Bu forma da olay yaratacak

Cevap: Bu forma da olay yaratacak

ezikler dalga gecmeye baslamıslar bile.birsürü topic var, biz söyledik pembe giyecekler diyorlar.ahh yönetim ah bizi ne hallere düşürüyorsun:(

Ilk formam Show TV logolu sari formaydi. Hic unutmam 94 veya 95'deki Fener'in sampiyonlugunda o formayi giyip sokaga cikmistim. Yasim daha 5 veya 6 idi. Eve gittigimde baya azar isitmistim. Silahlar patliyo, ya vurulsaydin, ya biri arabadan birsey firlatsaydi diyodu bizimkiler :)

O sari formayi keske tekrar geri getirseler diyorum. Her sene klasik full sari, full kirmizi ve parcali olsa, yaninada egzotik bir renk olsa tamam olurdu.

ezikler dalga gecmeye baslamıslar bile.birsürü topic var, biz söyledik pembe giyecekler diyorlar.ahh yönetim ah bizi ne hallere düşürüyorsun:(

Bir şeye düştüğümüz yok. Dünyanın en iyi takımının formasının benzerini giyeceğiz varmı ötesi ? Onlar salak salak forma yapsınlar. Hem biz forma değil, arma sevdalısı olduğumuzu geçen sene kanıtladık. Bu sene de kanıtlar, sustururuz.

beyler bırakın bu klasik lafları hepinizin gün içinde giydiği mor renk gömlek veya pembe tişörtü yokmu? ufkunuzu açın biraz 2 senedir turuncu ve mor formanın sayesinde fenerbahçe'nin satış rekoru bize geçti onlardan daha çok forma satıyoruz

Medya burayı ne kadar takip ediyor.

Galatasaray, turuncu ve mor formanın ardından yeni sezonda da somon rengi formalarla dikkat çekecek...30/06/10 15:38

Geçtiğimiz sezon mor forma tercihi ile çok konuşulan Galatasaray, bu sezon da dillerden düşmeyecek bir renk tercihinde bulunmaya hazırlanıyor.

Farklı renk tercihleri ile forma satışlarını arttırmayı başaran sarı kırmızılı camia, bu kez de pembe rengi andıran "somon" rengini tercih edecekmiş gibi gözüküyor.

Palermo'nun formasını andıran formayı kimin tanıtacağı ise şimdiden merak konusu oldu. Çünkü turuncu formayı Kewell, mor formayı ise Elano tanıtmıştı.

METİN OKTAY GİYMİŞTİ

1961-62 sezonunda Palermo'ya transfer olan Galatasaray'ın efsanevi futbolcusu Metin Oktay, İtalyan ekibinde "somon" renkli formayı sırtına geçirmişti.

HT

Lan dünyanın en güzel rengidir pembe :p :D

Bir şeye düştüğümüz yok. Dünyanın en iyi takımının formasının benzerini giyeceğiz varmı ötesi ? Onlar salak salak forma yapsınlar. Hem biz forma değil, arma sevdalısı olduğumuzu geçen sene kanıtladık. Bu sene de kanıtlar, sustururuz.

ancak kendimizi kandırırız böyle.

bu sene forma çeşidi çok herkes beğendiği formayı alsın devre arasında parçalı forma çıkıcak seçenek çok yeterki siz forma alın tribündeki traftarlarda halen 100 yıl formaları var sarı formalar var

Bazı taraftarımız teselli cümlelerine başlamış bile, ki onlar da biliyolar ki aslında kendileri de istemiyorlar bu rengi.

Mor oldu bir kılıfına uydurduk, bunu da kılıfına uydururuz mantığı hat safhada.Örnek olarak ta Barcelona ve Palermo aldı başını gidiyor. Biri güzel söylemiş adamlar Barcelona, topunu oynuyor formaya laf gelmiyor eh bir nevi doğru mantık.

