Bu Transferlerin Sorumlusu Kim?

ne yönetici ne td transfer yaptirmali, td diyecek benim bu bölgeye adam gerekli scout ekibine birakacaksin oyuncu secimini o listeden adamlari alacak bitti

Transfer konusunda Riekerink´in yetkisinin oyuncularin gidis ve gelis konusunda, Sneijder´den az oldugunu düsünüyorum. Kulüp Levent Nazifoglu, Mehmet Özbek ekseninde yönetiliyor sportif anlamda.

Yine boş bir konu. Neymiş 11 de 2 tanesi oynuyormuş o oynayanlar da iyi oynuyormuş eee demek iyi transferler. Tolga ya atmadiginiz bok kalmadı şimdi en iyi oynayan diyorsunuz. Kısaca bir dediğiniz bir dediğinizi tutmuyor az tutarlı olun yahu.

SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yine boş bir konu. Neymiş 11 de 2 tanesi oynuyormuş o oynayanlar da iyi oynuyormuş eee demek iyi transferler. Tolga ya atmadiginiz bok kalmadı şimdi en iyi oynayan diyorsunuz. Kısaca bir dediğiniz bir dediğinizi tutmuyor az tutarlı olun yahu.

SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yönetimimiz en doğrusunu yapıyor Engin abi,boşver sen takma milleti,biz biliyoruz gerçekleri onlar bize yeter.

Bu tür konuda mantık ne alakası?
Tahmin senaryonuzu mantık perdesi ile mi savunmak istiyorsunuz şimdi? Transferler yönetimsel seçimiyle yapılmıştır veya yapılmamıştır. Belkide scout ekibi yapmıştır. Belkide karma karışık yöntemle yapılmıştır. Bir okadar değişik senaryolar var ki transfer yöntemlerinde. Mantık?
Doğru haber kaynağı varsa icerden bu transferlerin teker teker nasıl yapıldığını oturup tartışırız mantıklı şekilde hayal dünyasına dalmadan.
Nazif oğlu kendim yaptım kefilim demedimi bunun neresi mantıksız

Mantık istedin yönetim yaptığını söyledim
Konu serdar transferi üzerinde sorulmadı ama sonuçta. Sadece serdar olayı üzerinde konu açılsaydı kesinlikle hay hay derdim bende.
Serdar yönetim transferi oldu diye diğerleri de olmuştur diyemem kesin olarak maalesef. Mantık ile de alakası yok bunun. Tahmin kumarı oynamaktır sadece

Her neyse. Transferler yönetimsel yapıldıysa seçim konusunda büyük rezalet bence. Amatörlük

Son düzenleme:
Konu serdar transferi üzerinde sorulmadı ama sonuçta. Sadece serdar olayı üzerinde konu açılsaydı kesinlikle hay hay derdim bende.
Serdar yönetim transferi oldu diye diğerleri de olmuştur diyemem kesin olarak maalesef. Mantık ile de alakası yok bunun. Tahmin kumarı oynamaktır sadece

Her neyse. Transferler yönetimsel yapıldıysa seçim konusunda büyük rezalet bence. Amatörlük

Zaten trasferler yönetimsel yapıldı.bunu nazif oğlunun açıklanmasından anlarsın.mantık yürütmeye bile gerek yok

Levent Nazifoğlu ve JOR lig için iyi transferler yaptılar. Şimdi sıra JOR'un bu lig için iyi takımı daha tempolu oynatacak oyunu bulmasında.

isimler galatasaray seviyesinde degil tabi ki ama su an ne yonetim ne td ne de ekonomik durumumuz istedigimiz gs seviyesinde degil zaten.

butce dogrultusunda bu yonetimin yapabilecegi en iyi transferler bunlar malesef

bu sartlarda kurabilecegimiz gayet makul bir takim kurulmus oldu.

