Burak Elmas Dönemi İdari Yönden İbra Edilmedi | Galatasaray Seçime Gidiyor

Birde şöyle bir olay var, dışarıdaki insan dahil az buçuk havayı koklayabiliyordu.
Ortak kanı seçime git ibra edelimdi en son konuşma yaptığında sizi anladım yönetimimin başarısızlıları var, projelerime güveniyorum ancak ekibimi yenileyip kaldığım.yerden daha güçlü döneceğim dese bugun hem ibra olmuştu hemde çoğu üyede bir güven tohumu başlmıştı.
Gelirken projesi değil terim etkisiyle seçilen kişinin bu yaptiklarindan sonra ibra olmaması gayet normal.
Herkes hatasının sonucuna katlanacak maalesef.

Hele hele mcnin ibra olmamasi buyuk rezillikti o donemde, gayet basariliyken ortada hic kotu bir sey yokken sirf liseli inadindan dolayi ibra edilmemisti.

Sonra da 1-2 yil sonra mc yonetimi sicinca sagda solda cikip biz gelecegi gormustuk simdi gordunuz mu niye ibra etmedigimizi yaee falan diyodu allahin

Yalnız Aysal’da sportif başarı vardı. Gelir kalemleri yükselmişti. Bahsettiğim şu, kendinizi savunacak birşeyler olmalı elinizde ve Aysal döneminde Galatasaray markası ve değerleri öyle ayağa düşmedi asla. Ayrıca Aysal’ın Terim’i gönderme motivasyonu Elmas ilke kıyas götürmez durumdaydı.

Dursun’a gelince, kendisi seçime gitti ya da gidebilecek bir olgunluktaydı ki bunu de yaptı. Elmas’ta bu ışığı görselerdi ibra edilmesine karşın bunu söylerdi nitekim söyleyen üyelerde oldu. İbra ediyorum ama seçime git diye. Yani neyi kıyaslıyoruz anlamıyorum. Seçildiği gün kısa-ve-orta vadeli hiçbir sözünü tutmamış ve aksine icraatler yapmış bir başkanın ibra edilmemesi oldukça doğal bir durum. Seçime gidiyorum deseydi eminim ki ibra edilirdi.
Dursun Özbek bahsettiğin durumdan dolayı seçime gitmediki? Terim geldi Mayısta kaza olmasın diye gitti. İbrasızlık söz konusu olsa çoktan olurdu Dursun için.

Aysal'ın son 1.5 senesinde başarı yok, bahsettiğin gelirlerin çoğu da bedelli sermaye arttırımlarıyla gelen gelirler, tek kayda değer sponsorluk anlaşması euro 3ken, 4.25 milyon euroyla Huawei idi.

Üstüne 95 m euro maaş yüküyle bıraktı ve o yük bizi her sene eritti.

Eşref Başkanım umarım hak ettiği makama geç de olsa kavuşacak.

2-3 ay önce ceket falan muhabbetler vardı hadi bakalım güçlü yönetim kurup seçime girme vakti

Yeni gelen yönetimin yapması gereken ilk iş

Feghouli, Babel, Gomis out

Denayer, Onyekuru, Talisca in

Geriye gidecek oyunculara göre şekillenecek 2 transfer kalıyor Melo gibi, Fernando gibi bir ön libero şart.

Redmi Note 7 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Yeni gelen yönetimin yapması gereken ilk iş

Feghouli, Babel, Gomis out

Denayer, Onyekuru, Talisca in

Geriye gidecek oyunculara göre şekillenecek 2 transfer kalıyor Melo gibi, Fernando gibi bir ön libero şart.

Redmi Note 7 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
melo ve fernando gibi topcu istenildigi icin bu takıma kac yıldır 6 numara gelmiyor adam gibi

bu takıntıları bıraksak rtaş

Bu adam verdiği sözleri yerine getirseydi takım lig de istediğimiz sırada olsaydı yine de İbra edilmez miydi?

Dursun Özbek hepsinden kötüydü neden ibra edildi peki?

Arazileri peşkeş çekti, önüne gelen dandik topçulara 3-5 maaş verdi. Kulüpten döviz borcunu faiziyle istedi. Kendi otelinde kalan kardeşinin faturalarını kulübe kesti.

Yukarda saydıklarım aleni, kasıtlı hamlelerdi.

Bir kulübün başarısız olması idari ibrasızlık sebebi olamaz zaten idari ibra kendi içinde saçma ve literatürde olmayan bir ifade. Yargıtay kararı çok net bu konuda.

Genel kurulun idaresi liseliler naparsa yapsın tecelli etmiyorken, liseli olmayanı şak diye şutluyorlarsa ortada övünülecek demokrasi de yok demektir.

