Bu Nasıl Bir Taraftar Topluluğudur?

senın bu yazdıgın zırvaların yaptıgın demogojının GS ın kayserıspora kendı sahasında yenılmesıyle ne alakası var ben bunu anlamadım.biz iktidarlada yakın olmayız muhalefetle de 30 mılyon taraftarı olan bır klup siyasete bulaşmaz.çunku her görusten taraftarı var.

30 milyon taraftarı olan kulübün yöneticisi bulaşıyor ama abdürrahim albayrak mitinge adam taşıyor başı sıkışınca başbakanı arıyor şutlanması doğruydu canlı yayında ağlayıp zırlayan adamdan yönetici olmaz yönetici ağlamaz taraftarın ağlamaması için uğraşır ft'de hikayenin ustası işine girerek direk taraf olmuştur.Adını unuttuğum bir adam sırf cem uzan'a yakın diye şutlanmıştır o zamanlar genç parti falan var tabi.Gs ilkelerinde particilik yoktur tarafını öne çıkarırsan şutlanırsın olay budur.Kazanırsın kaybedersin ama eleştirirken abdürrahim ile ft'nin gönderilmesini eleştirenleri için diyorum,Bu ikisi gs ilkeleri ile bağdaşmadı ve gönderildi.Hoş ft zaten başarısız sonuçlar alıyordu ve demirören flörtü de var.O mantıkla biz ülkeyi de abd'ye komple verelim bak 10 yıla nasıl cennete çeviriyorlar ülkeyi.

yönetim sistemi bozmadı fatih terim kendi isteği ile ayrıldı tayyip erdoğanın ricası üzerine temcit pilavı oldu bu fatih terim konusu da

Taraftara da yazık biranda öfke patlaması ile gaza gelinmiş olabilir. Fener maçı arefelerinde sallayacak başka bişi bulamadınız mı?

30 milyon taraftarı olan kulübün yöneticisi bulaşıyor ama abdürrahim albayrak mitinge adam taşıyor başı sıkışınca başbakanı arıyor şutlanması doğruydu canlı yayında ağlayıp zırlayan adamdan yönetici olmaz yönetici ağlamaz taraftarın ağlamaması için uğraşır ft'de hikayenin ustası işine girerek direk taraf olmuştur.Adını unuttuğum bir adam sırf cem uzan'a yakın diye şutlanmıştır o zamanlar genç parti falan var tabi.Gs ilkelerinde particilik yoktur tarafını öne çıkarırsan şutlanırsın olay budur.Kazanırsın kaybedersin ama eleştirirken abdürrahim ile ft'nin gönderilmesini eleştirenleri için diyorum,Bu ikisi gs ilkeleri ile bağdaşmadı ve gönderildi.Hoş ft zaten başarısız sonuçlar alıyordu ve demirören flörtü de var.O mantıkla biz ülkeyi de abd'ye komple verelim bak 10 yıla nasıl cennete çeviriyorlar ülkeyi.

sen cıdden bu yazdıklarına ınandırmışsın kendını.albayragın ne oldugunu Fatıh terımın ne oldugunu herkes bılıyor sormazlar mı ey başkan bu adamlar sıyası kışılık neden 2 sene önce bu adamları klube kazandırdın yönetıcı yaptın td yaptın 2 sene sampiyon olduktan sonra mı kovmak aklına geldı demezler mı.2 yuzlu bır camıamıyız bunu mu demek ıstıyorsun.hakan şukur fethullahcı degılmıydı bılınmıyormuydu kaç sene top oynadı neden kovmadık.ıkı yuzlu camıamıyız yani.arkadasım banane sıyasetten ıktıdardan nasıl sarıgulun hızmetlerı olmuşsa albayragında hızmetlerı olmuştur.neden kayserıye yenıldıgımız mac sonunda konusacak savunacak bır sey b ulamayıp olayı sıyasete doktugunu de anlamış degılım.

O kadar da fazla gözünüzde büyütmeyin, o kadar kudretli, stratejik bir güç olduğunu düşünmüyorum.

En basit örnek;

"Ya bu yabancı kararı değişecek, ya o kararı verenler"

Bekliyoruz.

Kesif bir diktatörlükle yönetilen bir ülkede bu söylemi yapması son derece yanlıştı ,,

bakın sportif açıdan sonuna kadar eleştirilir sana göre birşey bana göre göre diğer şey doğrudur ,

ama elinizi vicdanınıza koyun Adnan Polat'a gösterilen sabır karşısında Ünal Aysal hak ediyormu ,

diyebilirsinki kötü örnek olmaz bunada eyvallah ama , ülkenin mevcut konjonktürünü tekrar göz önüne al ve eğer bu ülke içinden kime ne bağı olduğu bilinmeyen birisi başkan olsaydı ne halde olurdun bir düşün ,,

fener bu sene üst üste 4. şampiyonluğunu kutluyor olurdu bizde hiçbir şey yapamadan kendi kendimizi yiyip bitiriyor olurduk ,,

Türkiye şartlarındaki zorlukları bir tarafa koyun Ünal Aysal'ın uluslararası gücünü hafife almayın derim ayrıca ilaveten !

Geri
Üst Alt