Bu Neyin Sevinci?

Terim severler de çok uç noktalara gidiyor Gökhan. taraf değil insan faktörü.

hiçbir terimciden bu takım 4 yıldır döktürüyor, elinde hiçbir şey yok da değerlendiremiyor veya bu galibiyet yaşanan tüm güçlükleri sildi attı gibi abuk subuk tespitler duymadım. ama haklı çıkacağım diye izlediği şeyi bile yalan yorumlayan çok kötü niyetli insana şahit oldum.

hiçbir terimciden bu takım 4 yıldır döktürüyor, elinde hiçbir şey yok da değerlendiremiyor veya bu galibiyet yaşanan tüm güçlükleri sildi attı gibi abuk subuk tespitler duymadım. ama haklı çıkacağım diye izlediği şeyi bile yalan yorumlayan çok kötü niyetli insana şahit oldum.
Şimdi örnek gösteririm ama kafam ağrır ;D

Sıralamadan bağımsız bu galibiyet çok önemliydi tamamen mesaj verme maçıydı. Burada şampiyon olamazsınız dedik rakiplere ve hala ufakta olsa şampiyonluk şansımız var neden mutsuz olalım ki ? Beşiktaş 2 tane iddiasız takımdan 4 puan alamıyorsa şampiyon olmasın zaten bizi ilgilendirmez Fener'de puan kaybedebilir bu arada.

Bu at hırsızlarına koyduk o bize yeter.
Çebi felan mosmor olmuştur.
Gitsin kendi alkışlasın kendi kendini.

Sezon boyu yapılan hataları tabii ki yok sayamaz bu galibiyet.

Gscimbom mobil

sen bir kişi gösterirsin ben şaşırırım ama benim dediğim yönde giden onlarca adamın sen zaten farkındasın. o yüzden yarıştırmaya gerek yok, fatih çelik'in ensonhaber paylaşımları gibi samanlık içinde iğne aramayalım.
Hoca kötü ama kabul edelim dünkü maçın dışında

Ancak 300 iq bir insanın atabileceği bir post muazzam

Bjk nin sahamıza kupa almakla geldiği bir haftada bjk yi yenmekten üzüntü duymamız gerekirdi doğru.
Baskaninin çıkıp pişkin pişkin alkislayacaklar başka çareleri mi var sanki açıklamasını yaptıktan sonra doğru yenilmek en doğru olaniydi.
Aradan fb sıyrılma muhabbeti var bide tabi. Bjk yi tahttan edip fb nin şampiyon olma durumu var. Bu sebepten bile yenilmeliydik doğru.

Onursuz karaktersiz haysiyetsiz kulup ve takım oyuncularının yapacağı davranış bu olmalıydı.

Yanlış yapıyorlar işte...

GSC Mobile App

Hoca kötü ama kabul edelim dünkü maçın dışında

bence taktiksel olarak son 4 yılın en iyisi ama odak ve motivasyon konusunda evet eski formundan uzakta. ama o konuda kendi adadığında ligin 4 diğer şampiyonundan 8 maçta 17 puan almış adamı taktiksel anlamda kötü olarak addedemem. saha içinde bile isteye, bağıra bağıra kaybettirdiği tek maç da rize oldu. önde etebo oynarken arkada luyi'yle başlamak fecaatti, onu yapınca da mükafatını 20 dakikada aldık zaten.

Alkışlamayı öğrenin.

Bu kulübün efsanesi olmuş hocanın kötü günlerinde eleştiri yapıyorsanız taktik olarak Beşiktaş ve sergen'i sahaya gömmesini alkışlayın. Siz kulübe düşman değilsiniz, başka forumda ki insanlar gibi konuşmayın. Fatih Terim'i kötü oyunlarından sonra eleştiriyoruz diye hocaya düşman kesilecek değiliz.

SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Spor, rakip, derbi, sampiyonluk veya sampiyonlar ligi sansinin devami. Yetmezmi.

Yetmezsede

Sanane..

Galibiyete üzülecek değiliz de kızgınlık var lig boyu saçma sapan oynadık puanları dağıttık iş işten geçince maç kazanıyoruz hep aynı şey.

Hala kağıt üzerinde şansın varken, 2.lik bile bu kadar önemliyken galibiyete sevinilmeyecek mi? İyi ki kulüpleri taraftar yönetmiyor.

Bizim sahada sampiyon olmayi hedefliyorlardi ve Cebi'nin kustahca aciklamasi oldugundan ufak bir dalga gecmeyi hak etmislerdi ama fazla abarttigimizi dusunuyorum. 2 hafta sonra muhtemel 3. takim olarak.

Hâlâ az da olsa bir ihtimal olduğu için ve Çebi denen adamın ve tjk camiasının bir taraflarının kalkmasından sonra hanyayı konyayı görmelerine vesile olduğumuz için...
Dün A.gücü son golü yemese çok daha başka şeyler yazardım ama şu an için daha zor bir ihtimal halini aldı şampiyonluk
Çünkü tjk'nin kalan maçlarda takılacağını düşünüyorum.
Tabi zamanında biz de o puanları kaybetmeyecektik en büyük hata esas bizim
Ama ne yapalım şu aşamada karalar mı bağlayalım galip geldiğimiz maçtan sonra , hala da bir ihtimal varken
Takımımızı destekleyeceğiz son 2 maç daha. Sonra diyeceğimizi deriz, üzülecek durumdaysak üzülürüz.

Şu aşamada bu başlıkları açmanın kimseye faydası yok. Lig sonunu bekleyelim.

Geri
Üst Alt