Bu dakikadan sonra Galatasaray başkanı olmak koca bir saçmalık benim gözümde, kulübün fiili sahibi Bankalar Birliği; ama sen her şeyin sorumlusu oluyorsun.

Bir üstte başka bir renktaşa cevaben yazdım.

Dursun seçime gitti kendi iradesiyle. Güvenoyu istedi. Ayrıca, Terim gibi bir isim arkasına saklanıp başkanlık kazanmamıştı. Seçime girerken demek istiyorum. Ve evet şunu anlıyorum, içerde ilişkiler olan biri olabilir ki bu da olayın doğası değil mi ? Sizi bilen sizi tanıyan birine mi daha çok güvenirsiniz ya da daha kolay diyelim, yoksa tanımadığınız ve kendini ispat etmesi gereken birine mi ? Bu camianın kökleri lise, ki bence güzel bir şey bu ve bu yüzden başımıza Aziz Yıldırım/Ali Koç gibiler musallat olamıyor, ve o kültürün birikimi. Ve Polat yönetimi örneği rezaletti bir farkı yoktu yani. Fenere yanlıyordu tıpkı Elmas gibi. Bunun da sebebi bence açık. Kişisel çıkarlar söz konusu oluyor. Özbek öyle ya da böyle seçime gitti. İyi de oldu orası ayrı. Sonucunda yine aynı insanlar kendisini seçmedi.

Dursun Özbek bahsettiğin durumdan dolayı seçime gitmediki? Terim geldi Mayısta kaza olmasın diye gitti. İbrasızlık söz konusu olsa çoktan olurdu Dursun için.

Aysal'ın son 1.5 senesinde başarı yok, bahsettiğin gelirlerin çoğu da bedelli sermaye arttırımlarıyla gelen gelirler, tek kayda değer sponsorluk anlaşması euro 3ken, 4.25 milyon euroyla Huawei idi.

Üstüne 95 m euro maaş yüküyle bıraktı ve o yük bizi her sene eritti.

İyide öncesinde bir başarısı söz konusu ayrıca eğer dün dinlediysen ve önceki yazımı okuduysan sadece başarı değil Galatasaray camiasının odağı, değerlerinin korunması. Elde ne varki Burak’ı tutacak ? Aysal dönemi, doğrusuyla-yanlışıyla, kıyas götürmez derece de iyiydi bugüne bakınca. Anlamıyorum yani neyini kıyaslıyoruz ? Zaten kendisinin başkanlığı bırakması bu yüzdendi. Ben iyi yönetti süperdi demiyorum. Kendimle başlığında da fikirlerimi yeri gelince yazdım. Hatta abartıldığını düşünüyorum. Ama Elmas ile kıyaslamazdım.

Bir üstte başka bir renktaşa cevaben yazdım.

Dursun seçime gitti kendi iradesiyle. Güvenoyu istedi. Ayrıca, Terim gibi bir isim arkasına saklanıp başkanlık kazanmamıştı. Seçime girerken demek istiyorum. Ve evet şunu anlıyorum, içerde ilişkiler olan biri olabilir ki bu da olayın doğası değil mi ? Sizi bilen sizi tanıyan birine mi daha çok güvenirsiniz ya da daha kolay diyelim, yoksa tanımadığınız ve kendini ispat etmesi gereken birine mi ? Bu camianın kökleri lise, ki bence güzel bir şey bu ve bu yüzden başımıza Aziz Yıldırım/Ali Koç gibiler musallat olamıyor, ve o kültürün birikimi. Ve Polat yönetimi örneği rezaletti bir farkı yoktu yani. Fenere yanlıyordu tıpkı Elmas gibi. Bunun da sebebi bence açık. Kişisel çıkarlar söz konusu oluyor. Özbek öyle ya da böyle seçime gitti. İyi de oldu orası ayrı. Sonucunda yine aynı insanlar kendisini seçmedi.

Dursun Özbek'in seçime gitmesinin ibra ile ilgisi yok, yukarıda da yazdım. Minimum süre kuralı ile seçime gitti ve kimsenin aday dahi olamayacağını bekliyordu.

İbrasızlık zaten 2017 Martta verilmeliydi, verildi mi hayır.

Liseli olmasa elli kere gönderilirdi.

Bahsettiğin iki başkandan da 10 kat daha kötüydü. Tolga Ciğerci'ye 3 bonservis 2 maaş, Eren'e 5 bonservis 2.5 maaş, Serdar'a 5 bonservis 2 maaş veren bir adam. Levent Nazifoğlu kimbilir ne kadar attı cebine aynısı Cenk Ergun için de geçerli, asgari ücret 2 m euroymuş gibi dağıttılar herkese.

Geri
Üst Alt