Bu Transferlerin Sorumlusu Kim?

Açtığın başlık, transferleri eleştiriyorsun anlamı çıkıyor Hakan , millete kızma yani . Başlığı transferler kimin görüşüne göre alındı? Gibi bir başlık açarsan söylemek istediğin şeyi insanlar daha rahat anlar

Sent from my iPhone using Tapatalk
Alinma Ali ama Bu Transferlerin Sorumlusu Kim basligindan transferleri elestirdigimi cikariyorsun ciddi sekilde hatayi kendinde aramalisin. Sorumlu demek kabaca bu transferi kimler yapti zaten.

Serdar transferi hariç bütün transferlerde riykerink parmağı var

Suçlu aranıyorsa suçlu belli

Alinma Ali ama Bu Transferlerin Sorumlusu Kim basligindan transferleri elestirdigimi cikariyorsun ciddi sekilde hatayi kendinde aramalisin. Sorumlu demek kabaca bu transferi kimler yapti zaten.

Yok haklısın sorumluluk zaten olumlu ya da olumsuz da olabilir ama altta da futbolcuları hep kötülemişsin . Ee başlık yoruma açık olunca bir de alta eleştiri diliyle futbolcuları yazarsan insanlar da haliyle sana o tepkileri verir . Ben artık akışına bıraktım zaten , bir şeyi savunmuyorum artık . Sadece insanlar adına konuştum , yoksa benim için bir sıkıntı yok .

O degilde saka gibi yahu.
Okadar transfer yapildi ama hicbirisi sahada yok, hepsi sakat.
Eren ve Tolga'yi saymazsak rezalet gecen bir önceki sezonla ilk 11'miz ayni 11.

Yok haklısın sorumluluk zaten olumlu ya da olumsuz da olabilir ama altta da futbolcuları hep kötülemişsin . Ee başlık yoruma açık olunca bir de alta eleştiri diliyle futbolcuları yazarsan insanlar da haliyle sana o tepkileri verir . Ben artık akışına bıraktım zaten , bir şeyi savunmuyorum artık . Sadece insanlar adına konuştum , yoksa benim için bir sıkıntı yok .

Nerde oyunculari elestirmisim? Örnek ver :)

Gerizekalı yerine koyduğun adamın oteli var hatırlatırım sana.

Bu nasıl bir ölçüt. Ali Ağaoğlu dediğin adam milyarder ama taksim meydanında patlama alanına gül bırakıp: "Millet fakir tabi karanfil bırakıyor ben gül bıraktım." diyebilecek kadar dengesiz ve gerizekalı bir adam. Nice örnekler var.

2. tercih , 3. tercih , hep sakatlar :) yanlış anlama bunlar yalan değil zaten doğrular bunlar ama eleştiri yani :)

Allah allah gercekleri dile getirmek elestiri mi oluyormus? Sakat diyorsam bu bir gercektir. Kötü diyorsam degerlendirmedir, sebep belirtiyorsam elestiridir. Bunlari da demedim. Türkce konusuyoruz surda, istediginiz gibi anlamayin lütfen :)

Riykerink futbolcudan anlamıyormuş bu belli oldu

Mümkünse bir daha transfer işine karışmasın tabi kalırsa :))

Bu nasıl bir ölçüt. Ali Ağaoğlu dediğin adam milyarder ama taksim meydanında patlama alanına gül bırakıp: "Millet fakir tabi karanfil bırakıyor ben gül bıraktım." diyebilecek kadar dengesiz ve gerizekalı bir adam. Nice örnekler var.

Anlattığın durumun gerizekalılıkla bir alakası yok bu durum görgüsüzlük ve edepsizliğin bir yansımasıdır ali ağaoğlu gerizekalı olsa o kadar parayı elinde tutamamaz gelen giden tokatlardı.

