Çağlar Kaya
Sarı Üye
- 2 Mart 2013
- 129
- 0
- 706
senın bu yazdıgın zırvaların yaptıgın demogojının GS ın kayserıspora kendı sahasında yenılmesıyle ne alakası var ben bunu anlamadım.biz iktidarlada yakın olmayız muhalefetle de 30 mılyon taraftarı olan bır klup siyasete bulaşmaz.çunku her görusten taraftarı var.
30 milyon taraftarı olan kulübün yöneticisi bulaşıyor ama abdürrahim albayrak mitinge adam taşıyor başı sıkışınca başbakanı arıyor şutlanması doğruydu canlı yayında ağlayıp zırlayan adamdan yönetici olmaz yönetici ağlamaz taraftarın ağlamaması için uğraşır ft'de hikayenin ustası işine girerek direk taraf olmuştur.Adını unuttuğum bir adam sırf cem uzan'a yakın diye şutlanmıştır o zamanlar genç parti falan var tabi.Gs ilkelerinde particilik yoktur tarafını öne çıkarırsan şutlanırsın olay budur.Kazanırsın kaybedersin ama eleştirirken abdürrahim ile ft'nin gönderilmesini eleştirenleri için diyorum,Bu ikisi gs ilkeleri ile bağdaşmadı ve gönderildi.Hoş ft zaten başarısız sonuçlar alıyordu ve demirören flörtü de var.O mantıkla biz ülkeyi de abd'ye komple verelim bak 10 yıla nasıl cennete çeviriyorlar ülkeyi.