Bu Transferlerin Sorumlusu Kim?

Emrah Bassan transferini de ekleyelim. JOR transferleri yaptiriyorsa, neden hemen geri gönderdi bu cocugu baska bir soru isareti.

Transferde 5 seneyi değil 1 seneyi kotaracak planlama yapıldığında başarılı olabiliyoruz.

Planlama ve istikrar bizim ülke için çok uzak kelimeler.

2011 2012 de bile Ujfalusi Elmander gibi isimler hep tek senelik hamlelerdi.

Uzun vade düşünülerek yapılan 3 hamle oldu

Selçuk
Sneijder
Muslera

3 u de büyük katkı verdi ama Muslera hariç ikisinin son kullanma tarihi geçti artık.

En zor bulunan iki mevkinin oyuncusu bu iki futbolcular.

Büyük takımın orta sahası tek yönlü Tolga De Jong gibileri kaldırmiyor en fazla 1 tane belki.

Maliyetleri ve potansiyelleri değerlendirildiğinde gayet uygun transferler, her ne kadar öyle olmadığını iddia etseniz de size bu başlığı açtıran yaşadığımız puan kaybıdır. Sakatlıkların bazıları hariç çoğunu tesadüf olarak görüyorum, herşeyi abartmanın, komplo teorileri yazmanın manası yok.

Transferleri degerlendirmek adina konu acsaydim konu analiz konusu olmazdi bir kere. Neyse..

Beleşe Dembele'yi, Maxi'yi, Kono'yu, Ayew'i, Gignac'ı kaçırdı bu beyinsiz yönetim.
Dembele Eren'den ucuza bile gelebilirdi. En az 5 sene forvet aramazdık.
Maxi desen yerine Linnes ve Cavanda alındı. Linnes yokları oynuyor şu an. Cavanda ne verecek belli değil.
Kono'ya vericektik istediği imza parasını. en az 5-6 yıl kanat aramazdık.
Gignac desen Tigres'de yılın futbolcusu seçilmişti gittiği sezon.

Şu aldığımız oyunculara verdiğimiz yıllıklar ve bonservisler rezalet ötesi gerçekten.

Kim olacak vizyonsuz ve çapsiz yönetim.

Ülke dışından bir tane bile oyuncu tanımıyorlar ve avrupa kulüplerinin hiçbiri bu yönetimi ciddiye almıyor.

Dursun ve levent zaten anadolu takımı kıvamında yöneticiler birde üstüne 70 yaşında alpi getirdiler tam köy takımı kurdular.

SARI KIRMIZI!

Nazifoğlu'nu transfer döneminde güzelleyenler, gaz verip televizyonlara çıkartanlar, her söylediğini alkışlayanlar, 1 liralık adamı 5 liraya almasına ses çıkarmayıp bunu marifet sayanlardır bu transferlerinde yaşanılanlarında sorumluları

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Ya bırak, takım 1 beraberlik aldı diye yine başlamışsınız analizlere. 34'te 34 mü yapmamızı bekliyorsunuz? 3 haftadır taraftarsız oynadı bu takım, her maçın farklı bir hikayesi var. Kayseri iyi kapandı, bu maç istediklerimizi yapamadık berabere kaldık. Rakiplerle arada puan farkı var mı? Yok.

Eğer dünkü maçı kazansaydık böyle bir konu açacak mıydın?
s
15 hafta oynandi, görüslerin ayni mi acaba

Sorumlu belli.

Transferler için gerine gerine hepsine kefilim diye sezon başında gördüğü her mikrofona sırıtan eleman...

Feyizli analiz etmişsin, hakkını teslim etmek lazım.

Geri
Üst Alt