Bu forma da olay yaratacak

Cevap: Bu forma da olay yaratacak

Yahu bu pembe forma bu sene en az satılan forma olsun bakım bakalım yönetim bir daha bizimle dalga geçmeye yeltenebiliyor mu? Adamakıllı 3. renk bulamıyorlar mı yapmayın yahu. Ben gidip parçalı formamı alacağım her zamanki gibi. Eğer bu formayı almazsanız asıl tepkinizi ortaya koymuş olursunuz. Bu kadar da olmaz yahu pes.

Tamam, sen haklısın.

Kadıköy mevzusunu da bilmeden konuşma, ne kadar futbola hakim olduğunu belli ediyorsun. Onların forması Sarı-Lacivert olduğu için bizim Mor formayla çıkma şansımız yok, fifa kuallarına, federasyon kurallarına vs. aykırı. Benzer tonda formalarla iki takım sahaya çıkamaz. Bunun cesaretle alakası yok.

Mor formayla çıkacağımız söylentilerini o zaman senden daha az bilgililer mi uydurmuştu Kadıköy maçı öncesi gazetelerde sağda solda :)

Kural falan hikaye inanma onlara sen futbol dehası.

https://www.hurriyet.com.tr/spor/futbol/12738445.asp

"Derbide ev sahibi olduğu için forma seçiminde öncelik hakkını elinde bulunduran sarı lacivertliler, çubuklu ya da sarı beyaz ağırlıklı kuruluş formasını giyeceğini bildirirse, Cimbom sahaya mor formayla çıkacak."

Şu da kenarda dursun.

Mor formayla çıkacağımız söylentilerini o zaman senden daha az bilgililer mi uydurmuştu Kadıköy maçı öncesi gazetelerde sağda solda :)

Kural falan hikaye inanma onlara sen futbol dehası.

Kadıköy'de mor gece - Hürriyet

"Derbide ev sahibi olduğu için forma seçiminde öncelik hakkını elinde bulunduran sarı lacivertliler, çubuklu ya da sarı beyaz ağırlıklı kuruluş formasını giyeceğini bildirirse, Cimbom sahaya mor formayla çıkacak."

Şu da kenarda dursun.

Tamam. Sen çok bilen Hürriyet'e inan, işinize gelince adamlardan asparagascısı yok ama.

Neyse güzel kardeşim bu haberi sadece Hürriyet vermemişti başka yayın kuruluşları da vermişti. Tartışma farklı yere kaymasın.

Hakikaten şu deminki formayı gördükten sonra da hala somon diyebiliyor musun? Neden daha iyisi olabilicekken kitleler arasında tartışma yaratabilecek ya da büyük bir çoğunluğu memnun etmeyeceği aşikar olan formada ısrar edilir. Ben bunu da anlamıyorum.

Neyse güzel kardeşim bu haberi sadece Hürriyet vermemişti başka yayın kuruluşları da vermişti. Tartışma farklı yere kaymasın.

Hakikaten şu deminki formayı gördükten sonra da hala somon diyebiliyor musun? Neden daha iyisi olabilicekken kitleler arasında tartışma yaratabilecek ya da büyük bir çoğunluğu memnun etmeyeceği aşikar olan formada ısrar edilir. Ben bunu da anlamıyorum.

Formayı alıp almamak da herkes özgür. Düşün ki siyah forma yaptılar, herkes sever de ben memnun olmam. Başkası da memnun olmayabilir. Yine tartışma çıkar. Zevk ve renk tartışılmaz demişler, tartışmayalım zevkleri. Bu forumdaki büyük kitle beğenmiyordur, ama dışarıdaki büyük kitle sever. Dedim ya, Bjk'li bayan arkadaşım dahi beğendi, bu tam bir pazarlama stratejisi, bayanların da ilgisi çekmek, alacakları varsa daha çok aldırmak.

Siz mi giyeceksiniz bu formaları 70 milyonun önünde? Siz mi gol atıp da o formayı öpeceksiniz bu kadar gocundunuz renginden? Almayın, giymeyin, olur biter. Bu kadar büyütülecek birşey değil. Belki bi hikaye uydurdular yine "Metin Oktay'ın Palermo'da oynaması hatrına" diye ama olsun, hikaye de olsa bu hikaye gayet mantıklı geldi bana. Abartıyorsunuz, büyütüyorsunuz, eminim sizin gibiler Gs 1905'de rengini pembe-beyaz belirlese bu takımın taraftarı olmazdı.

Sadece zevkler ve renkler tartışılmaz demekle olmuyor yalnız, bu rengi beğenmeyenlere ve istemeyenlere komik oluyorsunuz demiyceksin bu düşüncedeysen.Bu çok yanlış. Üstelik yetkilisin forumda gördüğüm kadarıyla, ki gayet doğal bu renk formaya tepki göstermek.

