Burak Elmas: "Falcao transferinde yöneticiler zararı ceplerinden ödeyecek olsalardı bu transfer asla olmazdı"

Yunus Can benim sana tavsiyem maçları izlememiş süreci bilmeyen adamlara git olmamış şeyleri yedir olur mu.. Sen hem yalan söylüyorsun hem de o söylediğin yalan üzerinden kötü niyetli iftira atıyorsun diyorsun.. Neymiş İspanya'ya gitmiş gelmiş tam hazır değilmiş ve antreman vs yerken yönetim değişmiş.. Bunu cahile yedir maçları izleyene değil.

Adam sakatlık İspanya dönüşü 3-0'lık Kayseri maçını kazandırdı.. Sonra kesik yiyip ligin son döneminde sakat olmadığı halde birçok maçta hocanın prensleri Emre Akbaba-Halil ikilisi oynatıldı ilerde.. Git maç konularında milletin girdiği krizleri gör.. Halil'in bazı maçlarda kaçırdığı goller sonrası bile rotasyon oyuncusu olarak kullanılmadı adam.. Falcao o son dönem maçlarında iyi bir hocanın elinde çatır çatır iş yapabilirdi..

Geçen sene Kerem'in ısrarla Arda için kesilmesi.. Makina gibi gelen Muhammed-Onyekuru ikilisinin sistemsizlikle bitirilmesi , Arda-Akbaba için şampiyonluğun satılması.. Kötü niyet arıyorsan şampiyonluğu satan hocana bak.. Arda Turan 40 maç 0 asist.. Şampiyonluk böyle satılır.

Sen mi izledin maçları? Sen mi takip ettin Galatasaray'ı?

Keremle çarpıştı kafası yarıldı sonra geldi Beşiktaş maçına 11 çıktı yine arka adaleden sakatlandı, nereye yoktu sakatlığı?

Halil zorunluluktan oynadı, ilk 11 oynadığı maçta Falcao sakat, MM coviddi hatta sanırım Babel de yoktu. Sonraki 11 maçlarında da MM sakatlıklar yaşadı, Denizli maçında davul gibi dizle girdi.

İftiradan falan bahsetmişsin bir de hakkaten komiksiniz.

2 senede 10+ milyon euro kazanıp, yarısında sakat olan, oynadığında da penaltı atıp duran bir herifi savunuyorlar Allah akıl fikir versin.

Kimseye birşey yedirmeye çalıştığım yok Emre. İftira atıyorsun bitirdi diye hala söylüyorum iftira . Nefretinden gerçekleri bile göremez olmuşsun yok onu bitirmiş yok şunu bitirmiş geçin bunları arkadaş gelişenler ne olacak ? Yok evlatçı diyordunuz keremi oynatmayınca şimdi keremi oynatıyor başka birşey diyorsunuz . Siz gidin Fatih Terim düşmanlığını Antu gibi yerlerde yapın. Adam nefretinden 5 milyon garanti ücret alan bonuslarla 7 milyonu bulan adamı savunur olmuş. Geçmişi araştıralım Falcao'a sövende kendisi çıkar. Nefretinizde boğulacaksınız.
Hocadan nefret ettiğim gerçekleri gördüğüm için doğrudur ama gerçekleri göremeyen senin gibi Terimciler sevgili renktaş.. Son 4-5 senede sadece forvetlere harcadığımız parayı koy bakalım.. 100'e yakın transfer yapılmış ortada doğru düzgün oyun yok.. Önce çık bunların maliyetini koy.. Kiralık deyip bahanelerin arkasına sığınmayın.. Elit liglerden istediği adamları getirtti ama bize doğru düzgün futbol yüzü göstermedi.. Rezilliklerini saysam bitmez.. Belhanda'yı 8 milyon euro teklife sattırmayıp sonra kulübeye çeken adamın adıdır Fatih Terim.

2-3 hafta önce bu adam Morutan'a kafayı takacak dedim Başkan konusunda.. Ara bulursun bire bir dediğim oldu.. 90 dakika Morutan'ı oyuna almayan adamdan dibine kadar nefret ederim..

