Burak Elmas: "En uygun kişinin Domenec Torrent olduğuna karar verdim"

Belli ki hiçbir şekilde hocanın aleyhinde konuşmak istemiyor. Artık sevgisinden mi korkusundan mı bilemiyorum. Hocayı kovma kararı da yönetimden gelen baskı sonucunda gelmiş belli ki.

Baskı olsa bile başkan olarak çıktın "her şeyin sorumlusu benim" diyorsun defalarca - kimse baskı altındasın değilsin bakmaz.

Tenis maçı gibi basın soruyor SEBEP , başkan diyor ÖNEMİ YOK . bu kısmı biraz sıkıntılı

Yoksa FT'nin efsane olduğunu , unutlmaması gerektğini , hala kulüp içindeki yerini herkese hatırlatması yumuşatıcı söylemler.

Önce yardımcılık diye görüşülen,sonra TD olmasına karar verilen Domenec Torrent kimdir? Kalorisi kaçtır?

Bir soruda aslında Terimcilere;

O varken üç yıl sabır edelim.
Gidince, sen de gideceksin BE.

Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu.

Kendi kurduğu takım hala bünyemizde sonuçta. Onların hepsini gözden çıkarma gibi lüksümüz olmadığına göre, değişen tek isim sabrınızı tüketiyor. Biz aylarca bu vıdı vıdınızı çektik. Sonuç şimdi aynı yerden bakıyoruz!

7 aylik dönem ama yöneticilerin istifa etmis hocasini kovmussun tffye diş gecirememişsin. Proje desen ortada yok. Ceo olarak atadigin kisiyi kimse istemedigi halde zorla ceo yaptin.. say say bitmiyor😂😂

Çok kolpacı bir adam bu burak elmas mayıs sonunu kendiside göremez.

Yardımcı Hasan Şaş olmalı.Gerektiginde kenarda cirkeflik yapabilir ligi çok iyi tanıyor.

Eşref Hamamcıoğluna büyük haksızlık yapmışız.

Affet bizi Eşref başgan.

Baya sıkıştırdılar başkanı,haketti hergele.

Benim adayım adaylığını açıklayan Dursun..
1978903_89cd7e93d69b5a758270b5450db0d14d.jpg
pu pu aman aman

Geri
Üst Alt