Ama unutmayın burası ne İspanya ne İtalya, ne de bizim kulübümüzün sembolü Pembe Panter.Alternatif renkler hep feminen mi olmak zorunda mor ve somon kamuflajı altında pembe midir bizim pazarlık stratejimizin sınırları. Sarıya noldu sahi? Hakem forması gibi yeşile bile razıyım.

Yazık cidden yazık. Tepki göstermek yerine teselliyle kendimizi kandırmayı alışkanlık haline getirmişiz.

Benim bildiğim somon ten rengine yakın oluyor yahu.

Ben kimsenin takım renklerinin zıt renklerindeki formalara karşı çıktığını düşünmüyorum. Krem rengi forma da var aslan armasıyla uydurma tasarımı bile gayet güzel olmuş gerçeği kimbilir nasıl güzel olur. Ama pembe falan artık sınırları daha da fazla zorlamayalım. Galatasarayımızın formasıdır yine alıp giyeriz diyenleri anlıyorum onlarda haklılar.

Ama şimdi her sene olduğu gibi bu formalar çıkıcak insanlar satın alsın reklamı olsun diye özellikle ilk devre bütün maçlarda bu formalar giyilecek. Bir ara parçalıyı unuttuğumuz dönemler oldu geçen sene de evvelki sene de. Galatasaray ile alakası olmayan renklerle iç saha deplasman ayırmaksızın maçlara çıkıyoruz. İç sahada kendi öz parçalımız olur, deplasmanlarda da rakip formanın durumuna göre 3. forma kullanılır ses çıkarmam. Ama her sene bir forma yapıyoruz ondan sonra da asıl forma buymuş gibi bütün maçlarda bunu giyiyoruz.

Birisi de demiş ki parçalı hersene aynı parçalı diye. İşte orda da tasarım giriyor işin içine arkadaşım. Ufak değişikliklerle forma gayet güzel kendini sattırıyor. Gerets ile şampiyon olduğumuzda da parçalı vardı şimdi de var ikisi aynı formalar mı bir bak bakalım? Valla benim 5 tane parçalı formam var, her sene parçalı alıyorum moru pembesi beni enterese etmez.

Emre alınmalı mıyım bilemedim çünkü Parçalı aynı demiştim. Orada demek istediğim tasarımı da aynı olacaktı.

Abartın abartın. Pembe t-shirt giymeyi biliyorsunuz da formadan mı gocunuyorsunuz? 3. forma her zaman farklı bir renk olur. Kaan'ın önceki sayfaların birinde açıkladığı gibi. Bu renk eskiden hep siyah olurdu, biz de severdik siyahı. Ama artık siyah sıkmıştı, ciddi sıkmıştı. Farklı renkler çıkması beni gocundurmuyor, sizin derdiniz tamamen Fb'lilerin diline düşerim korkusu. Dalga geçerler, yok top derler, yok eğlenirler falan. Bize ne arkadaşım? Gidip pembe barca forması giymeyi biliyor o Fenerliler de. Gs pembe yapınca karşısındakiyle dalga geçiyor.

Siz böyle konuşarak daha komik oluyorsunuz onlardan.

Pembe forma iyidir iyi, bayan taraftarlarımızın hepsi alır. Beşiktaşlı bir bayan arkadaşım bile beğendi formayı. Rengi çok güzel diye, hediye alsam giyer yemin ederim. Diğer takım bayan taraftarları bile imreniyor, Gs'liler çok rahat alır. Bayanlarımız alsınlar pembeyi biz de alırız krem rengini. Benim parçalım var zaten, sürekli parçalı alacak halim yok. 1 ve 2. formalar her zaman elimizde olur da bu 3. formalar yıılda bir kere alma şansına sahip olduğumuz formalar, kıymetini bilin.

Oldu olacak bayanlar seviyor diye şortları da etek yapalım, hatta diyelim ki etek giyene bakanlar biz etek giydik diye laf ederler. Korkmayalım giyelim :) asıl siz kendinizi kandırmaya devam edin.

