Bu forma da olay yaratacak

Cevap: Bu forma da olay yaratacak

Somon rengi nedir allahaşkına daha saçma sapan renkler bulamadılar mı? Herşeye tamam ama futbol gibi erkek egemen bir oyunda pembe rengin ne işi var allahaşkına? Neymiş Barcelona yapmış... Sen çık topu Barcelona gibi oyna da ondan sonra aynı renkte forma yaparsın. Adam pembe renkli forma yapıyor ama gelene 5 gidene 4 atıp gönderiyor. O zaman da iş formanın rengine gelmiyor işte.

Bir senede bir tane değişik forma olur. Hem krem rengi hem somon rengi olacakmış. Oldu olacak sarı-kırmızı ile çıkmayalım da tam olsun. Zaten oynadığımız top birşeye benzemiyor sarı kırmızı forma giyip de boşuna Galatasaray ruhunu adını kirletmeyelim...

Gri forma diyorlar Aslan figürlü ondan umutluyum alırım onu:)

arkadaş atmış bir şeyler fenerbahçeyi örnek vermiş.kardeşim fenerbahçeye ilk defa forma satişlarında turuncu ile yaklaşdık,mor ilede ezdik geçdik bunu adnan polat lig tv de söyledi ortada bir pazarlama başarısı var.bi tek forma ile kalmıyor bukadar sığ düşünmeyin.bunu t-shirti çıkıyor şapkası,beresi,kazağı o senenin renginin herşeyi çıkıyor.ben gs storeden giyinen ve takip eden birisiyim illaa her aldığım şey sarı kırmızı olmak zorundamı.ve adamlar istediğiniz parçalı formayıda çıkartıyor.şunu deseniz varım çıkarın kardeşim isterseniz pembe yapın ama ASY 'de parçalıdan başka giymeyin bunu deseniz varım ama yok i.ne rengi yok almam yutacağınız cümleler kurmayın kimse bi formayla öyle olmaz.bende mesela çok güzel bir parlament mavisi forma bekliyordum bu sene ama inşallah seneye çıkar.birde ben 2 senedir parçalı formamı alıyorum yanında mor ve turuncu'da alıyorum.mesela farklı renk çıkmasa almam parçalı alırım bi sene onu giyerim.

Geçen sene Galatlarla bu sene de Metin Oktay'ın Palermo formasıyla yeni renkteki formalara anlam kazandırıyor yönetim. Gayet akıllıca. İlk başta tepki duyanlar bile sonra alışıyor hatta hoşlarına bile gidiyor.

Kim ne alıyorsa alsın, hatta sarı-lacivert forma çıksın onuda alın. Umrumda değil. Ben kendi kendime yorum yapmışım, bana sataşmazsanız sevinirim.

Kulübün renkleri sarı-kırmızı ne alaka pembe ! Şimdi bunu giyen bir erkeğe kendi anne-babası, sevgilisi bile bu renkte birşeyi giymemesini söyler arkadaş çevresi isterse 10 kaplan gücünde olsun ne diyeceği malum...

yorumlar çok bomba.bende diyorumki birisi bu formayı aldı. öle bu formayı giyenler size göre i...'ya gidin bu formayı üstünde gördüğünüz birini çevirin bu formayı giyiyorsunuz siz i...'misiniz diye sorun bakalım.böyle yazmakla olmaz madem bir şeyi savunuyorsunuz bunu deneyin.ozaman nekadar haklı olduğunuzu anlarsınız.

Hic begenmedim. Öbür aykiri formalari begenmedigim gibi. Ama aykirilarin icinde de en igrenci de bu somon forma.

yorumlar çok bomba.bende diyorumki birisi bu formayı aldı. öle bu formayı giyenler size göre i...'ya gidin bu formayı üstünde gördüğünüz birini çevirin bu formayı giyiyorsunuz siz i...'misiniz diye sorun bakalım.böyle yazmakla olmaz madem bir şeyi savunuyorsunuz bunu deneyin.ozaman nekadar haklı olduğunuzu anlarsınız.

Yahu arkadaşım ..ne olayını geçtim ben, bu kulübün 105 yıllık tarihinde böyle bir rezalet olmayacak. Bu kulubün rengi nedir ciddi soruyorum? Sarı-kırmızı ve beyaz değil midir? Siyah ve gri tonlarına da birşey denmez çünkü siyah ve gri renk sayılmaz. Hatta turuncuya da eyvallah. Sarı-kırmızı karışımı bir renk diye düşünürsek. Gerek yok rezil olmaya. Şimdi Fenerbahçe kırmızı renkte bir forma çıkarsa ne olur? Bizde lacivert formaya bile güzel diyen var sadece tasarım olduğu halde. Bu işin b.kunu çıkarmaya gerek yok ki afedersin. Pembe birşey giymek isteyen gider, herhangi mağazadan alır tişört giyer.

Hic begenmedim. Öbür aykiri formalari begenmedigim gibi. Ama aykirilarin icinde de en igrenci de bu somon forma.

keşek bütün olumsuz yorumlar seninki gibi olsa.en azından alacak olanlara i... dememişin.beğenmediğini söylemişin.

keşek bütün olumsuz yorumlar seninki gibi olsa.en azından alacak olanlara i... dememişin.beğenmediğini söylemişin.

