Burak Elmas: "En uygun kişinin Domenec Torrent olduğuna karar verdim"

Madem hicbirseye dogru düzgün cvp vermeyecektin ne diye ciktin?

Ayriligin sebepleri önemli degil ne demek yahu. Desene baski geldi diye be adam ! Koltugu birakamadim ben de hocayi yolladim desene.

Kücük Emrah modunda takiliyor baskan. Dokunsalar aglayacak sanki.

adama bakınca küçük ali koç görüyorum.

tarihin en büyük hayal kırıklığıdır bu adam, kankaları ile, ışıtan, ogan vs ile içine edip kaçacak.

sırf Fatih Terim' i gönderdi diye değil, geldiğinden beri sattığı hayaller yüzünden söylüyorum
Söyledik kardeşim zamanında söyledik. Baron gibi Eşref başkanım dururken, Ali Koç V2 başımıza geldi.

Sürekli "Galatasaray'a yakışan ... Galataasray'a yakışır şekil" diyorda....baba bu sezon şu ana kadar hiç bir şey bize yakışır değil AVL liderliği haricinde.

Buna bağlı olarak "Ayrılığın sebebinin önemi yok" demek bildiğin "yolladık gitti" gibi anlaşılır...çok yanlış bir demeçti sebebinin önemi yok demek.. kötü skorlar ve gidişat desen daha iyi - çünkü nedeni o yani dürüst olması lazımdı o soruda. Büyütlmesin istiyorsun ama gönderdiğin adam büyütülecek bir adam.

Net konuşmadı şu ana kadar. En net dediği şey : Her şeyin sorumlusu benim . bunu unutmaması lazım çünkü bundan sonraki her ok kendisine yöneltilmiş olacak - taraftardan / medyadan / kulübün kendi içinden

Başkan şüpheli bir isim evet ama söylediklerinde o kadar da haksız değil.

Burak Elmas: "Taraftarlarımız ne kadar üzülüyorsa ben de o kadar üzülüyorum."

Burak Elmas: "Birlikte çok şey başaracağız söyleminin altını doldurayım. Yola çıkarken kolay bir yol tercih etmedik. Galatasaray'ın yanlış alışkanlıklarla geldiği bu zor dönemden çıkması için gerekli önlemleri alacağımızı söyledik."

Geri
Üst Alt