vermiş şahsen benim umrumda değil. Kendileri bilir. Onların hayatı. Ama ben yolda yada sokakta gezerken kafası güzel bir adama denk gelmek istemiyorum. İster alkol almış olsun, ister uyuşturucu. Gitsin evinde kullansın. Bir yerde benim rahatım, benim can güvenliğim tehdit altında oluyorsa ve buna herhangi bir madde veya içki sebep oluyorsa ben o şeyin zararını ölçmem, savunmam, savunanları da kınarım!