Burak Elmas: "En uygun kişinin Domenec Torrent olduğuna karar verdim"

Burak Elmas: "Torrent ile yardımcılık için görüştük ama gelişmeler sonrasında teknik direktör olması yönünde karar verdik​

Yalan yuva yapmış ya.

getirdikleri adamın kim olduğunu bilen varmı yani guardiolanın yardımcısıymış tamam bir iki kulüp çalıştırmış tamam ama taktik teknik olarak felsefesi nedir adamın tek referansı guardiolanın yardımcısı olmasımı yani koca kulübü emanet edeceğiz ne beklememiz lazım adamdan yoksa hocayı kovdular bunu da sezon sonuna kadar bakalım kötü olursa yollarız diyerek mi getiriyorlar. basın toplantısını da biraz izledim hiç bir soruya net doğru düzgün bir cevap veremiyor ben başkanım ben uygun gördüm diyor geçiyor.

Terim' den kaçanlar acaba şu an ki basın toplantısından memnun mu ?

yani ohh be kurtulduk güzel günler gelecek diyorlar mı dün o sevinç çığlıkları atanlar ?

hayır kötü kimse gitsin diyelim mi hep beraber isimlerden bağımsız

mesela 3 senedir başarısız teknik direktör de yalan söyleyen başkan da

Ayrılış sebebinin yönetim içinden baski geldiği için, burakın da koltuğu birakmamak icin terimi yolladigi kismi sanirim kabak gibi ortada artik.

Terim' den kaçanlar acaba şu an ki basın toplantısından memnun mu ?

yani ohh be kurtulduk güzel günler gelecek diyorlar mı dün o sevinç çığlıkları atanlar ?

Önemi yok ki. Onlar için galatasaray başarılı olmuş olmamış hiç bi önemi yok. Terim başarısız olsun yeter

Başkan hiç yardımcılık için görüşmemiş. Işıtanla görüşüp bunu almaya karar vermişler. Giresun maçı da bunun kaymağı olmuş

Tırışkadan nağmeler. Senin Galatasaray başkanı olduğunu zaten biliyoruz, bizim dediğimiz gönderiliş şekli yanlış.

SM-A325F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri
Üst Alt