- 19 Temmuz 2009
- 9.267
- 1.498
- 1.918
Dün gece alınan galibiyetten sonra ortalık yıkıldı ama ben sebebini anlamadım. Terim yine dünyanın en iyi teknik direktörü olmuş. Futbolcular yine +3 points tweetlerini atmış. Bir ton eksiği olan takıma karşı muhteşem oynamışız. Resmi hesap paylaşım üstüne paylaşım yapıyor. Peki ama sebep?
1) Derbi maç olması mı?
2) 3. bitirmiş olmamız mı?
3) Feneri şampiyon yapmamız mı?
Bu nedir arkadaş. Hiç bir işe yaramayan bir galibiyet almışsın. 10 maç yatmışsın bir maçla şampiyonluk hesapları yapmaya başlamışsın. Tüm sezon futbol adına hiçbir şey oynamamışsın. Duran top, korner kullanmayı beceremiyorsun. 3 yıl olmuş bir ilk 11 bulamamışsın utanmadan seviniyorsun.
Maalesef iyice Fenerbahçe olmaya başladık. Yalan derbi galibiyetleriyle her şeyin üzerini örtmeye çalışıyorlar. Keşke fenere yenilseydik de şampiyon olsaydık.
Uyanık olalım. Teknik direktörler , yönetimler koltuklarını korumak için böyle galibiyetleri pohpohlarlar.
Yani demem o ki;
Terim ve yönetim İSTİFA !
1) Derbi maç olması mı?
2) 3. bitirmiş olmamız mı?
3) Feneri şampiyon yapmamız mı?
Bu nedir arkadaş. Hiç bir işe yaramayan bir galibiyet almışsın. 10 maç yatmışsın bir maçla şampiyonluk hesapları yapmaya başlamışsın. Tüm sezon futbol adına hiçbir şey oynamamışsın. Duran top, korner kullanmayı beceremiyorsun. 3 yıl olmuş bir ilk 11 bulamamışsın utanmadan seviniyorsun.
Maalesef iyice Fenerbahçe olmaya başladık. Yalan derbi galibiyetleriyle her şeyin üzerini örtmeye çalışıyorlar. Keşke fenere yenilseydik de şampiyon olsaydık.
Uyanık olalım. Teknik direktörler , yönetimler koltuklarını korumak için böyle galibiyetleri pohpohlarlar.
Yani demem o ki;
Terim ve yönetim İSTİFA !
:crushed: