Burak Elmas: "En uygun kişinin Domenec Torrent olduğuna karar verdim"

Biraz gergin bir hali var en baştan beri telefon olayına da sinirlenmiş belli ki
Böyle tiplerden sonra normal diyorum.

Galatasaya yakışan şekilde, Galatasaray Başkanıyım, stratejilerimiz doğrultusunda bla bla bla..

işte demek istediğim bu, Terim' i koruyanlara Terimci diyorlar da, kendilerine, dün sevinç çığlıkları atanlara bu toplantıdan sonra ne denmeli acaba. çok yazık ya.

biz Galatasaray' ız, hiç bir zaman fb gibi olmadık ama görünen o ki 1-2 boy ufak ali koç' la fb olmaya doğru koşar adım gideceğiz.

bir sürü başkan oldu, dursun' da dahil, ben hayatımda bu kadar yalan söyleyen bir adam görmedim
Hoca'nın gitmesini isteyenlerin kahır ekseriyeti Elmas'ı da istemiyordu. Galatasaray'a zarar vermeye başladığını düşündüğüm iki unsurun en zoru halledildi.sevincin sebebi de buydu.ikincisi en zirve anında 30-40 oy farkla seçildi.ondan kurtulmak daha kolay. Seneye,bu sene olması gerektiği şekilde,taze yönetim taze td ile gireriz.

Başkan ne yaptığını maalesef bilmiyor aldığı kararlar tamamen ya tutarsa şeklinde yakın zamanda seçim olur net

FT yüzünden yine kulüp bu halde
Yardımcı hoca olarak anlaşıldığı söylenen 60 yaşında tdlikte tecrübesi neredeyse 0 olan, eski kulübünden davul zurnayla yollanan bir adama Galatasaray'ın emanet edilmiş olmasında Fatih Terim'in suçu nedir?
Kısıtlı mevkilerle Avrupa'da ve ligin 2. yarısında oynamaya mahkum edilen kadromuzun sorumlusu Fatih Terim midir?
Her türlü haksızlıkta başkan konuşmazken Fatih Terim'in çıkıp Galatasaray'ın haklarını medyada savunduğu için ceza alması hocanın suçu mudur? Koca kulüpte başka kimse yok mudur?

Geri
Üst Alt