Yanlışlık var işte. Yanlış algıladın benim yorumumu. Ben o formayı giyen i.ne olacak demedim. Öyle diyecek çok sevgili rakip taraftarlarımız dedim. Pembe giyen bir erkeğe ben o lafı kullanmam. Zevktir giyer. Ben sadece bu renk Galatasaray takımımıza olmaz olamaz diyorum.

sercan bende diyorumki forma çıksın somon'mu mormu herneyse ama senede 50 maç yapıyorsak 5 maçı geçmesin giyilme oranı sadece almak isteyenler için üretilsin isteyende alsın.ama sahada bende karşıyım özellikle ASY'de parçalı ve deplesmanda beyaz. senede 2 maç 3 maçda bu farklı tasarımı giyersin olur biter.benim görüşüm bu.sarı-kırmızı çıkarmayıp direkt böyle renk çıkarsalar yine haklısınız ama 2 forma var.buda 3.forma kabullenmek lazım:P

yok sen diyosun demedim o i... lafını 11 sayfayı okudum bayağı yazan sevgili taraftarlarımız var hatta biri sokarım böyle işe demiş sen ısrarla kendi yorumun olduğunu belirtmişin üstüne alınma lütfen.çıksın alıp hediye edecem sana bitane:P somon

Senin arkadaşlarından kankalarından birisi bu renk pembiş bir pantolon, body, tişort vs. birşey giyse bu yollu takılmaz mısın? Yolda tanımadığın adama böyle dersen karakolluk olursun. Bilirsin bazı tipler sayılarının çokluğuna göre horozlanır, erkekleşir "Lan lolipop musun sen ne öyle renkler giyiyorsun!" diye seslense 10 kişilik bir grup ne karşılık verirsin? Karşılık verirsen sonunda ne olacağını tahmin edebiliyorsun değil mi? Dediğin gibi; böyle yazmakla olmaz madem bir şeyi savunuyorsunuz bunu deneyin o zaman nekadar haklı olduğunuzu anlarsınız ama benden sana tavsiye deneme sakın Beşiktaş'ın başkanı Hıncal Uluç'a pembe kazaklı diye hitab etti düşünün başkan böyle derse taraftarlar ne demez?

sercan bende diyorumki forma çıksın somon'mu mormu herneyse ama senede 50 maç yapıyorsak 5 maçı geçmesin giyilme oranı sadece almak isteyenler için üretilsin isteyende alsın.ama sahada bende karşıyım özellikle ASY'de parçalı ve deplesmanda beyaz. senede 2 maç 3 maçda bu farklı tasarımı giyersin olur biter.benim görüşüm bu.sarı-kırmızı çıkarmayıp direkt böyle renk çıkarsalar yine haklısınız ama 2 forma var.buda 3.forma kabullenmek lazım:P

Yahu zaten biz istediğimiz kadar yırtınalım yapılacağı varsa yaparlar. Benim kızdığım forma tasarımı tamamen Adidas elinde. Adidas seneye sarı-lacivert forma çıkarsa ses çıkaramayacağız, çünkü anlaşmalar var. Adamlar ticari başarısızlıklarını biz ve bizim gibi kuluplerden çıkarıyor. Hadi aynı Adidas gitsin Fenerbahçe'ye yeşil forma çıkarsın ya, sarı-lacivert karışım tonu sonuçta. O kulubün başkanı yaptırmaz arkadaş, bizim kulup başkanımız bazı konularda çok sessiz ve ben sinirleniyorum.

Sonuç olarak uzatmaya gerek yok, ben pembe veya somon rengi giyenler i.ne demedim demem. Odamın rengi somon arkadaş sonuçta.

yaa saygı duyarım kendi adıma ben beğeniyorum diye herkes beğenmek zorunda değil.başkanevet sessiz ama vardır bir bildiği diyorum.ve sana iyi sabahlar diliyorum.sende sinirlenme bitsinde şu stadımız hayırlısıyla sonra bütün geceler toz pembe geçecek hepimize.

Senin arkadaşlarından kankalarından birisi bu renk pembiş bir pantolon, body, tişort vs. birşey giyse bu yollu takılmaz mısın? Yolda tanımadığın adama böyle dersen karakolluk olursun. Bilirsin bazı tipler sayılarının çokluğuna göre horozlanır, erkekleşir "Lan lolipop musun sen ne öyle renkler giyiyorsun!" diye seslense 10 kişilik bir grup ne karşılık verirsin? Karşılık verirsen sonunda ne olacağını tahmin edebiliyorsun değil mi? Dediğin gibi; böyle yazmakla olmaz madem bir şeyi savunuyorsunuz bunu deneyin o zaman nekadar haklı olduğunuzu anlarsınız ama benden sana tavsiye deneme sakın Beşiktaş'ın başkanı Hıncal Uluç'a pembe kazaklı diye hitab etti düşünün başkan böyle derse taraftarlar ne demez?

mehmet renkdaş burası istanbul benim yaşadığım yerde öyle dediğin olaylar gerçekdende olmuyor.kimler ne giyiyor bi bilsen onun için çok takılma bu renk konusuna derim hayırlı sabahlar.

yaa saygı duyarım kendi adıma ben beğeniyorum diye herkes beğenmek zorunda değil.başkanevet sessiz ama vardır bir bildiği diyorum.ve sana iyi sabahlar diliyorum.sende sinirlenme bitsinde şu stadımız hayırlısıyla sonra bütün geceler toz pembe geçecek hepimize.

Yok sende yanlış anlama, benim sinirim pembe-somon formayı beğenenlere değil çıkaranlara. Sana da iyi sabahlar.

mehmet renkdaş burası istanbul benim yaşadığım yerde öyle dediğin olaylar gerçekdende olmuyor.kimler ne giyiyor bi bilsen onun için çok takılma bu renk konusuna derim hayırlı sabahlar.

Bende İstanbul'da yaşıyorum. Bu renkte bir forma giyenin Beşiktaş'ın göbeğinde, Kadıköy'de, Bağdat Caddesi'nde ya da atıyorum alakasız bir yerde bu tip bir çirkinlikle karşılaşacağına eminim hele birde maç günü falan olursa.

Geri
Üst Alt