Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Burak Elmas: "Ayrılacak oyuncular sonucunda, yeni gelecek oyuncuların zamanlamasına karar vereceğiz"
Aynen renktas benim bilgim degil baska yerden duyum.
Ozo‘ya kulüb bakiyorlar.
Jesse‘ye belki teklif gelir diye bir ümit varmis, Rizespor muhabbeti varmis Ogulcan icin.
Gedson zaten bildigimiz
Gercekten bizi cok istiyorum umarim artik aliriz!
Zamani geldi.
Anladigim su: bir kac oyuncu ile anlastik, ama butce problemi var bu yuzdende bir kac oyuncunun gidisatina gore yeni transferleri ozaman aciklayacaklar. Yani her an bir kac isimle yollarimiz ayrilabilir umarim ilk basta Falcao gelir.
Hadi bakalım
"Sponsorluklarla ilgili de konuşan Galatasaray Kulübü Başkanı Burak Elmas, birkaç görüşmenin devam ettiğini ve 5-10 gün içinde açıklamalar yapacaklarını dile getirdi."
Galatasaray Kulübü Başkanı Burak Elmas, Aramızdan ayrılacak oyuncularımız olacak. Şu anda aramızdan ayrılacak oyuncular sonucunda, yeni gelecek oyuncuların zamanlamasına karar vereceğiz. Biliyorsunuz transfer dinamik bir süreç ve her istediğiniz her an olamıyor” dedi.
Hadi bakalım
"Sponsorluklarla ilgili de konuşan Galatasaray Kulübü Başkanı Burak Elmas, birkaç görüşmenin devam ettiğini ve 5-10 gün içinde açıklamalar yapacaklarını dile getirdi."
Galatasaray Kulübü Başkanı Burak Elmas, Aramızdan ayrılacak oyuncularımız olacak. Şu anda aramızdan ayrılacak oyuncular sonucunda, yeni gelecek oyuncuların zamanlamasına karar vereceğiz. Biliyorsunuz transfer dinamik bir süreç ve her istediğiniz her an olamıyor” dedi.
Transferler için dememiş o 5-10 gün sözünü. Yazıya aktarılırken cümle öyle özetlenmiş galiba. Sponsorluk işi anladığım kadarıyla bu yönetimle ilgili bir sorun değil, sürecin uzama sebebi mevcut sponsorlar ile imzalanmış mevcut anlaşmalar. Telekom için karşı tarafa ait tek taraflı opsiyon var gibi bir şey okumuştum bir süre önce. Muhtemelen o konu çözülmeye çalışılıyordu ki bitmiş zaten. Umarım bahsedilen anlaşma doğrudur da stadyum isim hakkından yıllık 10 milyon kazanırız. Çok büyük bir başarı olur şu şartlarda.
Gülerek söyledi zaten. Birde Brentford kulübüyle başkanlar düzeyinde görüştüğünü daha öncede kendi söylemişti diye hatırlıyorum. Açıklamadan oyuncu gönderdikten sonra yeni transferlerin açıklanacağını anladım, anlaşmaya yakın birileri var belliki.
Merhaba Ziyaretçi hoşgeldin !
Forumdan daha fazla yararlanmak ve bize destek olmak için buradan kayıt olunuz
Hello Welcome to GSCimbom! Register here to benefit more from the forum
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.