Oğuzhan Sesko
Baba Gündüz
- 11 Ağustos 2009
- 80.622
- 91.782
- 5.093
@Aras Şimşek üzerime Pumpkin Jack tarzı oyun at. Acil!
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bir de işte inside var bunların yanında. Bunlara benzer denebilecek oyunlar var ki Aras da yazmış zaten onları. Bence little nightmares 1-2 ve inside kalibresinde bu tarz da atmosferik oyun yok.Üstat Limbo, Little Nightmares tarzı önerebileceğin bir oyun var mıdır?

50 yaşına merdiven dayadın. Hâlâ oyun oynuyorsun.Bir de işte inside var bunların yanında bir de işte bunlara benzer denebilecek oyunlar var ki Aras da yazmış zaten onları. Bence little nightmares 1-2 ve inside kalibresinde bu tarz da atmosferik oyun yok.
Benzer bir arayışa girmiştim de oradan biliyorum, özellikle little nightmares serisi çok iyi hakikaten aynı şekilde inside da öyle. Hikayeyi dolaylı yoldan anlatan ve üst düzey kasvetli atmosferi olan oyunları çok seviyorum.
Aynı tarz da değil ama oynamadıysan subnautica'yı da öneririm. Bence son 5 yılın en iyi 5 oyunundan biri. Özellikle sci-fi ve okyanus temasına ilgin varsa alır götürür çok rahat 40 saat devirirsin. Survival tarzında bir oyun ama hikayesi olsun atmosferi olsun son derece ilgi çekici. Eğer oynayacaksan hiç sağdan soldan bir şeyler okumadan direkt bi bok bilmeden oynamanı tavsiye ederim zira hikayeyi ve ne yapacağını oyunu oynayarak zaman içinde kendin çözersen tam anlamıyla yapımcıların yaşatmak istediği deneyimi yaşamış olursun.
Ulan o kadar yazdık inş oynamamışsındır.![]()
Bi bıkmadın ha şu muhabbetten, nasıl bir azmin var anlamadım ki.50 yaşına merdiven dayadın. Hâlâ oyun oynuyorsun.
Oynamadım reis ama biliyorum twitchte falan herkes oynuyordu bir ara. Oynanışı ve atmosferi baya hoşunma gitti ama çok ayrıntılı bakmadım. DARQ ya da Subnautica'ya başlarım. Eyvallah ikinize deBir de işte inside var bunların yanında. Bunlara benzer denebilecek oyunlar var ki Aras da yazmış zaten onları. Bence little nightmares 1-2 ve inside kalibresinde bu tarz da atmosferik oyun yok.
Benzer bir arayışa girmiştim de oradan biliyorum, özellikle little nightmares serisi çok iyi hakikaten aynı şekilde inside da öyle. Hikayeyi dolaylı yoldan anlatan ve üst düzey kasvetli atmosferi olan oyunları çok seviyorum.
Aynı tarz da değil ama oynamadıysan subnautica'yı da öneririm. Bence son 5 yılın en iyi 5 oyunundan biri. Özellikle sci-fi ve okyanus temasına ilgin varsa alır götürür çok rahat 40 saat devirirsin. Survival tarzında bir oyun ama hikayesi olsun atmosferi olsun son derece ilgi çekici. Eğer oynayacaksan hiç sağdan soldan bir şeyler okumadan direkt bi bok bilmeden oynamanı tavsiye ederim zira hikayeyi ve ne yapacağını oyunu oynayarak zaman içinde kendin çözersen tam anlamıyla yapımcıların yaşatmak istediği deneyimi yaşamış olursun.
Ulan o kadar yazdık inş oynamamışsındır.![]()

Bu yaşta oyun oynayanlara saygımız sonsuz...Bi bıkmadın ha şu muhabbetten, nasıl bir azmin var anlamadım ki.
Gamepad aldın mı?Bu yaşta oyun oynayanlara saygımız sonsuz...
Aklıma gelen ilk oyun yakın zamanda çıkan Psychonauts 2. Yalan yanlış önerme yapmayayım, Pumpkin Jack'i oynamadım çünkü. Ama oyunu biliyorum. Psychonauts 2'yi de GamePass ile oynayabilirsin ♥@Aras Şimşek üzerime Pumpkin Jack tarzı oyun at. Acil!
Braid var güzel oyun. Inside var onun atmosferi neredeyse aynı.Üstat Limbo, Little Nightmares tarzı önerebileceğin bir oyun var mıdır?
Daha almadım abiGamepad aldın mı?
Almadıysan aliexpress falan mutlaka bak. Burada 500-600'e satılan gamepadleri 3 te 1 fiyatına bulabilirin.