Bu Takıma Güvenin

Sezon başında Hocanı kovup takımı abuk subuk adamlara emanet edersen olacağı budur. Sonradan Hoca'nın yaptıklarını ben de tasvip etmiyorum ama bu bizim kendi kendimizi bitirdiğimiz gerçeğini değiştirmiyor maalesef.

Sene başında Terim ile iç sahada bile puanlar saçtık. Terim hakkındaki düşüncelerimi artık bilenler biliyor, tekrar etmek istemiyorum ama Terim'e tapanlar gibi ben isimlerle uğraşmam. Mancini'ye de başkana da söyleyeceğimi söylerim. Terim'in kovulması iş oraya geldikten sonra son derece gerekli bir olaydı. Ayrıca Terim ile de bu seneye farklı başlamadık.Puan kayıplarını da aşağıda özellikle işaretledim. 7 maçta 4 beraberlikle de bu sene bir yere varamazdı bu takım, sene başından beri böyleydi hatta Bjk maçını kazanamazsak lig biter diye yazılıyordu daha 6.hafta. Terim gitti diye takım bu hale gelmedi yani ayrıca şu an konum itibariyle seneye Cl'ye direk katılma hakkımız varken ve de 2 gün sonra Cl'de çeyrek final hesapları yapıyorsak çok da başarısız olduğumuz söylenemez. Deplasman deplasman diye ağlıyoruz ya ligin en büyük deplasmanı Kadıköy'de şampiyonluk kupası kaldıran , Cluj'u, Braga'yı, Schalke'yi deplasmanda yenen de bu takımdı, hemen sırt dönmek yakışmaz.Bu da benim düşüncem.

[attachment=8667:awdw.png]

Ekli dosyalar

• awdw.webp
    awdw.webp
    12,9 KB · Görüntüleme: 150
Sene başında Terim ile iç sahada bile puanlar saçtık. Terim hakkındaki düşüncelerimi artık bilenler biliyor, tekrar etmek istemiyorum ama Terim'e tapanlar gibi ben isimlerle uğraşmam. Mancini'ye de başkana da söyleyeceğimi söylerim. Terim'in kovulması iş oraya geldikten sonra son derece gerekli bir olaydı. Ayrıca Terim ile de bu seneye farklı başlamadık.Puan kayıplarını da aşağıda özellikle işaretledim. 7 maçta 4 beraberlikle de bu sene bir yere varamazdı bu takım, sene başından beri böyleydi hatta Bjk maçını kazanamazsak lig biter diye yazılıyordu daha 6.hafta. Terim gitti diye takım bu hale gelmedi yani ayrıca şu an konum itibariyle seneye Cl'ye direk katılma hakkımız varken ve de 2 gün sonra Cl'de çeyrek final hesapları yapıyorsak çok da başarısız olduğumuz söylenemez. Deplasman deplasman diye ağlıyoruz ya ligin en büyük deplasmanı Kadıköy'de şampiyonluk kupası kaldıran , Cluj'u, Braga'yı, Schalke'yi deplasmanda yenen de bu takımdı, hemen sırt dönmek yakışmaz.Bu da benim düşüncem.

Ekli dosyayı görüntüle 12567

Bu dediğimi ispatlamam mümkün değil ama Hoca kalsaydı bu sene şampiyon olurduk. Benim inancım bu.

Bu dediğimi ispatlamam mümkün değil ama Hoca kalsaydı bu sene şampiyon olurduk. Benim inancım bu.

Benim için lig Rize'de bitti ve o golleri de Mancini kaçırmadı.Onun hataları da var elbette ama suçun büyüğü oyuncularda yani.Süreci hatırlarsak başkanla hoca arasında kaos vardı, sürekli laf sokmalar , göndermeler ister istemez oyuncuları da etkiliyordu ayrıca Tff de Fatih Hocayı rahat bırakmıyordu ve başta Sneijder olmak üzere Terim'in bazı oyunculara bakışı da malum artık itiraf bile ettiler yani tüm bunları da düşünürsek belki de ilk 3'e giremezdik, bunu da bilemeyiz . Hep varsayım olarak kalacaklar , ben de Terim'in oyun anlayışıyla Cl'de gruptan çıkamazdık diyorum. Benim için Cl'de atlanan turlar, lig şampiyonluğundan çok daha büyük başarıdır. Galatasaray gibi bir takım ikisini de almalı evet ama ikisini bir arada yürüten tek Türk takımını 2000 yılında ebediyete uğurladık.Drogba gibi bir adam bile maç seçmeye başlamışken , bu oyunculardan fazlasını beklemek hayalcilik olurdu.