Kulübümüzün renkleri pembe-beyaz olsa idi tutmazdı senin gibiler diyorsun. Evet belki ben renklerine aşığım sarısına aşığım kırmızısına aşığım armasıyla beraber olamaz mı ? Sen çok sevdiğin Galatasaray armasını pembeler içinde görmeye razıyken göya senden daha az seven bizler ya da ben razı olamıyorum, olamaz mı ? :)

Sadece zevkler ve renkler tartışılmaz demekle olmuyor yalnız, bu rengi beğenmeyenlere ve istemeyenlere komik oluyorsunuz demiyceksin bu düşüncedeysen.Bu çok yanlış. Üstelik yetkilisin forumda gördüğüm kadarıyla, ki gayet doğal bu renk formaya tepki göstermek.

Kulübümüzün renkleri pembe-beyaz olsa idi tutmazdı senin gibiler diyorsun. Evet belki ben renklerine aşığım sarısına aşığım kırmızısına aşığım armasıyla beraber olamaz mı ? Sen çok sevdiğin Galatasaray armasını pembeler içinde görmeye razıyken göya senden daha az seven bizler ya da ben razı olamıyorum, olamaz mı ? :)

Dediklerinin hiç birini ima etmedim.:) Kendin çıkardın. Ben tepki duymanıza tepki gösteririm beğenmeseniz anlarım.

De ki kardeşim, beğenmedim, bana göre doğru bir davranış değil. Siz kalkıp erkek adam pembe giymez derdindesiniz. Size ne kardeşim? Keita, Arda, Elano alayı gay belki. Kime ne yahu? Adamlar belki yönetimden talep etti, sizi ilgilendirir mi? Siz giymek zorunda değilsiniz, beğenip beğenmemekte özgür olmanız kulübün yaptığı bir pazarlama stratejisine tepki göstermenizi gerektirmez.

Beyler formayı sevmediyseniz, sevmedim diyip geçersiniz.Olayı büyütmeyin daha 2 tane daha forma olucak,gidin de onlardan birini alın.Ömründe aldığı Galatasaray formasının sayısı 3-4 olan kişiler, gelipde burda forma eleştirmesin.

Erim bende bunu anlamıyorum sen hayrına her yıl 5000 adet forma falan mı alıp dağıtıyorsun ne bu tavırlar arkadaşım? 25-30 yaşında bir insanın hayatında 3-4 resmi forma alması bence doğal bir durum Türkiye'nin ekonomik şartlarına göre. Pembe formayı eleştirmeden önce en az 25 tane forma alınması gerçeğini bizlere anlattın sağol(!) Maça gitmiyorsun Rijkaard'ın yanlışlarını eleştirme, Arda'ya hayran değilsin Arda'yı eleştirme, bu yıl 25-30 forma almamışın pembiş formayı eleştirme haklısınız insanlar günlük yaşantılarında tamtekmil forma, şortla dolaşıyor bu yüzden 3-4 forma insanın üzerinde çürür.

Senaryolar üzerinden konuşmak yerine olgular üzerinden konuşmak her zaman daha gerçekçidir :) Sürekli bir senaryo yazıyorsun belki belki diye ama aslı yok hiçbirinin sen de biliyorsun ki :)

Nasıl tepki göstermemize hakkımız yok ? Bu nasıl bir mantık :) Tabi ki de var. Keita'dan Arda'dan Elano'dan Baros'tan önce taraftarın var. Bal gibi biliyosun ki o formalar onlar giysin diye değil satılsın diye çıkıyor. Ama belki adamlar giyecek ondan istediler diye senaryolar içinde turluyorsun.

Ayrıca ben sözleşmeli oyuncu değilim doğduğumdan beri bu renklere aşığım kimse tepki göstermezse ben gösteririm yeri gelir ;)

Renkdaşlar dilimiz döndüğünce hazır mesleğimiz doğrulsusunda iken anlatalım;

"Niçin 3. farklı bir renk, biz sadece sarı kırmızı renkli forma istiyoruz ?"

Arkadaşlar; satış stratejisine göre yıllık yapılan ürün istihdamı belirli periyotlarla meydana gelmiş istatistiklerdeki arz talep ilişkisine göre tasarlanır, yön verilir. Buradaki en önemli etken bir önceki satış döneminin ivmesidir, ivme hangi tür ürünlerde potansiyel arz ediyorsa, gelecek dönemlerde o yönde yada o ürüne müdaili bir ürün piyasaya sürülür. Büyük finansal destekli şirketler satış raporlarını bir nevi kamuoyu yoklaması olarak görür. Bu neticede geçen sezon talep gören 2288 isimli mor forma taraftarlardan büyük ilgi gördüyse bu taleptir, bu talep lugatta " biz mor formayı çok beğendik önümüzdeki senelerdede böyle formalar çıkartılsın" diye beyan edilerek gerçekleşmez. Her kafadan çatlak sesler çıksada veriler artan ivme gösteriyorsa bu artan talep eğrisine artan arz ivmesi gösterilir.

Bu işin finansal yanıdır, kültürel açıdan incelemek gerekirse rengi ne olursa olsun aykırı renkteki 3. farklı renk bir forma avrupai bir gelenektir. Avrupalılar onlarca yıldır (pek çok organizasyona ev sahipliği yapmış olmanın getirdiği ferahlık) modern, max. 8 dk'da dolup boşalabilen herkezin oturarak atari oyunu gibi maç seyrettiği stadyumlarda maç izlemekte, bu kültürün getirmiş olduğu genişlikle Freezone denilen taraftar dinlenme alanlarının clubstore'lerinde gereğinden fazla lisanslı ürün alıp işin ucunu kaçırdığını gören klüp yöneticilerinin bir farklılık arayışında oluşundan beri gelir.

" Ali Sami Yen ' de sadece parçalı forma giyilsin istiyoruz ?"

Bildiğiniz üzre klübümüz sportif aş. olduğundan bu yana profesyonel insan kaynakları editörlerince yönetiliyor. Bu editörel kişilikler o hafta oynanılacak maçta giyilmesi ihtimal formayı resmi site yoluyla taraftarlara duyurmakta. Stad yanı yada çevresindeki tedarikçilerde resmi sitede ismi geçen formanın stok adedi kontrol edilmekte o haftaya özel indirim yada cazip ödeme imkanları sunularak taraftarları harcama yapmaya sıcak hale getirmekte. İmkansızlıklardan ötürü ASY stadyumunda oynanan maçlarda dahi tam randımanlı yürümeyen bu sistem deplasman maçlarında kar marjını yüksek seviyede tutma hayallerini bir hayli suya düşürüyor. Hal böyle olunca yogun ilgi gördüğü/ görüleceği düşünülen satılabilitesi en yüksek forma olan Örn*Mor forma o haftanın forması oluyor , ve böylece iç saha maçlarında hepimizin çok sevdiği parçalı formayı global dünyanın pençesine düşmüş finansal canavarın ellerine veriyor.

" Bizimle dalga geçecekler, Kadıköyde giyilmesin ?"

Sadece ekonomiden anladığım için bunada o yönde yorum yapıyorum. Ekonomide ürün satışlarını yaptığınız potansiyel müşteri portföyü her yeni gelişmeye olumlu tepki vermesi bu sizin şirket/ firma/ klüp olarak değerinizin daima arttığını gösterir. Risk yönetimi cesaret istesede tabandan gelen olumlu tepki bunu engeller. Yenilikçi, ilk'çi ve aykırı olmak her zaman ilgi getirir. Dalga geçilme yada alay konusu olma gibi alaturka düşünceleri bir yana bırakın ..

Turuncu muhteşem bir fikirdi, mor değişikti, ama pembe tam bir felaket.

Oturduğun yer İzmir değil mi? Gören duyan da her hafta maçlara gidiyosun zanneder..

Bu bana yazılmadı ama şahsen bir İzmir'li olarak bu cevabı vermem lazım. Özür dileriz ya pardon İstanbul dışında yaşayanlar maça gitmeyenler fikir belirtmesin. Bizim formalar veya takım üzerinde maça gitmediğimiz için söz hakkımız yokmuş... Bu nasıl mantıktır ya. Maça gitmiyorsun sus forma konusunda da beğenmiyorsan konuşma. Olur olur peki...

Cevap: Bu forma da olay yaratacak!..

Bu formalar hakikaten çok güzel. Özellikle beyaz olanı. Hep şöyle ince çizgili bir formamız olsun istemiştim.

Cevap: Bu forma da olay yaratacak!..

galatasaray1011away.png
gssari.png

İkisini yapın huzura erelim :o

Bu formalar hakikaten çok güzel. Özellikle beyaz olanı. Hep şöyle ince çizgili bir formamız olsun istemişimdir.

böyle bir şey yok bu haberi yapmalarını nedeni forumları takip ediyor medya üyelerde var hatta taaa mor forma çıktığında forumlarda pembe rengi de gelir diye konuşuyorlardı tamamen yandaş medyanın saçmalığı hea olduda bu forma çıktı yapacak bir şey yok millet fosforlu cevriyeli hıyar rengi formalarınagiyindiği kramponlara bakacak.

herkes boyle degisik renkte forma aliyor, tribundeki o guzel goruntu bozuluyor

nerde bu tribun

27.jpg

nerde bu tribun

istanbul-ali-sami-yen.jpg

İnş boyle bi forma çıkmaz alay konusu oluruz.

Pembe ile somon aynı şey değil benim bildiğim.Barcelona forması gibi bişey olacak galiba.

Geri
Üst Alt