Üstat Limbo, Little Nightmares tarzı önerebileceğin bir oyun var mıdır?
Bir de işte inside var bunların yanında. Bunlara benzer denebilecek oyunlar var ki Aras da yazmış zaten onları. Bence little nightmares 1-2 ve inside kalibresinde bu tarz da atmosferik oyun yok.

Benzer bir arayışa girmiştim de oradan biliyorum, özellikle little nightmares serisi çok iyi hakikaten aynı şekilde inside da öyle. Hikayeyi dolaylı yoldan anlatan ve üst düzey kasvetli atmosferi olan oyunları çok seviyorum.

Aynı tarz da değil ama oynamadıysan subnautica'yı da öneririm. Bence son 5 yılın en iyi 5 oyunundan biri. Özellikle sci-fi ve okyanus temasına ilgin varsa alır götürür çok rahat 40 saat devirirsin. Survival tarzında bir oyun ama hikayesi olsun atmosferi olsun son derece ilgi çekici. Eğer oynayacaksan hiç sağdan soldan bir şeyler okumadan direkt bi bok bilmeden oynamanı tavsiye ederim zira hikayeyi ve ne yapacağını oyunu oynayarak zaman içinde kendin çözersen tam anlamıyla yapımcıların yaşatmak istediği deneyimi yaşamış olursun.

Ulan o kadar yazdık inş oynamamışsındır. :asd:

Bir de işte inside var bunların yanında bir de işte bunlara benzer denebilecek oyunlar var ki Aras da yazmış zaten onları. Bence little nightmares 1-2 ve inside kalibresinde bu tarz da atmosferik oyun yok.

Benzer bir arayışa girmiştim de oradan biliyorum, özellikle little nightmares serisi çok iyi hakikaten aynı şekilde inside da öyle. Hikayeyi dolaylı yoldan anlatan ve üst düzey kasvetli atmosferi olan oyunları çok seviyorum.

Aynı tarz da değil ama oynamadıysan subnautica'yı da öneririm. Bence son 5 yılın en iyi 5 oyunundan biri. Özellikle sci-fi ve okyanus temasına ilgin varsa alır götürür çok rahat 40 saat devirirsin. Survival tarzında bir oyun ama hikayesi olsun atmosferi olsun son derece ilgi çekici. Eğer oynayacaksan hiç sağdan soldan bir şeyler okumadan direkt bi bok bilmeden oynamanı tavsiye ederim zira hikayeyi ve ne yapacağını oyunu oynayarak zaman içinde kendin çözersen tam anlamıyla yapımcıların yaşatmak istediği deneyimi yaşamış olursun.

50 yaşına merdiven dayadın. Hâlâ oyun oynuyorsun.

Bir de işte inside var bunların yanında. Bunlara benzer denebilecek oyunlar var ki Aras da yazmış zaten onları. Bence little nightmares 1-2 ve inside kalibresinde bu tarz da atmosferik oyun yok.

Oynamadım reis ama biliyorum twitchte falan herkes oynuyordu bir ara. Oynanışı ve atmosferi baya hoşunma gitti ama çok ayrıntılı bakmadım. DARQ ya da Subnautica'ya başlarım. Eyvallah ikinize de:hat:

@Aras Şimşek üzerime Pumpkin Jack tarzı oyun at. Acil!
Aklıma gelen ilk oyun yakın zamanda çıkan Psychonauts 2. Yalan yanlış önerme yapmayayım, Pumpkin Jack'i oynamadım çünkü. Ama oyunu biliyorum. Psychonauts 2'yi de GamePass ile oynayabilirsin ♥

@Ahmet Özgün Güven DARQ çok uzun bir oyun değil, ufak bir gameplay izleyip ya da yorumlara bakıp alabilirsin. İzlemesi pek keyifli gelmiyor ama mekaniği güzel, mekanlar da güzel, oynadıkça tadı çıkıyor.

Bu aralar EU 4 oynuyorum Dome Torrent için bir Aragon yapayım diyorum sırasıyla Münih, Manchester, New York, Rio ve İstanbul'u fethedeyim diyorum başarırsam AAR atarım

@Ibrahim Özveren birkac yerde daha gordum kullandigini belirtmissin, Nintendo Switch hakkinda bana yardimci olabilir misin ? Birkac sorum olacak. Tesekkur ederim simdiden.

Son düzenleme:
God of war 2018'in sonlarına yaklaşıyorum güzel oyun tamam ama beklentim çok yüksekti abartılacak bir oyun değilmiş. Eski god of war oyunlarını buna tercih ederim açıkçası, açık dünyasını beğenmedim, gow standartlarına göre az şiddet içermesini hiç beğenmedim. Bir de tamamen kişisel tercih: yunan mitolojisinden sonra iskandinav mitolojisi pek açmadı beni.

Grafiksel olarak 2018 standartlarına göre bile gayet sıradan, hikaye anlatımı desen o da sıradan. Oyun zamanında gelmiş geçmiş en iyi oyun falan seçilmişti yanılmıyorsam millet neyin kafasını yaşamış çözemedim, sanırım fanboyluk vakası.

Gow 3 den aldığım zevkin yarısını bile alamadım.

Apex Legends, Battlefield 3, Nadiren Battlefield 4 ve 1, Cities Skylines, Sea of Thieves ve Minecraft. Tabii tatil olduğu için, dönem içi oyun oynamıyorum.

Vampire Survivors 6.20₺

Uzun zamandır bu kadar keyif aldığım bir oyun olmamıştı. Bedava gibi bir şey, mutlaka alın. %99 Steam inceleme puanı var. Bağımlılık yapabilir.

Geri
Üst Alt