Şampiyon olacağız diye diretmese aslında güzel konu. Sonuçta bu takım son 2 senede Fener'den 4 tane kupa almış.Cl'de tokatlamadığı takım kalmamış, aynı oyuncular , aynı kadro. Bu sene en başından beri var bir uğursuzluk yani böyle ana bacı küfretmeye gerek yok.Hadi Umut yeteneksiz onu biliyoruz da Sneijder de 18'in içinden taca vurdu Rize'de. Bazen olur böyle. Başarı varken herkes takımının arkasındadır.En sevmediğim taraftar profili de en ufak başarısızlıkta armaya , topçulara küfredendir. Az sakin olun, eğlence la bu neyin kavgasındayız.

önce içeriği bi okuyun be kardeşim başlığa bakıp klavyenize davranmayın

ayrıca şampiyon olucaz diye direten yok,mesajlarıma bakıp bu sonucu çıkarabilirsin (okursan)

HERKESE İYİ GECELER SON RESMİM SİZ DEĞERLİ ARKADAŞLARA GELSİN...

[attachment=8677:1470314_502171209897024_1888726282_n.jpg]

Ekli dosyalar

• 1470314_502171209897024_1888726282_n.webp
    1470314_502171209897024_1888726282_n.webp
    41,3 KB · Görüntüleme: 102
allahtan bi konu acmis herkese cevap yetistiriyor

anlayışı kıt olan,okuduğunu anlayamayan,idrak problemi yaşayan arkadaşları konudan uzak tutalım

ayrıca Zeyno bana neden o kadar yazı yazdırdın neden dakkalarımı boş yere harcattın

Renktaşım doğru söylüyorsun da bu saatten sonra şampiyonluğu kazanmamız zor.8 puanlık fark kolay kolay kapanmaz.İnşallah kapanır ama biraz mental açıdan kendimizi iyileştirmemiz şart.

Benim üzüntüm şu şikecilerin şampiyonluğa yakın olması.Son 2 seneyi domine eden ve neredeyse aynı kadroya malik bir takımın bu seneyi boş geçirmesi acı olur.Şampiyonluk gelmezse eğer gelecek sene takım büyük bir ihtimalle değişir.Ben bu oyuncuların şampiyon olarak yani doymuş olarak gitmelerini istiyorum.En azından gelecek sene genç isimler başarıya daha aç olup gidenlerin yaptıklarını devam ettirmek isterler...

önce içeriği bi okuyun be kardeşim başlığa bakıp klavyenize davranmayın

ayrıca şampiyon olucaz diye direten yok,mesajlarıma bakıp bu sonucu çıkarabilirsin (okursan)

Dün konu açıp 8 puan kapanmayacak fark değil diyorsan hala şampiyon olacağız diyorsun işte diretmeden kasıt budur . Son cümleler seninle alakalı değildi, üstüne alınman gereksiz olmuş. Bu takıma güvenin diyen adam zaten küfredenler kategorisinde olmaz yani düz mantık.

Dün konu açıp 8 puan kapanmayacak fark değil diyorsan hala şampiyon olacağız diyorsun işte diretmeden kasıt budur . Son cümleler seninle alakalı değildi, üstüne alınman gereksiz olmuş. Bu takıma güvenin diyen adam zaten küfredenler kategorisinde olmaz yani düz mantık.

8 puanlık fark kapanmayacak fark değil demekle şampiyon olucaz demek arasında kesinlik farkı var sedat.

Konu başlığına aldanıp mesaj atmışsın ama içeriği konu başlığını farklı bi noktaya çekiyo bunun farkına varman lazım.

Şampiyon olucaz demiyorum.Olabiliriz takıma güvenin diyorum ben güveniyorum aynı şeyi diğerlerinden de beklerim ama güvenirsin güvenmessin ona karışamam.Şuan matematiksel olarak şampiyonluk şansın varmı kardeşim senin ,tabikide var ee senin takımının adı Galatasaray bu ikisini beraber düşününce ben takıma güveniyorum.Güvenin diyede diretmiyorum,şampiyon olamayadabiliriz ama oladabiliriz onu lig bitince görücez bunları.

git manitaya güven daha ii

sen manitaya güvenemessin çünkü o tipe hiçbi kız bakmaz

İngilizcenle de baya bi eğlenmiştik onun içinde teşekkür ediyim görmüşken

ayrıca fatih terim döneminde attığın trol mesajların hesabınıda bigün seni mecidiyeköyde görürsem kesicem

iyi uykular yarın okulun var

Bu takıma bu kadroya güvenildiği için ligte bu halde değil miyiz zaten ? Eldeki mevcut kadroya güvenip gerekli bölgelere gerekli yerli ve gerekli oyuncuları almadığımız için bu durumda değil miyiz zaten ? Kendimize çok güvenip rakipleri küçük görmek yüzünden bu durumda değil miyiz zaten ? Bırakın da güvenmeyelim artık şu takıma.2 sezon güvenmedik iyi bi başarı elde ettik.

konuyu acan arkadas tineri fazla kacirmis I THINK

Geri
Üst Alt