Burak Elmas: "En uygun kişinin Domenec Torrent olduğuna karar verdim"

Abi nasıl transfer yok hayırdır baskan takım sürünüyor

yav bu takım bu gidişle düşer sayın başkan

2-3 adam alınmalı

Burak Elmas: "Galatasaray'ın mali tablolarını bozacak transfer asla yapmayacağız. Gerekirse yapmayacağız"

Yardımcı antrenör olarak düşündüğünü neden söylüyorsun ki?adam göreve 1-0 yenik başladı basın sürekli bunu gündeme getirecektir.Orta saha alırsak başarılı olacağını düşünüyorum.2 orta saha ve 1 sağ kanat ile bu takım çok farklı yerlere gelir.

yardımcı olacak adama td teklif etmişler. fıkra bu kadar

aralıksız başkanım ben diyor bu herif, delireceğim

Müthiş hamle aferin başkan zaten kadro kusursuzdu teknik direktör değişince her şey düzelecek

Belli oldu belmas transfer yapmıyacam dedi hocada küme düşerim diye korktu ayrıldı yoksa hocayı kovamayacağıni hepimiz biliyoru

Gündem dışı sorabiliyormuyuz ?

Magazin mi soracaksınız ?

Aslında başkan olmasaymış veya iyi bir yönetim sergileseymiş onun dışında baya eğlenceli adam.

Galatasaray Başkanı Burak Elmas: "Herhangi bir seçim kararı almayı düşünmüyorum"

yalnız bazı futbolcular torrenti sabote ederse küme düşme tehlikesi yaşarız ha bu işin şakası yok.

İşde diyemiyor mesele o niye diyemiyor insanlarda onu eşeliyor. Bu kararı B Elmas önceden almış araştırmalar görüşmeler başlamış son ana kadar da hocayı tutmuş. Ancak 2 hafta önceye kadar sonuna kadar devam diyordu. Bu dürüst bir insan tavrı değil.
Belki hocayı başarısız diye lanse etmek istemedi ki efsane diye bahsediyor daha ne yapsın,başkanı bende sevmiyorum ama şu durumda yapılması gerekeni yaptı..

Geri
Üst Alt