Bu Neyin Sevinci?

Kayra İnan

GalataSarayı Efendileri
GalataSarayı Efendileri
Dün gece alınan galibiyetten sonra ortalık yıkıldı ama ben sebebini anlamadım. Terim yine dünyanın en iyi teknik direktörü olmuş. Futbolcular yine +3 points tweetlerini atmış. Bir ton eksiği olan takıma karşı muhteşem oynamışız. Resmi hesap paylaşım üstüne paylaşım yapıyor. Peki ama sebep?
1) Derbi maç olması mı?
2) 3. bitirmiş olmamız mı?
3) Feneri şampiyon yapmamız mı?

Bu nedir arkadaş. Hiç bir işe yaramayan bir galibiyet almışsın. 10 maç yatmışsın bir maçla şampiyonluk hesapları yapmaya başlamışsın. Tüm sezon futbol adına hiçbir şey oynamamışsın. Duran top, korner kullanmayı beceremiyorsun. 3 yıl olmuş bir ilk 11 bulamamışsın utanmadan seviniyorsun.
Maalesef iyice Fenerbahçe olmaya başladık. Yalan derbi galibiyetleriyle her şeyin üzerini örtmeye çalışıyorlar. Keşke fenere yenilseydik de şampiyon olsaydık.

Uyanık olalım. Teknik direktörler , yönetimler koltuklarını korumak için böyle galibiyetleri pohpohlarlar.
Yani demem o ki;
Terim ve yönetim İSTİFA !

Sezonun sonu gelmedi, Fener şampiyon oldu da haberimiz mi yok? Sahamızda alkışlayacaklar tabi diyen çebi ve sezon başı pohpohlanan Sergen’in kollanan Beşiktaş’ı evire çevire yendik sevinmeyelim de üzülelim mi ? Ayrıca ben forumda öyle ahım şahım sevinen görmedim valencia golü hepimizi üzdü.

Sevinmek doğal ancak gereğinden fazla sevinmemek lazım ayrıca fener şampiyon olma ihtimali suan maçlarını kazanma ihtimalinden az ve sonuna kadar şampiyonluğu kovalamamiz lazım

bu başlığı açan yenilseydik nasıl bi başlık açardı merak içerisindeyim . yenilseydik fatih terim kalsın Mustafa cengiz kalsın başlığımı açacaktı.

Beşiktaş 2 maçta 1 Galibiyet 1 Beraberlik çıkaramıyorsa , kendi eşekliğidir ve şampiyon olmasın zaten.

Keşke 4 ü zorlasaydık
Fener sampiyon olsa keske yenilseydik tjkya diyecekler olm lan. Çok garip. Şike yapsaydik daha iyiydi yani.

Arkadaş biz sampiyon olamiyorsak kimin oldugu cok umurumda dğl. Ayrica tjknin febeden aşagı kalır yanı yok. Başkanin yaptigi ezik aciklamadan anlayabiliyoruz bunu.

Neyse ki gereken cevabı verdik sahada.

Malum takımın turşu süratli başkanına sor o sana neden bu kadar hırs ve sevinç yaptigimizi söyler. Ne garip tipler türedi yaji

Ustad neden ofkelendin bu kadar birak sevinen sevinsin. Hem sen biz olacagimiza fb veya bjk olsun demiyor muydun sezon ortasi
Istedigin oldu iste bosver rahatla biraz artik

Fener sampiyon olsa keske yenilseydik tjkya diyecekler olm lan. Çok garip. Şike yapsaydik daha iyiydi yani.

Arkadaş biz sampiyon olamiyorsak kimin oldugu cok umurumda dğl. Ayrica tjknin febeden aşagı kalır yanı yok. Başkanin yaptigi ezik aciklamadan anlayabiliyoruz bunu.

Neyse ki gereken cevabı verdik sahada.
Dediler ya lan dün bir sürü zaten. Dün bjk yi sahada ezdik ya valla keyiften 4 köşe oldum

terim düşmanları daha ne kadar şuursuzlaşabilir desem hep çıtayı bir tık daha yükseltiyorlar. sezon bitince de lanet gelsin, keşke uefa kupasını hiç almasaydık başlığı bekliyorum.
Terim severler de çok uç noktalara gidiyor Gökhan. taraf değil insan faktörü.

terim düşmanları daha ne kadar şuursuzlaşabilir desem hep çıtayı bir tık daha yükseltiyorlar. sezon bitince de lanet gelsin, keşke uefa kupasını hiç almasaydık başlığı bekliyorum.
Türk Futbolunun Kara Günü: 17 Mayıs 2000 başlıklı "anelizler" okuyabiliriz yakında rengim.

Geri
Üst Alt