- 26 Kasım 2008
- 18.139
- 17.027
- 2.443
Şöyle ki Mostafa profil itibariyle her türlü doğru transferdi. Şu anda gördüğümüz üzere oynamamasına rağmen talipleri var fransadan, gelişimi izlenen bir oyuncu. O sebeple hem scout ekibi hem de hoca bu oyuncuyu bulmuş ve güvenip getirmişler. Bu konuda haklarını vermek gerekiyor. Çok da isteyerek getirtti ama şu anki tutumunu ben de anlamıyorum. Babel kadar bile kredisi yok. Çatne sezona fena başlamadı dolayısıyla yedek beklemesinde sıkıntı yok ama hocanın Momo'ya karşı söylemleri ve tavırları farklı bir şeyler olduğunu belli ediyor.Hoca oyuncuyu kolay harciyor benim gozumde. 6 ay once cok zor ugraslarla alinan ve geldiginde hemen golleri ile gonullere taht kuran oyuncuyu bu kadar kisa surede harcamak (astronomik fiyat gelmedigi surece) cok iyi bir sey degil. Ben hocaya yeni transferlerde nasil guvenim her oyuncuyu 6 ay sonra silecekse? Ben acikcasi mantikli bir hamle olarak gormuyorum elde kaliyor Diagne sadece. 3 ay sonra yine yonetime sovmeye baslar bu taraftar santrafor yok diye. Gecen sene Diagne varken zaten Mohamed alindi sonra Diagne gonderildi. Ne hikmetse simdi tersini yapiyorlar.