Bu Transferlerin Sorumlusu Kim?

Tek Sorumlu var o da Dursun.

Yetenekli ve faydalı hiç bir oyuncuyu ikna edemeyince managerlerin eline düştü ve anadolu çöplerini alarak koskoca GALATASARAYIN kadro kalitesini anadolu takımı seviyesine indirdi..

HELAK OL BECERİKSİZ HERİF!

Bu konuya özel demedim , öncelerde yazmıştın ; o yüzden dedim . Ne tahrik oluyorsun, gayet sakin bir dille yazıyorum Hakan . Sen, de ki tahrik olmaya yer arıyorum :) neyse tamam daha yazmıyorum :)

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ya kendin calip oynuyorsun, agizima laf koyuyorsun. Burda objektif sekilde bir sürecin sorunlarini dile getiriyorum, siz gelip bu oyuncu böyle, su oyuncu böyle diyorsunuz.

Ya kendin calip oynuyorsun, agizima laf koyuyorsun. Burda objektif sekilde bir sürecin sorunlarini dile getiriyorum, siz gelip bu oyuncu böyle, su oyuncu böyle diyorsunuz.

Tamam o zaman sorunun cevabını sen de dahil herkes biliyor ; hoca mevki istedi , yönetim isimleri belirleyip aldı. Şimdi oldu mu Hakan , bak cevap verdim.

Ayrıca; Bony, Dzeko felan bunların geleceğine kim inanır? Gelmeyecekleri belliydi zaten.

Iyi okusaydin cevabi alirdin.

Eren Derdiyok: Bu transferi de digerlerinden ayri tutuyorum. Istedigi ilk isimler olmadigindan sonra 3. tercih olarak kabul etmis olabilir, büyük ihtimal öyle zaten. Eren de ama sIk sIk sakatlanan bir oyuncu.

Tamam o zaman sorunun cevabını sen de dahil herkes biliyor ; hoca mevki istedi , yönetim isimleri belirleyip aldı. Şimdi oldu mu Hakan , bak cevap verdim.

He iste, simdi bu düzende basari beklemek ne kadar dogru, bu adaletli mi degil mi bunlari tartisalim. Böyle sacma yöneticilik olmaz bir kere.

He iste, simdi bu düzende basari beklemek ne kadar dogru, bu adaletli mi degil mi bunlari tartisalim. Böyle sacma yöneticilik olmaz bir kere.

Düzen böyle ama , bu ilk değil ki. Sen mesela snejder'i çok seviyorsun , o zamanın hocası kimdi Terim ; peki o mu listeye yazdı yok , kim aldı Aysal. Ya da önceleri sayısızca örnek verebiliriz , yani ilk değil bu. Yanlış ama neredeyse 4-5 klüp dışında dünya bunu yapıyor

Düzen böyle ama , bu ilk değil ki. Sen mesela snejder'i çok seviyorsun , o zamanın hocası kimdi Terim ; peki o mu listeye yazdı yok , kim aldı Aysal. Ya da önceleri sayısızca örnek verebiliriz , yani ilk değil bu. Yanlış ama neredeyse 4-5 klüp dışında dünya bunu yapıyor

Orda yanlis varsa o da yanlis. Ama Terim liste'ye yazmisti Kaka'nin alternatifi olarak. Benim sevmem veya sevmem ne alaka simdi bu konuyla?

Ben bu yönetim hatali diyip diger yönetimler muazzam yönetti de yazmadim.

Orda yanlis varsa o da yanlis. Ama Terim liste'ye yazmisti Kaka'nin alternatifi olarak. Benim sevmem veya sevmem ne alaka simdi bu konuyla?

Ben bu yönetim hatali diyip diger yönetimler muazzam yönetti de yazmadim.

Örnek verdim Hakan , örnek ; sen seviyorsun dememde ne artniyet arıyorsun , yakın zamandaki bir örnek sadece . Valla sırf bu sene bjk ve fblilere çok gıcık olduğum için kim oynarsa oynasın , şampiyon olsunlar. Çeneleri çok açıldı , yok 5. olurlar yine , yok öyle böyle .

serdar konusunda zaten forum olarak yüzde 90 hata yapıldığını daha serdar iddaa olarak varken bile dile getirdik başlı başına fiyasko !! diarrayı alamayıp üstüne birde diarraya pok atarak de jongu almaları ve bunu diarranın alternatifi diye açıklamaları skandal ! ciğerciyi hiç tanımıyordum yeni tanımaya çalışıyorum ! josue ve sigortson için bir şey diyemem çünkü ucuz oyuncular ama gördüğüm kadarıyla josue de bize ilaç olacak gibi durmadı son maçlarda şu an gene karamsar bir tablo içine düştük :(

transferler yetersiz ve takım yazın belliki hic calısmamıs. jor'u ii kafalamıslar.

Allah askina su konuyu anlamak o kadar zor mu?

Ben burda bu transferleri kim yapti yaptirdi sorguluyorum ve bu yönetim tarzi dogru mu degil mi sorguluyorum.

Yönetim + Riekerink

Kim yaptı veya yaptırdı peki? Araştırıp doğrusunu buldunuz mu yoksa tahmin üzerinden mi yola çıkılıyor her zamanki gibi?

Gerçek bir ortasaha badou ndiaye alınmalıydı

D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Mantik üzerinden.
Bu tür konuda mantık ne alakası?
Tahmin senaryonuzu mantık perdesi ile mi savunmak istiyorsunuz şimdi? Transferler yönetimsel seçimiyle yapılmıştır veya yapılmamıştır. Belkide scout ekibi yapmıştır. Belkide karma karışık yöntemle yapılmıştır. Bir okadar değişik senaryolar var ki transfer yöntemlerinde. Mantık?
Doğru haber kaynağı varsa icerden bu transferlerin teker teker nasıl yapıldığını oturup tartışırız mantıklı şekilde hayal dünyasına dalmadan.

Bu tür konuda mantık ne alakası?
Tahmin senaryonuzu mantık perdesi ile mi savunmak istiyorsunuz şimdi? Transferler yönetimsel seçimiyle yapılmıştır veya yapılmamıştır. Belkide scout ekibi yapmıştır. Belkide karma karışık yöntemle yapılmıştır. Bir okadar değişik senaryolar var ki transfer yöntemlerinde. Mantık?
Doğru haber kaynağı varsa icerden bu transferlerin teker teker nasıl yapıldığını oturup tartışırız mantıklı şekilde hayal dünyasına dalmadan.
Allah sana sorgulamak adina beyin vermis, kullanmiyorsan sorun sende Fatih. Sorgulamak ve analizler zaten kaynak olmadan, ipucular üzerinden yapilir.

Çok zor konu. yorum yapmadan evvel birkaç kere daha okumam lazım.

Allah sana sorgulamak adina beyin vermis, kullanmiyorsan sorun sende Fatih. Sorgulamak ve analizler zaten kaynak olmadan, ipucular üzerinden yapilir.
Sorguda kaldığı müddetçe tabiki sorgulamakta sakınca yoktur. Haklısın bu konuda tabii de kesin bu böyle olmuştur çıkışlarda biraz dikkat etmek gerekir hazır Allah demişken. İftira kötü bir şeydir. Neyse hayırlı pazarlar cümlemize.

Geri
Üst Alt