Allah allah gercekleri dile getirmek elestiri mi oluyormus? Sakat diyorsam bu bir gercektir. Kötü diyorsam degerlendirmedir, sebep belirtiyorsam elestiridir. Bunlari da demedim. Türkce konusuyoruz surda, istediginiz gibi anlamayin lütfen :)

Ben çok iyi anlıyorum emin ol ;) buna Türkçede anlam kargaşası derler , yani istediğin yerlere çekmek karşı tarafın suçu olmuyor ;) neyse hem ben sana haksızsın falan da demedim, altta insanların sana kızmasına istinaden dedim . Dedim ya artık kimseyi savunmuyorum , ne yönetici ne de futbolcu. İstediğin şeyleri yazabilirsin , bu senin doğal hakkın :)

Serdar Aziz: Yillardir maksimum 18-20 maca ancak cikabilen bir oyuncuya 4.5 milyon bonservis bedeli verip arti 3 oyuncunun bonservisini verdik. Üstelik oyuncunun yillik maliyeti 1.5'den 2.1'e cikti ne verecegi belli olmadan. Üstelik bu yetmezmis gibi Levent Nazifoglu utanmadan cikip 'bu transfer ben yaptim' dedi. Bu nasil bir düzen? Yönetici neden transfer edilecek oyuncuyu belirliyor? Istersen kadro'yu da sen kur?

Tamam, sakatlık problemi var evet ama kariyeri boyunca sakat kalacak değil. Bekleyip görmek lazım olacakları. Bonservis konusu bence de fazla, gaza gelinerek yapılmış bir transfer olduğu belli zaten.

Luis Pedro Cavanda: Transferi birden gündeme gelip 2 gün icerisinde tamamlandi. Gariptir ki JOR cikip 'ben bu oyuncuyu tanimiyordum, 2 gün izledik ve aldik' dedi. Cavanda kendi takiminda bile kadro disi kalmis bir oyuncu bu arada.

JOR nerede dedi "Ben tanımıyordum" diye?

Ayrıca, Trabzon'un geçen seneki halini biliyoruz. O dönemde disiplinsiz davranıp kadro dışı kalmış olabilir, normal bir şey bu.

Tolga Cigerci: Maliyetine kimsenin anlam veremedigi bir dönemde cikip ucuk rakamlara geldi. An itibariyle en iyi transfer konumunda ve görevini yerine getiriyor. Ama cikan orta saha isimlerine bakilirsa JOR'in bu oyuncuyu da ilk tercih olarak istemdigi kabak gibi ortaya cikar. Gecmis kariyerine bakilirsa sIk sIk sakatlanan bir oyuncu.

Maliyetinde ne var? 3 milyon euro bonservis bedeli normal. Ne bekliyordun, 500 bin euro'ya mı alalım? Maaşı biraz tuzlu olabilir ama şu an görevini layıkıyla yerine getiriyor, aldığı parayı son kuruşuna kadar hak ediyor.

Kolbeinn Sightorsson: Akhisar maci sonrasi forvet sIkIntIsI ortaya cikinca son gün toplanip beraber karar verilmis olabilir, bu transferi ortak karar olarak algiliyorum. Gecmis kariyerine bakilirsa sIk sIk sakatlanan bir oyuncu.

Robot gibi aynı şeyleri tekrarlıyorsun, "geçmiş kariyerine bakılırsa sık sık sakatlanmış bir oyuncu". Biz zaten 1 seneliğine kiraladık, eğer sakatlık problemi olursa almayız bonservisini olur biter. Rotasyonda katkı sağlayacaktır.

Eren Derdiyok: Bu transferi de digerlerinden ayri tutuyorum. Istedigi ilk isimler olmadigindan sonra 3. tercih olarak kabul etmis olabilir, büyük ihtimal öyle zaten. Eren de ama sIk sIk sakatlanan bir oyuncu.

Avrupa'da olmadığımız dönemde Eren iş yapar, yapıyor da. Her maç gol atacak değil. Seneye Avrupa'ya gidersek ona göre bir forvet alırız.

