Bonzai Belası Can Almaya Devam Ediyor

Beyler uzatmaya gerek yok..uyusturucunun iyisi kotusu olmaz..ancak az ve cok zararlisi olur..

★☆★

Almanya'da Alkol dan dolay Yilda 14 500 yakin kisi öliyor..ve bu sayi zaman gecdikce cogaliyor.

Bazi kisiler Alkol sadece toplumsal acidan onaylandi icin kücümsiyor..ve "toplumsal veya hukuki acidan onaylanmiyan" madeleri feci büyütiyor.

BI Aydinlatma gerek. O uyusdurucular niye kötü oldunu biliyormusunuz? Kendisinden degil..cadde de icine farkli seyler koyuliyor ..kötü kaliteli seyler satiliyor bundan sIkIntI geliyor.

Zengin bi Kisi 100% kaliteli kokain ile pek zarar almadan +90 yasina girebilir. Cadde deki madeler en fazla 5-15% kalite orani var.

Elbet Hard seyler den uzak durulmali!!!

Bitkisel (sadece bir sey degil) seyler alkola nazaran cokca daha az zararlidir ve bu cokca test de kanitlandi.

Bence tartışmayı farklı bir yere çekmek saçma oluyor sonuçta yasa dışı birşey ile yasal olan birşeyi karşılaştırmak saçma ben sigara içmiyorum içenede içme derim içer içmez o kendi bileceği iş ama alkol içerin abartmamak şartı ile ama alkolden şu kadar kişi ölüyo demek saçma eğer kıyaslıcaksan dünyada obezlikten ölen açlıktan ölenden daha fazla.

Yanlış alkol hard drugs kategorisinde birşey. Kokain, XTC gibi maddelerin kategorisinde. Alkol sadece toplumlarda kabul görmüşlüğü yüzünden daha az zararlı olarak görülüyor.

Senede 2 yada 3 defa içerim. Bunlarda tatilde olur. İçtiğimde ertesi gün ne canım ister nede bağımlıyım. Hiçbirinde zararını görmedim. Ha bu içkiyi savunduğum anlamına gelmiyor ama üstüne basa basa yineliyorum mukayese açısından daha az zararlı. Hergün içki içmekle uyuşturucu kullanmakta bana göre aynıdır. Yalnız alkolden hayata dönmek uyuşturucuya nazaran daha az sıkıntı yaratır.

Ben burada zarar kısmını tartışmıyorum. Mukayese açısından girdim konuya.

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bence tartışmayı farklı bir yere çekmek saçma oluyor sonuçta yasa dışı birşey ile yasal olan birşeyi karşılaştırmak saçma ben sigara içmiyorum içenede içme derim içer içmez o kendi bileceği iş ama alkol içerin abartmamak şartı ile ama alkolden şu kadar kişi ölüyo demek saçma eğer kıyaslıcaksan dünyada obezlikten ölen açlıktan ölenden daha fazla.

Yakinda Bu Mantik ile zaten Yag ve Seker "yasa disi" olur ;) :D

Senede 2 yada 3 defa içerim. Bunlarda tatilde olur. İçtiğimde ertesi gün ne canım ister nede bağımlıyım. Hiçbirinde zararını görmedim. Ha bu içkiyi savunduğum anlamına gelmiyor ama üstüne basa basa yineliyorum mukayese açısından daha az zararlı. Hergün içki içmekle uyuşturucu kullanmakta bana göre aynıdır. Yalnız alkolden hayata dönmek uyuşturucuya nazaran daha az sıkıntı yaratır.

Alkol Bagimli Kisiler bu cümleye feci güldü.

Lafım buradakilere değil de böyle sözlüklerde falan da görüyorum bu tarz konulardan ne zaman laf açılsa herkes esrarkeş, herkes işin mutfağında ama genelde öyle şeyler yazarlar ki sanırsın ülkedeki Bonzai'yi tek başına tüketmiş. :asd:

Bonzai falan böyle ayağa düşmediği zamanlarda kaldığım yurtta yılbaşı günü esrar mıydı neydi valla pek ilgilenmediğim için belki de bambaşka bir maddeydi ama kafa yapıcı bir şey çevirmişlerdi ,ben odaya sabaha karşı girdiğim için tam olarak ne döndü bilemiyorum böyle 8 10 kişi toplanmışlardı mesela onların o hallerini izlemesi epey eğlenceliydi. Birisi lan benim bacağım yok kalkın arayalım şunu demişti, diğerleri de hakkat ulan adama yardım edelim diye dakikalarca bacak aradılar odanın içinde.Öbürü de terliğini bulamayınca yurdu ateşe veriyordu.Aklı başında biri neden kendisine bunu yapar diye çok düşünmüştüm.

Bir de LSD kullanan bir arkadaş anlatmıştı, kankası bu zıkkımı kullanmış işte sonra susmuş 3 5 dk boş boş etrafına, tavana falan bakınmaya başlamış. Lan ne duruyoruz hadi yüzelim deyip ortası cam olan masaya balıklama dalmış tabi sonrası kan revan.

[media]https://www.youtube.com/watch?v=Za4TyGdMlac[/media]

Aha bakın bu da atlama derdinde .

