Bordeaux, Mostafa Mohamed İçin Resmi Teklif Yaptı İddiası

Hoca oyuncuyu kolay harciyor benim gozumde. 6 ay once cok zor ugraslarla alinan ve geldiginde hemen golleri ile gonullere taht kuran oyuncuyu bu kadar kisa surede harcamak (astronomik fiyat gelmedigi surece) cok iyi bir sey degil. Ben hocaya yeni transferlerde nasil guvenim her oyuncuyu 6 ay sonra silecekse? Ben acikcasi mantikli bir hamle olarak gormuyorum elde kaliyor Diagne sadece. 3 ay sonra yine yonetime sovmeye baslar bu taraftar santrafor yok diye. Gecen sene Diagne varken zaten Mohamed alindi sonra Diagne gonderildi. Ne hikmetse simdi tersini yapiyorlar.
Şöyle ki Mostafa profil itibariyle her türlü doğru transferdi. Şu anda gördüğümüz üzere oynamamasına rağmen talipleri var fransadan, gelişimi izlenen bir oyuncu. O sebeple hem scout ekibi hem de hoca bu oyuncuyu bulmuş ve güvenip getirmişler. Bu konuda haklarını vermek gerekiyor. Çok da isteyerek getirtti ama şu anki tutumunu ben de anlamıyorum. Babel kadar bile kredisi yok. Çatne sezona fena başlamadı dolayısıyla yedek beklemesinde sıkıntı yok ama hocanın Momo'ya karşı söylemleri ve tavırları farklı bir şeyler olduğunu belli ediyor.

Daha bonservisini bile almaya tenezzul etmedik diye biliyorum. Zamalek olsam satarım Mısır futbolunun bekası için

Teklıf yapıyon barı oyuncuyu secme hakkı ver ısıne yaramayanı bıze vermeye calısıyor

Hoca oyuncuyu kolay harciyor benim gozumde. 6 ay once cok zor ugraslarla alinan ve geldiginde hemen golleri ile gonullere taht kuran oyuncuyu bu kadar kisa surede harcamak (astronomik fiyat gelmedigi surece) cok iyi bir sey degil. Ben hocaya yeni transferlerde nasil guvenim her oyuncuyu 6 ay sonra silecekse? Ben acikcasi mantikli bir hamle olarak gormuyorum elde kaliyor Diagne sadece. 3 ay sonra yine yonetime sovmeye baslar bu taraftar santrafor yok diye. Gecen sene Diagne varken zaten Mohamed alindi sonra Diagne gonderildi. Ne hikmetse simdi tersini yapiyorlar.
Fatih hocanın tarzı bu ama, alır, harcar, sonra başkasını ister. Oyuncak dükkanındaki çocuk gibi. Diagne, alındı, kullanmadan kiralandı. Son 3-4 senede gelen her oyuncu, evlatlar dışında, alındı, değeri düşürülüp postalandı ya da yedekte çürüyor.

Terimin devri geçti. Allah rızası için genç dinamik bir adam bulun. Abdullah Avcı Ersun tarzı bi adama ihtiyaç var. Kişilikten bahsetmiyorum taktik anlayıştan bahsediyorum

hiç pazarlığa bile oturmasınlar. siz memursunuz paranız yetmez deyip yollayın. bordonun eti ne budu ne

Ulan Nelson gidip 7 veriyor en önemli mevki oyuncunu parasızlıktan satıyorsun yapacağınız isin

Bu forveti 4,5 milyona satiyorlarmis. Yani forvet almayi isterler, ama bunlar nadir yüksek bonservis ödüyor. Simdiye kadar tek 2 kere 10 milyon ve daha fazla harcamislar.

Ilk teklifleri herhalde 5-6 milyon + pay olur...
iyi topçu sunderland till i die da süper oynadı

Hoca mı kullanmayı bilmiyor, kendisinin aklı Ligue 1 de mi kaldı bilemiyorum ama şu ana kadar oynamış olduğu futbolu yeterli bulmayanlardanım, belirgin defoları var; belki bizim oyun formatımıza (?!) uygun bir profil değil. Kulüp menfaatlerine uygun bir teklif gelirse değerlendirilmesinde sakınca görmüyorum...

Avrupa kulüpleri de her zaman doğru tercihler yapmıyor; ne saçma sapan adamlara ne büyük paralar gömdüklerini çok gördük...

oynadığı ilk 5-6 maç lige böyle giren santrfor hatırlamıyorum demiştim. beni inanılmaz heyecanlandırmıştı.

şu adamın deplasmandaki alanyaspor maçında gösterdiği performans şansa olamaz. sırf o maçı stadda izleyen birisi ne denli potansiyeli olduğunu görür zaten.

hocayı çok severim fakat gencecik bir kadro kurduk. eğer oyuncuları geliştiremeyecekse, yetiştirici tarzda bir teknik ekip kuralım.

çünkü mohamedin şuanki halinin kötü oyunculukla alakası olduğunu düşünmüyorum.

Geri
Üst Alt