Burak Elmas: "En uygun kişinin Domenec Torrent olduğuna karar verdim"

Şimdi de taraftara laf atıyor ya başkan ulan inşallah ihracını görürüz be

Önemi yok ki. Onlar için galatasaray başarılı olmuş olmamış hiç bi önemi yok. Terim başarısız olsun yeter

işte demek istediğim bu, Terim' i koruyanlara Terimci diyorlar da, kendilerine, dün sevinç çığlıkları atanlara bu toplantıdan sonra ne denmeli acaba. çok yazık ya.

biz Galatasaray' ız, hiç bir zaman fb gibi olmadık ama görünen o ki 1-2 boy ufak ali koç' la fb olmaya doğru koşar adım gideceğiz.

bir sürü başkan oldu, dursun' da dahil, ben hayatımda bu kadar yalan söyleyen bir adam görmedim

Yonetim acisindan bakin bir de. Koskoca Terim ve kulubu çevirdiği ortam. Adamlar saygidan gidip diyemiyor hocam olmuyor birakin diye, Terim bile bile devam ediyor kulubu getirdigi yer ortada. Anliyor ama anlamazliktan geliyor. Gecen seneler taraftra sozum vardi simdi projeyi uzerine aldi falan acayip ucuz isler acayip. Gerek mi vardi buna Terim? Allah askina sen kendi iradenle biraksan kim ne diyecekti sana illa yonetim mi gonderecek seni biraz olgun durus sergile 70 yasindasin kulup kume dusmeme seviyesinde ya. Sorsak Galatasaray

“Yardımcılık için görüştüğünüz ismi, 1 numaraya getirmek tezatlık oluşturmuyor mu?"

Burak Elmas: "Hayır, bu kararı aldığıma göre neden oluştursun?"

Ahahahaha skandal

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

başarısız bir hocanın gönderilmesi kadar doğal bişey yok neye kızılıyor acaba merak ediyorum,hoca başarısız oldu sonuçlar ortada dese başkan kim ne diyecek??
İşde diyemiyor mesele o niye diyemiyor insanlarda onu eşeliyor. Bu kararı B Elmas önceden almış araştırmalar görüşmeler başlamış son ana kadar da hocayı tutmuş. Ancak 2 hafta önceye kadar sonuna kadar devam diyordu. Bu dürüst bir insan tavrı değil.

Vah benim Anlı Şanlı Galatasarayım Vah. Kimlere kalmış koskoca kulüp.Umarım utanırım inşallah utanırım.

Baskan sen bu isi beceremedin sanada üzülüyorum aslında

Benim adayım adaylığını açıklayan Dursun..
1978903_89cd7e93d69b5a758270b5450db0d14d.jpg

Geri
Üst Alt