Burak Elmas, Domènec Torrent'in Sözleşmesini Feshedecek İddiası

keşke riera devam etseydi ama bari o da u19'u çalıştırsın geçici olarak :D :D

Sanmiyorum ama insallah basarir. Tazminati her turlu alacak. Gecen bi yerde okumustum tazminati 12 ayda ödenecekmis, o yönden olumlu, bir ihtimal olabilir diyorum. Birden olsa 2.5m tazminati ödeyemezdik

Mert i gönderdik bari Marc ı göndermeseydik.Pro lisansı var Torrent sonrası onunla devam ederdik.
34A515C4-44FD-44FE-A9BD-4DA696703447.jpeg

Umarım gerçekleşir. Kendi pisliğini kendi temizlesin Burak Elmas.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yeni başkanı uğraştırmamış olur iyi bir hamle olur tazminatı ışıtmayan ödesin.

Bu tutmadı bir de Klopp hocamın yardımcısını deneyelim

Ali Naci Küçük gibi tipler kulübün kapısından içeri sokulmamalı. Ben olsam öyle yapardım. Adamcı, ahbapçı, bölücü tipler bunlar. Hırs gözünü öyle bir bürümüş ki Kerem röportajında bile iç geçiriyordu Terim bölümlerinde.

Ali Naci Küçük gibi tipler kulübün kapısından içeri sokulmamalı. Ben olsam öyle yapardım. Adamcı, ahbapçı, bölücü tipler bunlar. Hırs gözünü öyle bir bürümüş ki Kerem röportajında bile iç geçiriyordu Terim bölümlerinde.
Haluk ve tinerci pampası da

Torrentle ne yapar eder önemli değil de oyuncu satış işine hiç girmemesi lazım Belmas'ın.

Butce onaylanmadigi icin yapamaz diye dusunuyorum

Ama simdi ye kadar mustafa cengiz yönetimini hangi konuda elestirdiyse aynisini gerceklestirdi

Fatih hoca’yi sakin göndermeyin diye aciklama yayinlamisti secim dönemi yeni yönetim’e birakin tarzinda bir aciklamaydi

Simdi kendisi hoca konusunu yeni yönetim’e birakacak mi

Yani torrent’i yollarsa surpriz olmaz benim icin

Butce onaylanmadigi icin yapamaz diye dusunuyorum

Ama simdi ye kadar mustafa cengiz yönetimini hangi konuda elestirdiyse aynisini gerceklestirdi

Fatih hoca’yi sakin göndermeyin diye aciklama yayinlamisti secim dönemi yeni yönetim’e birakin tarzinda bir aciklamaydi

Simdi kendisi hoca konusunu yeni yönetim’e birakacak mi

Yani torrent’i yollarsa surpriz olmaz benim icin

bütçeyle ilgili bi sıkıntı yok die biliyorum zira futbol sportif aş bütçesiyle idare edilior o da onaylanmıyan bütçeden ayrı. öyle biliom yani
eşrefe de metine de sorsa tazminat kendilerine kalmasın diye hemen şimdi yolla derler o yüzden ft konusuyla farklı orası. geçen sene başarılı ama bahtsız bi takımın hocası başkanla aralarındaki söz düellosundan ötürü postalanmak üzereydi. takım 14.yken maç kaybedince 4 ay önce kağıtlar dağınıktı diyen bir tazminat avcısı söz konusu. 2sini bir tutmıyalım

Geri
Üst Alt