Sedat Görür
Aslan Üye
- 7 Şubat 2013
- 9.603
- 1.566
- 1.168
Sezon başında Hocanı kovup takımı abuk subuk adamlara emanet edersen olacağı budur. Sonradan Hoca'nın yaptıklarını ben de tasvip etmiyorum ama bu bizim kendi kendimizi bitirdiğimiz gerçeğini değiştirmiyor maalesef.
Sene başında Terim ile iç sahada bile puanlar saçtık. Terim hakkındaki düşüncelerimi artık bilenler biliyor, tekrar etmek istemiyorum ama Terim'e tapanlar gibi ben isimlerle uğraşmam. Mancini'ye de başkana da söyleyeceğimi söylerim. Terim'in kovulması iş oraya geldikten sonra son derece gerekli bir olaydı. Ayrıca Terim ile de bu seneye farklı başlamadık.Puan kayıplarını da aşağıda özellikle işaretledim. 7 maçta 4 beraberlikle de bu sene bir yere varamazdı bu takım, sene başından beri böyleydi hatta Bjk maçını kazanamazsak lig biter diye yazılıyordu daha 6.hafta. Terim gitti diye takım bu hale gelmedi yani ayrıca şu an konum itibariyle seneye Cl'ye direk katılma hakkımız varken ve de 2 gün sonra Cl'de çeyrek final hesapları yapıyorsak çok da başarısız olduğumuz söylenemez. Deplasman deplasman diye ağlıyoruz ya ligin en büyük deplasmanı Kadıköy'de şampiyonluk kupası kaldıran , Cluj'u, Braga'yı, Schalke'yi deplasmanda yenen de bu takımdı, hemen sırt dönmek yakışmaz.Bu da benim düşüncem.
[attachment=8667:awdw.png]