Hepimiz gün gibi biliyoruz ki günümüzün popüler sporu futbolun oyuncuları erkek. Madem o kadar cesaretliydik niye çıkamadık Kadıköy'e mor formayla ? Çünkü biliyorduk ki yenildiğimizde daha da alay konusu olucaktık. Korku denmez buna mantık denir.Türkiye'de yaşıyoruz herşeye müsait, biz miyiz sanki moda akımcısı. Turuncuya eyvallah, mora da hadi eyvallah dedik. Mordan da pembeye geçersen olmaz artık.

Bu takımın bayan taraftarını düşünüyorsan ayrı bir kreasyon yaparsın olur biter.Zor değil o kadar.Bayan taraftarımız sarı formaya hayır dermiş gibi konuşuyoruz bol keseden. O zaman Beşiktaş taraftarı atsın kendini köprüden.

Abartın abartın. Pembe t-shirt giymeyi biliyorsunuz da formadan mı gocunuyorsunuz? 3. forma her zaman farklı bir renk olur. Kaan'ın önceki sayfaların birinde açıkladığı gibi. Bu renk eskiden hep siyah olurdu, biz de severdik siyahı. Ama artık siyah sıkmıştı, ciddi sıkmıştı. Farklı renkler çıkması beni gocundurmuyor, sizin derdiniz tamamen Fb'lilerin diline düşerim korkusu. Dalga geçerler, yok top derler, yok eğlenirler falan. Bize ne arkadaşım? Gidip pembe barca forması giymeyi biliyor o Fenerliler de. Gs pembe yapınca karşısındakiyle dalga geçiyor.

Siz böyle konuşarak daha komik oluyorsunuz onlardan.

Pembe forma iyidir iyi, bayan taraftarlarımızın hepsi alır. Beşiktaşlı bir bayan arkadaşım bile beğendi formayı. Rengi çok güzel diye, hediye alsam giyer yemin ederim. Diğer takım bayan taraftarları bile imreniyor, Gs'liler çok rahat alır. Bayanlarımız alsınlar pembeyi biz de alırız krem rengini. Benim parçalım var zaten, sürekli parçalı alacak halim yok. 1 ve 2. formalar her zaman elimizde olur da bu 3. formalar yıılda bir kere alma şansına sahip olduğumuz formalar, kıymetini bilin.

antuya girde bi bak istersen.daha cıkmadan dillerin düştük malların, cıktığında düşünemiyorum

Emre alınmalı mıyım bilemedim çünkü Parçalı aynı demiştim. Orada demek istediğim tasarımı da aynı olacaktı.

Kaan özür dilerim heralde mesajların hepsini okuyacağım diye tam aklımda kalmamış senin mesajın. Senin mesajın üzerine yazmışımdır büyük ihtimal ama eksik kalmış aklımda kusura bakma.

Vallahi benim şahsen alınmasıyla satılmasıyla bir sorunum yok. Beğenmesem de alınsın satılsın ama sanki birinci formaymış gibi bütün bir devre bu forma giyilmesin. Bu pembe renkle alakalı bir bağnazlık da değil. Bütün 3. formalar için benim görüşüm aynı. Kalli zamanında da boyuna beyaz ve siyah formalarla oynuyorduk. Geçen sene de ilk devre özellikle mor formadan başka forma giymedik bir ara. Asıl forma unutulmasın 3. formalar pazarlama için olsun. Sahaya çıkan takımın Galatasaray olduğunu bilelim, görelim...

Olur da bu forma kesin çıkarsa, karşı çıkanlar olarak parçalınız varsa bile bir parçalı daha alın öyle çıkın kulübe desteği, ki satışlarda görsünler ne kadar saçma bir iş yaptıklarını pazarlama uğruna. Başka türlü bunun önüne geçilmeyecek belli.

Geri
Üst Alt