[media]https://www.youtube.com/watch?v=nWhFAyGsbcU[/media]

Olaya neden sadece kullanıcılar açısından bakıyorsunuz? Az zarar vermiş, çok zarar vermiş şahsen benim umrumda değil. Kendileri bilir. Onların hayatı. Ama ben yolda yada sokakta gezerken kafası güzel bir adama denk gelmek istemiyorum. İster alkol almış olsun, ister uyuşturucu. Gitsin evinde kullansın. Bir yerde benim rahatım, benim can güvenliğim tehdit altında oluyorsa ve buna herhangi bir madde veya içki sebep oluyorsa ben o şeyin zararını ölçmem, savunmam, savunanları da kınarım!

Artık çok rahat bulunabiliyor bu maddeler bu açıdan düşündürücü satıcıları zaten emniyet bildiğine eminim

Olaya neden sadece kullanıcılar açısından bakıyorsunuz? Az zarar vermiş, çok zarar vermiş şahsen benim umrumda değil. Kendileri bilir. Onların hayatı. Ama ben yolda yada sokakta gezerken kafası güzel bir adama denk gelmek istemiyorum. İster alkol almış olsun, ister uyuşturucu. Gitsin evinde kullansın. Bir yerde benim rahatım, benim can güvenliğim tehdit altında oluyorsa ve buna herhangi bir madde veya içki sebep oluyorsa ben o şeyin zararını ölçmem, savunmam, savunanları da kınarım!

Kuralları çaydırıcı yaparsan hiç birşey olmaz saymak gerekirse sırf bunlar değil bir sürü şey var içiciyim diyen adama 6 ay denetimli serbestlik yerine 1 sene hapis ver 2. de dahada arttır cezayı alkolle sokakta huzur bozana ilkinde uyarı + yüklü para cezası 2.sinde hapis cezası ve trafikte büyük cezalar uygularsan illaki huzur sağlarsın birde bu tür maddelerin alın satım ve denetimlerini polislere vermiceksin.

Zaten sürekli kullanım için konuşmuştum ben. 2-3 kereden ne olur zaten.

Zaten sürekli kullanım için konuşmuştum ben. 2-3 kereden ne olur zaten.

İşte sıkıntı burada mesela bonzai ilk içişte ölüm tribine sokabiliyor ne olduğunu anlamıyor bilmediği için ölenlerin çoğu ilk içenler öldüğünü sanıyor ,tabi içki dediğin gibi daha masumane kalıyor bu kimyasalların yanında

emniyet rezalet durumda bu lanetlere çok rahat erişilebilir ilkokul yaşına düştü kullanımlar ülke felakete sürükleniyor

boş muhabbeti bırakmak lazım..alkolün de,uyuşturucunun da bağımlılığı zarar,yok bonz daha zararlı,yok esrar zararlı,yok tuborg karaciğeri bitiriyor,yok rakı daha faydalı hepsi aynı b.kun laciverti...

burada tartışılması gereken vatandaş olarak devletin ne yapması gerektiği..bu bonz-uyuşturucu-zina gençlerde 14-15li yaşlara kadar düştü,bu toplumumuz için korkunç bir tehlike..hem toplumsal,hem de bireysel olarak dehşet verici durum.

Kirmizi et de yemeyelim arkadaslar

Bizim burada Çimenlik var baba yikilmis ev var baba adamin biri geliyor Bonzai ile Tiner beraber cekiyor.10 yasindaydim hala tiner cekiyor 21 yasima girdim adam hala yasiyor nasil adam ölmedi şaşiyorum.Birde Beyaz Tvde Seda Sayana katilmis kovmuslardi bunu :D

Yok yok bunun çözümü satışını yasaklamaktan, polisin operasyonlarından falan geçmiyor. Çözüm bir çok konuda olduğu gibi kesinlikle eğitim bende henüz 22 yaşındayım ne ilkokulda ne lisede adam gibi bir eğitim aldığımı düşünmüyorum, bu konudada öyle toplumda sadece bir şuur var uyuşturucu kötüdür, tamamda niye kötüdür ? kaç yıldır okuyorum bu sorunun cevabı bendede olduğu gibi kişiye bırakılıyor, bana göre iyidir birşey olmaz diyen gömülüyor. Yine bir çok arkadaşım bu olayın içinde, iki muhabbet edin görüşlerini alın sanırsın dağdan inmiş. (bkz.)Ottur Günahı Yoktur.

%90 böyle eğitim şart, sağlıklı, toplum yararlı birey, güçlü bir devlet için herşey için eğitim şart. duyarsınız Üniversitelerimiz müthişş.. ama ilk okulları liseleri bok götürüyor. ağaç yaşken eğilirmiş.

Özet: Çare Eğitimde.

Aynen öyle isteyen istediğini kullansın beni ilgilendirmez .

Ama senin dediğin nokta çok önemli.

Bilinen tüm uyuşturucu kısmını kullanan insanlar manevi açıdan fakir olan insanlardır. Şike yaparak bu açığı kapatmaya çalışıyorlar.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri
Üst Alt