Breaking Bad

Bu dizinin 7 bölümlük ilk sezonunu bitirdim ama şu ana kadar çok durağan ilerliyor ve sıkıcı sayılabilecek bir konusu var. Ama gelmiş geçmiş en iyi dizi olduğu söyleniyor. Başka "Breaking Bad" var da benim mi haberim yok..

Bu dizinin 7 bölümlük ilk sezonunu bitirdim ama şu ana kadar çok durağan ilerliyor ve sıkıcı sayılabilecek bir konusu var. Ama gelmiş geçmiş en iyi dizi olduğu söyleniyor. Başka "Breaking Bad" var da benim mi haberim yok..

Sıkıcı? Bırak izleme.

Sıkıcı? Bırak izleme.

İlk sezonu itibariyle sıkıcı olmasa bile muhteşem bir dizi olmadığını açıkça belirtirim. Diğer sezonları bilemiyorum izlemediğim için ama bu dizi ilk sezon itibariyle bırak gelmiş geçmiş en iyi dizi olmayı ilk 100'e bile giremez bence..

İlk sezonu itibariyle sıkıcı olmasa bile muhteşem bir dizi olmadığını açıkça belirtirim. Diğer sezonları bilemiyorum izlemediğim için ama bu dizi ilk sezon itibariyle bırak gelmiş geçmiş en iyi dizi olmayı ilk 100'e bile giremez bence..

Konusunda okudugumda senin gibi düşünüyordum, sarmaz falan diyordum. Başlayınca 2 - 2,5 haftada 5. sezonu bitirdim. Ama harbiden böyle düşünüyorsan izleme yada zorla kendini 2. sezonuda izle bırakamıycaksın.

Konusunda okudugumda senin gibi düşünüyordum, sarmaz falan diyordum. Başlayınca 2 - 2,5 haftada 5. sezonu bitirdim. Ama harbiden böyle düşünüyorsan izleme yada zorla kendini 2. sezonuda izle bırakamıycaksın.

İzleyeceğim zaten bitirmeden bırakacak kadar kötü değil ama en iyi dizi dendiği için insan daha bir heyecanlı aksiyonlar bekliyor. Şu ana kadar o coşkuyu veremedi bana..

İzleyeceğim zaten bitirmeden bırakacak kadar kötü değil ama en iyi dizi dendiği için insan daha bir heyecanlı aksiyonlar bekliyor. Şu ana kadar o coşkuyu veremedi bana..

Bencede ilk sezon siradan bir dizi gibiydi. Kisa bir ara verip tekrar başladım ve 2. sezon ortalarından sonra bağımlı oldum. Simdi de son 8 bölümüm kaldı bitirmeye:)

Izlemeye devam et pişman olmazsın...

♧tapatalk♧

Hayatımda izlediğim en iyi dizidir, çok özleyeceğim çok, baştan başlayabilirim, Prison Break'i 3 kez bitirmişliğim var, Breaking Bad'de öyle olabilir.

güzel bitti. risin'le kimi zehirleyeceği de ayrı bi merak konusuydu kaç bölümdür.

büyük bi boşluga düştüm dizi bitince.boş bakıyorum etrafa.

Dexter gibi saçma sapan bitmedi, gayet güzel bir finaldi. The Mentalist'ten sonra izlediğim en iyi dizi.

sanada sokam seni bana tavsiye edenede final oldu mal gibi kaldım pc başında...dahada güzel dizi tavsiye etmeyın bana lan defolun gıdın...

izlediğim en iyi dizi olarak kalacak

Geri
Üst Alt