Burak Elmas: "En uygun kişinin Domenec Torrent olduğuna karar verdim"

Dursun da takibi bırakmıştın herhalde. Benim hatırladığım en kötusuydu

GSCimbom Mobile App
images

Stattaki koltukların hepsi niye boyanmadı yav biriniz de araya onu sıkıştırın

Takımın arkasında durduğumuz için tşk ediyor. 2 tane Galatasaray olsa sizin arkanızda durmazdım ben başka şansımız yok diye böyle hor kullanmayın bizi

Yav Burak Elmas, baslatma turk yardimci antrenorine ne gerek var boyle seye yine bir Selcuk vari biri mi oturacak orada bos yere?

Galatasaray tarihi bu kadar yalan soyleyen baskan gormedi. Bu kadar kisa surede 30 yillik yalan sayisini asmistir kesin.

işte demek istediğim bu, Terim' i koruyanlara Terimci diyorlar da, kendilerine, dün sevinç çığlıkları atanlara bu toplantıdan sonra ne denmeli acaba. çok yazık ya.

biz Galatasaray' ız, hiç bir zaman fb gibi olmadık ama görünen o ki 1-2 boy ufak ali koç' la fb olmaya doğru koşar adım gideceğiz.

bir sürü başkan oldu, dursun' da dahil, ben hayatımda bu kadar yalan söyleyen bir adam görmedim

ben anlamadım ki kendi seçtiğiniz başkan için terime muhalif olanlara niye hesap soruyorsunuz

burada terime muhalif olanlar kahir ekseriyetle hamamcıoğlu destekledi

sizdiniz mustafa cengize hakaretler edip sonunda hocamızı rahat ettirecek başkan bulduk diye sevinen

şimdi kime ne hesabı soruyorsunuz

Galatasaray an itibariyle lig sıralamasında kaçıncı ve kaç puanda?Lig puan cetveline korkmadan bakanlar varsa yazarsanız sevinirim.

Geri
Üst Alt