Mehmet Tastemir
10 Numara!
- 12 Ağustos 2009
- 19.988
- 5.009
- 2.273
Yallah köyüne
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Tudor gibi miYallah köyüne
SON DAKİKA… Torrent bugünkü idman öncesi oyuncularla toplantı yaptı ve takımdan ayrılacağını doğruladı. İspanyol hoca bu görüşmede “Ben yeni sezonda yokum. Sizlerden son isteğim; kalan 3 maçta Galatasaray’a yakışan mücadeleyi sergilemeniz” ifadelerini kullandı.
Mehmet özcan/sabah
Bayram tatili diye geç kalkıyorum tabi saat farkıda var.Günaydın Arif!
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Ulan yeter uydurdunuz yaw.SON DAKİKA… Torrent bugünkü idman öncesi oyuncularla toplantı yaptı ve takımdan ayrılacağını doğruladı. İspanyol hoca bu görüşmede “Ben yeni sezonda yokum. Sizlerden son isteğim; kalan 3 maçta Galatasaray’a yakışan mücadeleyi sergilemeniz” ifadelerini kullandı.
Mehmet özcan/sabah
üstad google translate mi kullanıyosun
Nihat:
Sayın Torrent ile yollarımızı ayırmaya yönelik çıkan haberler asılsızdır. Başkanımız ve yönetimimiz teknik heyetimizle beraber Galatasaray taraftarını mutlu edecek bir yapılanma için çalışmalarına devam etmektedir.
Kulübümüzün resmi kaynaklarından alınmayan haberlere itibar edilmemesini rica ederiz.
hala neyin çalışması. hocanızı da alın boşaltın kulübü seçime kadar.Nihat:
Sayın Torrent ile yollarımızı ayırmaya yönelik çıkan haberler asılsızdır. Başkanımız ve yönetimimiz teknik heyetimizle beraber Galatasaray taraftarını mutlu edecek bir yapılanma için çalışmalarına devam etmektedir.
Kulübümüzün resmi kaynaklarından alınmayan haberlere itibar edilmemesini rica ederiz.
borcuna karşılık başkan yapalım bari, borcu siler belki en azından. elin yardımcısını kovamıyor koskoca galatasarayne burak kovuyor ne adaylar . metin ztn kovamam demiş nazife, şref de kuruş hesabı yapar o da kovmaz. imparatorrent yazalım kendimizi zorlıyıp
Son 3 maç gençleri oynat bari diyecem ama umurunda değil adam istatistik kasmaya çalışacak tabiki.SON DAKİKA… Torrent bugünkü idman öncesi oyuncularla toplantı yaptı ve takımdan ayrılacağını doğruladı. İspanyol hoca bu görüşmede “Ben yeni sezonda yokum. Sizlerden son isteğim; kalan 3 maçta Galatasaray’a yakışan mücadeleyi sergilemeniz” ifadelerini kullandı.
Mehmet özcan/sabah