Josue: Yine Delaney ve Johanssen gibi cikan isimlere bakarak yorum yaparsak yine ilk tercih olmadigini görürüz. Üstelik Nazifoglu o oyuncularin maliyeti yüksek oldugunu vurgulamisti, Serdar'a ise 4.5 vermisti.

Delaney ve Johanssen gelseler 11 için geleceklerdi, kulübüye değil. Josue kulübeye geldi.

Nigel de Jong: Bir cok kisi JOR'un vatandisi oldugu icin kendi istedi diyor ama mantik yapalim bi. JOR'un israrla istedigi adam son güne kalir mi? Caresizlikten yapilmis bir transfer. Üstelik bu adam bizim oyun sablonumuza ayak uydurmasi zor. Cok acik alanda oynuyoruz, kendisine yazik olacak.
Çaresizlik ile yapılmış olabilir ama gayet iyi bir transfer, maliyeti de oldukça uygun. Zamanla daha da iyi olacak, az sabır.

Bu transferlerin sorumlusu peki kim? Bana göre cevap net: Dünden gelmeye razi olan oyunculari almasina ragmen her kamera'ya kosan Levent Nazifoglu. Simdi bir basarisizlik olunca sorumlusu Jan Olde Riekerink olacak. Bizim adaletimiz iste bu. He birde Diarra yalani var üstüne. Oyuncu ile anlastik, sadece cezasi son pürüz demesine ragmen ceza cözüldügünden sonra birden garip bir sekilde Diarra 30binlik ev arti arabalar istemis fln. Gecelim bunlari.

Ben hic bir oyuncunun kalitesini sorgulamiyorum bu konuda dikkat ederseniz. Vurgu yaptigim konu transfer döneminin yönetimi. Dünyanin hic bir yerinde böyle sacmalik olmaz. Oyuncular tutar tutmaz ayri. Ama böyle düzende uzun vaadeli basari beklemek fazla olur diye düsünüyorum.

Cikan isimleri hatirliyoruz:

Wilfried Bony
Edin Dzeko
Johanssen
Delaney
Denayer
Diarra diye uzar bu liste.
Her çıkan isme transfer gözüyle bakarsak işimiz var. Basında her gün farklı bir isim çıkıyor. Onlara bakarak yargılayamazsın.

Ayrıca; Bony, Dzeko felan bunların geleceğine kim inanır? Gelmeyecekleri belliydi zaten.

Diarra'nın paragöz bir futbolcu olduğunu biliyoruz, yine de transfer edebilirdik ama olmadı. Çok da önemli değil.

Son düzenleme:
Konu'yu anlamyanlar zaman kaybetmesin bu konuda. Zamanla katki verecek fln kimsenin umrunda degil. Ben bu konuda yönetim'de ve düzen'de sorun olduguna vurgu yapiyorum. Bu transferler de buna bir örnektir, cünkü teknik ekip yapmadi cogunu, aptal degiliz sonucta.

Katki verecek, her mac gol atacak degil fln gibi argümanlarinin yeri degil bu konu. Kimsenin verecegi katki tartisilmiyor. Hepsi 50 gol atsada bu bir yanlisi örtmez.

Bir yerde büyük hataya düşüyorsun ama ; cavanda'ya sürekli kadro dışı kalmış diyerek vuruyorsun ama bu adam performansı yüzünden değil disiplin yüzünden kadro dışı kaldı . Hatta bir ara başkanları cavanda iyi oyuncu , kendine çeki düzen vermezse gider vs. demişti ki kadro dışı kaldı. İyi kötü demiyorum ama kadro dışı olayını basının yaptığı gibi sen de çarpıtma bence , taraftarları hala cavanda keşke disiplinli olsaydı da gitmeseydi diye yazıyor; girip bakabilirsin yorumlarına .Umarım iyi çıkar diye dua etmekten başka çare de yok.

