Burak Elmas: "Ayrılacak oyuncular sonucunda, yeni gelecek oyuncuların zamanlamasına karar vereceğiz"

Benfica kulübü ve Brentford kulübü, istediğiniz fiyat aralıklarına geldi mi?

Başkanımız Burak Elmas: "Görüştüğümüzü kim söyledi?"

:asd:

Aynen renktas benim bilgim degil baska yerden duyum.
Ozo‘ya kulüb bakiyorlar.
Jesse‘ye belki teklif gelir diye bir ümit varmis, Rizespor muhabbeti varmis Ogulcan icin.

Gedson zaten bildigimiz ;)
Gercekten bizi cok istiyorum umarim artik aliriz!
Zamani geldi.

Reis medyada çıkan haberler hariç ekstra verebileceğin bir duyum yok mu ? Zaten bunlar her yerde yazıyor..

Anladigim su: bir kac oyuncu ile anlastik, ama butce problemi var bu yuzdende bir kac oyuncunun gidisatina gore yeni transferleri ozaman aciklayacaklar. Yani her an bir kac isimle yollarimiz ayrilabilir umarim ilk basta Falcao gelir.

Hadi bakalım 💰
"Sponsorluklarla ilgili de konuşan Galatasaray Kulübü Başkanı Burak Elmas, birkaç görüşmenin devam ettiğini ve 5-10 gün içinde açıklamalar yapacaklarını dile getirdi."

Dogal olan bu zaten

Takimdan ayrilmasi gereken oyuncular var,Daha sonra transferler devam edebilir eylul ayinda Gedson ve Halil mesela

Hadi bakalım 💰
"Sponsorluklarla ilgili de konuşan Galatasaray Kulübü Başkanı Burak Elmas, birkaç görüşmenin devam ettiğini ve 5-10 gün içinde açıklamalar yapacaklarını dile getirdi."

Neden hersey 5-10 gun icinde oluyor ? Yani niye 5-10 gun ? Bu arada arada 5 gun oynuyor hani.

Transferler (kalacak-gidecek-gelecek isimler) + sponsorlar. Her iki konu icinde 5-10 gun icin bilgisi var forumda.
Transferler için dememiş o 5-10 gün sözünü. Yazıya aktarılırken cümle öyle özetlenmiş galiba. Sponsorluk işi anladığım kadarıyla bu yönetimle ilgili bir sorun değil, sürecin uzama sebebi mevcut sponsorlar ile imzalanmış mevcut anlaşmalar. Telekom için karşı tarafa ait tek taraflı opsiyon var gibi bir şey okumuştum bir süre önce. Muhtemelen o konu çözülmeye çalışılıyordu ki bitmiş zaten. Umarım bahsedilen anlaşma doğrudur da stadyum isim hakkından yıllık 10 milyon kazanırız. Çok büyük bir başarı olur şu şartlarda.

Bunu şakasına söyledi
Veya sadece gedson peşinde koşuyoruz diye düşünmesinler diye söyledi
Gülerek söyledi zaten. Birde Brentford kulübüyle başkanlar düzeyinde görüştüğünü daha öncede kendi söylemişti diye hatırlıyorum. Açıklamadan oyuncu gönderdikten sonra yeni transferlerin açıklanacağını anladım, anlaşmaya yakın birileri var belliki.

transferin kapandığı tarih belli, transfer icin kalan sure belli. zamanlamaya karar verecegiz diye artistlik yapmaya ne gerek var?

Geri
Üst Alt