Oral Sever
Berlin Panteri
- 27 Aralık 2016
- 42.943
- 22.746
- 2.228
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Konu Terim olunca zor. Gormuyor musun yine kaos yine ayni seyler ne yaparsa yapsin hesap sorulamayacak biri olunca zor iste. Bunlar da biliyor bunu yoksa bu durumdaki hocayi denizli maci penaltılar bitmeden kovarlar zatenYaw anlamiyorum neden eveleyip geveliyorlar. Futbol takiminin sonuclari cok kötü oldugundan yollarimizi ayirdik demek cok mu zor?
Gs üyelerini bekleyecez onları böyle geçiştiremez..Cevap gelmeyince onlarda haklı.
1 metreden golleri kaçırmasaydılar şimdi daha yukarıda olurdukyalnız bazı futbolcular torrenti sabote ederse küme düşme tehlikesi yaşarız ha bu işin şakası yok.
Proje diye 3 sene soz verince geri vites yapamıyor o yüzdenYaw anlamiyorum neden eveleyip geveliyorlar. Futbol takiminin sonuclari cok kötü oldugundan yollarimizi ayirdik demek cok mu zor?
Normalde kızarım muhabirlerin benzeri soruları yönetmesine de bunda haklılar. Cevap vermiyor elmas.Yayın sanki sürekli tekrardan başlıyo aynı soru en az 3-4 defa soruldu![]()
Şimdi en büyük düşmanın benim BURAK!Burak Elmas:
"Gerekirse transfer yapmayız."
Küme düsüyoruz isin ciddiyetini kavra