Konu'yu anlamyanlar zaman kaybetmesin bu konuda. Zamanla katki verecek fln kimsenin umrunda degil. Ben bu konuda yönetim'de ve düzen'de sorun olduguna vurgu yapiyorum. Bu transferler de buna bir örnektir, cünkü teknik ekip yapmadi cogunu, aptal degiliz sonucta.

Katki verecek, her mac gol atacak degil fln gibi argümanlarinin yeri degil bu konu. Kimsenin verecegi katki tartisilmiyor. Hepsi 50 gol atsada bu bir yanlisi örtmez.

Ya bırak, takım 1 beraberlik aldı diye yine başlamışsınız analizlere. 34'te 34 mü yapmamızı bekliyorsunuz? 3 haftadır taraftarsız oynadı bu takım, her maçın farklı bir hikayesi var. Kayseri iyi kapandı, bu maç istediklerimizi yapamadık berabere kaldık. Rakiplerle arada puan farkı var mı? Yok.

Eğer dünkü maçı kazansaydık böyle bir konu açacak mıydın?

Bir yerde büyük hataya düşüyorsun ama ; cavanda'ya sürekli kadro dışı kalmış diyerek vuruyorsun ama bu adam performansı yüzünden değil disiplin yüzünden kadro dışı kaldı . Hatta bir ara başkanları cavanda iyi oyuncu , kendine çeki düzen vermezse gider vs. demişti ki kadro dışı kaldı. İyi kötü demiyorum ama kadro dışı olayını basının yaptığı gibi sen de çarpıtma bence , taraftarları hala cavanda keşke disiplinli olsaydı da gitmeseydi diye yazıyor; girip bakabilirsin yorumlarına .Umarım iyi çıkar diye dua etmekten başka çare de yok.

Ya Ali simdi kizacam tahrik edip durma bak. Ben orda Cavanda vasat oldugundan mi kadro disi kalmis yazmisim? Kendin diyorsun KADRO DISI KALMIS. Bende sadece KADRO DISI KALMIS dedim iste. Sebebi neyse önemli degil, disiplin olabilir, performans olabilir konu degil bu iste. Oyuncu degerlendirmeleri konularinda yapilir.

Ya Ali simdi kizacam tahrik edip durma bak. Ben orda Cavanda vasat oldugundan mi kadro disi kalmis yazmisim? Kendin diyorsun KADRO DISI KALMIS. Bende sadece KADRO DISI KALMIS dedim iste. Sebebi neyse önemli degil, disiplin olabilir, performans olabilir konu degil bu iste. Oyuncu degerlendirmeleri konularinda yapilir.

Bu konuya özel demedim , öncelerde yazmıştın ; o yüzden dedim . Ne tahrik oluyorsun, gayet sakin bir dille yazıyorum Hakan . Sen, de ki tahrik olmaya yer arıyorum :) neyse tamam daha yazmıyorum :)

Ya bırak, takım 1 beraberlik aldı diye yine başlamışsınız analizlere. 34'te 34 mü yapmamızı bekliyorsunuz? 3 haftadır taraftarsız oynadı bu takım, her maçın farklı bir hikayesi var. Kayseri iyi kapandı, bu maç istediklerimizi yapamadık berabere kaldık. Rakiplerle arada puan farkı var mı? Yok.

Eğer dünkü maçı kazansaydık böyle bir konu açacak mıydın?
Belirttigim gibi Alpay ve ben sezon basindan beri bunlari dile getiriyoruz. Ayrica 1 beraberlik aldik diye baslamissiniz, 34 te 34 mü yapmak gerekiyor diyerek haksizlik yapiyorsun. Dünden beri zaten bir beraberlikten dolayi takimi kötülemek sacma oldugunu bende diyorum.

Sen konuyu anlamamissin, önyargili olmayip sakince oku istersen.

Geri
Üst Alt