Volkan Aslan
Aslan Üye
- 29 Haziran 2009
- 7.985
- 8.306
- 2.368
Biraz gergin bir hali var en baştan beri telefon olayına da sinirlenmiş belli ki
Böyle tiplerden sonra normal diyorum.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Biraz gergin bir hali var en baştan beri telefon olayına da sinirlenmiş belli ki
FT yüzünden yine kulüp bu halde
Hoca'nın gitmesini isteyenlerin kahır ekseriyeti Elmas'ı da istemiyordu. Galatasaray'a zarar vermeye başladığını düşündüğüm iki unsurun en zoru halledildi.sevincin sebebi de buydu.ikincisi en zirve anında 30-40 oy farkla seçildi.ondan kurtulmak daha kolay. Seneye,bu sene olması gerektiği şekilde,taze yönetim taze td ile gireriz.işte demek istediğim bu, Terim' i koruyanlara Terimci diyorlar da, kendilerine, dün sevinç çığlıkları atanlara bu toplantıdan sonra ne denmeli acaba. çok yazık ya.
biz Galatasaray' ız, hiç bir zaman fb gibi olmadık ama görünen o ki 1-2 boy ufak ali koç' la fb olmaya doğru koşar adım gideceğiz.
bir sürü başkan oldu, dursun' da dahil, ben hayatımda bu kadar yalan söyleyen bir adam görmedim
ftnin gittigi her dönemde enkaz kalıyor geriyeciftcilige dondurmus koca kulube
FT yüzünden yine kulüp bu halde
İkiside suçlu biri kulüp için büyük işler yapmış rahmetli başkanı taraftarın önüne atıp düşman gibi gösterdi diğeri yapılan 50 transfere rağmen mustafa başkana linç girişimi yapıp terim i haklı çıkarmaya çalıştı sonrada ahı çıkıyoraslında Elmasın sucu, secim kozu olarak kullandı hocayı.
ftnin gittigi her dönemde enkaz kalıyor geriye
bilerek böyle ayrılıyor ki geri dönebilsin
Yardımcı hoca olarak anlaşıldığı söylenen 60 yaşında tdlikte tecrübesi neredeyse 0 olan, eski kulübünden davul zurnayla yollanan bir adama Galatasaray'ın emanet edilmiş olmasında Fatih Terim'in suçu nedir?FT yüzünden yine kulüp bu halde
Veleddalin aminBunu da göndereceğiz
Ona bile saygılıydım makamdan ötürü, bak o kadar yani diyorum.Dursun da takibi bırakmıştın herhalde. Benim hatırladığım en kötusuydu
GSCimbom Mobile App