Eger daha iyi bir yonetimimiz, scout ekibimiz, teknik direktorumuz olsaydi bu ekonomik sartlarda bile cok guzel transferler yapabilirdik ama onlara da sahip olmadigimiz asikar.

benim anlamadigim sey memnuniyetsizligin beraberinde getirdigi suclayacak adam arayisinin daha sezona yeni baslamis bir teknik direktor uzerinde bu kadar yogunlasmasi.

ustelik memnuniyetizligin sebebi olan sahada sergilenen oyunun sebeplerinden en onemlisi, daha sahaya cikmadan sakatlanan veya takima henuz adapte olamayan oyuncular. gecen seneki bok gibi "takim"a yapilan transferler kadroya katilmadan ya da sakatlanan oyuncular donmeden; kisacasi Galatasaray maximumunu birakin normal performansini bile sahaya yansitmadan yapilan bu elestiriler ve ozellikle elestirilerin tek noktada toplanmasi mantiksiz.

eger basarisiz olursak bunlarin adina bahane denilecek

eger basarili olunursa hatilanmayacak bile

ama gercekler bunlar

Yapılan transferlerin 2si hariç tamamı Türkiye Liginden, diğer 2side geçen sezondan beri bu yönetimin listesinde olan adamlar. Riekering'i bu transferlerle ilişkilendirenler, bugün kuşların telef edildiği forumda göremediğimiz trollerden başkaları değil.

Soru: Transferlerin sorumlusu kim?
Cevap: Transferler iyi.

:red:

Nazifoğlu sorumlu
Neye göre yaptı komisyon hangisinden daha çok cukkalanır ona göre
Transferlerin mantelitesi varmıydı yoktu 3.sınıf
Bunda hocanın bir etkisi varmıydı yoktu
Dursun bu işin neresinde riva ve floryada kafası
Gardaşı ne halt yiyior nazifoğlu ile komisyonu bölüşüyor sadece

isimler galatasaray seviyesinde degil tabi ki ama su an ne yonetim ne td ne de ekonomik durumumuz istedigimiz gs seviyesinde degil zaten.

butce dogrultusunda bu yonetimin yapabilecegi en iyi transferler bunlar malesef

bu sartlarda kurabilecegimiz gayet makul bir takim kurulmus oldu.

Eger daha iyi bir yonetimimiz, scout ekibimiz, teknik direktorumuz olsaydi bu ekonomik sartlarda bile cok guzel transferler yapabilirdik ama onlara da sahip olmadigimiz asikar.

benim anlamadigim sey memnuniyetsizligin beraberinde getirdigi suclayacak adam arayisinin daha sezona yeni baslamis bir teknik direktor uzerinde bu kadar yogunlasmasi.

ustelik memnuniyetizligin sebebi olan sahada sergilenen oyunun sebeplerinden en onemlisi, daha sahaya cikmadan sakatlanan veya takima henuz adapte olamayan oyuncular. gecen seneki bok gibi "takim"a yapilan transferler kadroya katilmadan ya da sakatlanan oyuncular donmeden; kisacasi Galatasaray maximumunu birakin normal performansini bile sahaya yansitmadan yapilan bu elestiriler ve ozellikle elestirilerin tek noktada toplanmasi mantiksiz.

eger basarisiz olursak bunlarin adina bahane denilecek

eger basarili olunursa hatilanmayacak bile

ama gercekler bunlar

başarıdan kastın tr mi yoksa GS kuruluş amacımı eğer tr ise sorun yok en kötü sezon da bile 2 kupa sıkıntı şurda kulüp profesyonel yönetilmiyor
Transferler iyi diyorsunda avrupada nasıl transfer yapılır amacı ne mantığı ne ilk önce sportif katkı sonra pazarlanabilir olması 3 aldıysan 20 ye satarsın mantık varmı yok tmm bunları geçtim GS kurtaracak ileriye dönük projeler üretiyomusun yok alt yapı 2mil tl bütçe bilet fiyatları pahalı forma pahalı alsan bir dert almasan birdert aldığın zaman senin paranla komisyon indiriyolar almasan sen Gs değilmisin derler kulübü taraftara aç yok %3 alım oda kendi adamları senin istediğin tr ise bunlara gerek yok

başarıdan kastın tr mi yoksa GS kuruluş amacımı eğer tr ise sorun yok en kötü sezon da bile 2 kupa sıkıntı şurda kulüp profesyonel yönetilmiyor
Transferler iyi diyorsunda avrupada nasıl transfer yapılır amacı ne mantığı ne ilk önce sportif katkı sonra pazarlanabilir olması 3 aldıysan 20 ye satarsın mantık varmı yok tmm bunları geçtim GS kurtaracak ileriye dönük projeler üretiyomusun yok alt yapı 2mil tl bütçe bilet fiyatları pahalı forma pahalı alsan bir dert almasan birdert aldığın zaman senin paranla komisyon indiriyolar almasan sen Gs değilmisin derler kulübü taraftara aç yok %3 alım oda kendi adamları senin istediğin tr ise bunlara gerek yok
Ayni fikirdeyim

Konu bu degil

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri
Üst Alt