- 23 Temmuz 2011
- 75.742
- 51.226
- 4.843
Haftaya kutlama olur mu yine rengim ne dersinTürk Futbolunun Kara Günü: 17 Mayıs 2000 başlıklı "anelizler" okuyabiliriz yakında rengim.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Haftaya kutlama olur mu yine rengim ne dersinTürk Futbolunun Kara Günü: 17 Mayıs 2000 başlıklı "anelizler" okuyabiliriz yakında rengim.
Terim severler de çok uç noktalara gidiyor Gökhan. taraf değil insan faktörü.
Haftaya sövme başlıkları revaçta olur gibi.Haftaya kutlama olur mu yine rengim ne dersin
Şimdi örnek gösteririm ama kafam ağrırhiçbir terimciden bu takım 4 yıldır döktürüyor, elinde hiçbir şey yok da değerlendiremiyor veya bu galibiyet yaşanan tüm güçlükleri sildi attı gibi abuk subuk tespitler duymadım. ama haklı çıkacağım diye izlediği şeyi bile yalan yorumlayan çok kötü niyetli insana şahit oldum.

Şimdi örnek gösteririm ama kafam ağrır![]()
Hoca kötü ama kabul edelim dünkü maçın dışındasen bir kişi gösterirsin ben şaşırırım ama benim dediğim yönde giden onlarca adamın sen zaten farkındasın. o yüzden yarıştırmaya gerek yok, fatih çelik'in ensonhaber paylaşımları gibi samanlık içinde iğne aramayalım.
Hoca kötü ama kabul edelim dünkü maçın dışında