Burak Elmas, Domènec Torrent'in Sözleşmesini Feshedecek İddiası

Fesh edemedi.

Başlığa da galiba parantez içinde böyle yazılabilir.

SON DAKİKA… Torrent bugünkü idman öncesi oyuncularla toplantı yaptı ve takımdan ayrılacağını doğruladı. İspanyol hoca bu görüşmede “Ben yeni sezonda yokum. Sizlerden son isteğim; kalan 3 maçta Galatasaray’a yakışan mücadeleyi sergilemeniz” ifadelerini kullandı.

Mehmet özcan/sabah

SON DAKİKA… Torrent bugünkü idman öncesi oyuncularla toplantı yaptı ve takımdan ayrılacağını doğruladı. İspanyol hoca bu görüşmede “Ben yeni sezonda yokum. Sizlerden son isteğim; kalan 3 maçta Galatasaray’a yakışan mücadeleyi sergilemeniz” ifadelerini kullandı.

Mehmet özcan/sabah

Günaydın Arif!

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Mehmet özcan/sabah
Ulan yeter uydurdunuz yaw.

Nihat 🔴:

Sayın Torrent ile yollarımızı ayırmaya yönelik çıkan haberler asılsızdır. Başkanımız ve yönetimimiz teknik heyetimizle beraber Galatasaray taraftarını mutlu edecek bir yapılanma için çalışmalarına devam etmektedir.
Kulübümüzün resmi kaynaklarından alınmayan haberlere itibar edilmemesini rica ederiz.

Nihat 🔴:

Sayın Torrent ile yollarımızı ayırmaya yönelik çıkan haberler asılsızdır. Başkanımız ve yönetimimiz teknik heyetimizle beraber Galatasaray taraftarını mutlu edecek bir yapılanma için çalışmalarına devam etmektedir.
Kulübümüzün resmi kaynaklarından alınmayan haberlere itibar edilmemesini rica ederiz.

bu da yalan gibi zira torrent kendisi çalışmalar durdu dedi

Nihat 🔴:

hala neyin çalışması. hocanızı da alın boşaltın kulübü seçime kadar.

Mehmet özcan/sabah
Son 3 maç gençleri oynat bari diyecem ama umurunda değil adam istatistik kasmaya çalışacak tabiki.

SM-A525F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Nihat, senin bi yerlerini kirmzi yaparim, ona göre.

Gesendet von iPhone mit GSCimbom Forum

Haluk Yürekli: Galatasaray, Torrent'e 10 eşit teklifle 700 bin € ödemeyi teklif etti. Torrent düşünmek üzere süre istedi. Torrent kabul ederse fesih edilecek.
Yardımcılarına da 300 bin € teklif edildi. Toplam 10 eşit taksitle 1 milyon €. Torrent'ten yanıt bekleniyor.

Torrent kendisine önerilen 700 bin euroyu kabul ederse fesih işlemleri başlayacak…Yardımcıları için de 300 bin Euro verilecek. Toplamda 1 milyon Euro'ya bu işi çözmek istiyor Burak Elmas.

haluk yürekli

Geri
Üst Alt