Kerem her maç iyi oynayacak diye birşey yok kötü olduğunda çıkardı mı.. Adam ne zaman değişiklikler için hamle yapsa takımı rezil etti.. Millet acaba ne değişiklik yapacakta takımı batıracak diye bekler oldu.. Babel vs..

Neymiş Fatih hocayı antu'da eleştirecekmişiz.. Çünkü zihniyetin bozuk.. Adam senin için Galatasaray'ın önünde.. Aynı zamanında gerçeği gören Fenerlilerin Aziz'i eleştirince afaroz edilmeleri gibi.. Aziz gitti kulübün batmak üzere olduğu ortaya çıktı sonra Koç'un parasına mahkum oldu.. Bire bir aynı zihniyet.. Fatih Terim'in gerçek yüzünü gösterene Galatasaray'a hakaret ediyormuş gibi bir anlayış hakim adamlarda.. Yok canım biz GS düşmanlarının düşmanıyız.

Evlatları için Galatasaray'ın şampiyonluğunu satanın düşmanıyız.

Hocadan nefret ettiğim gerçekleri gördüğüm için doğrudur ama gerçekleri göremeyen senin gibi Terimciler sevgili renktaş.. Son 4-5 senede sadece forvetlere harcadığımız parayı koy bakalım.. 100'e yakın transfer yapılmış ortada doğru düzgün oyun yok.. Önce çık bunların maliyetini koy.. Kiralık deyip bahanelerin arkasına sığınmayın.. Elit liglerden istediği adamları getirtti ama bize doğru düzgün futbol yüzü göstermedi.. Rezilliklerini saysam bitmez.. Belhanda'yı 8 milyon euro teklife sattırmayıp sonra kulübeye çeken adamın adıdır Fatih Terim.

2-3 hafta önce bu adam Morutan'a kafayı takacak dedim Başkan konusunda.. Ara bulursun bire bir dediğim oldu.. 90 dakika Morutan'ı oyuna almayan adamdan dibine kadar nefret ederim..

Kerem her maç iyi oynayacak diye birşey yok kötü olduğunda çıkardı mı.. Adam ne zaman değişiklikler için hamle yapsa takımı rezil etti.. Millet acaba ne değişiklik yapacakta takımı batıracak diye bekler oldu.. Babel vs..

Neymiş Fatih hocayı antu'da eleştirecekmişiz.. Çünkü zihniyetin bozuk.. Adam senin için Galatasaray'ın önünde.. Aynı zamanında gerçeği gören Fenerlilerin Aziz'i eleştirince afaroz edilmeleri gibi.. Aziz gitti kulübün batmak üzere olduğu ortaya çıktı sonra Koç'un parasına mahkum oldu.. Bire bir aynı zihniyet.. Fatih Terim'in gerçek yüzünü gösterene Galatasaray'a hakaret ediyormuş gibi bir anlayış hakim adamlarda.. Yok canım biz GS düşmanlarının düşmanıyız.

Evlatları için Galatasaray'ın şampiyonluğunu satanın düşmanıyız.
Senin gibi Terimci dediğinden sonra yazdıklarının hiç bir değeri yok. Morutana mı takmış bak unutma bu mesajını ileride de oynattığında sürekli neden hep oynatıyor diye ağlayacaksın. Bana Terimci dedi adam insan bi profile girip geçmiş mesajlarına baksan Terimin gitmesi gerektiğini ve genç dinamik adam gelmesi gerektiği ile ilgili mesajlarımı görürsün. Terimden nefret etmeyince Terimci oluyoruz. Ne desem başka birşey diyeceksin altı dolu olmayan tamamen hayal ürünü basın doldurması ile gaza gelen Terim düşmanı gibi.Ben 2009'dan beri bu forumdayım çok gördüm senin kafadan insanla eleştiri yapmayı bile bilmiyorsunuz sadece nefret ile besleniyorsunuz biz bunlara yangın tayfa diyoruz genelde ergen oluyorlar.O yüzden yazışmayı burada sonlandırıyorum başka mesajına cevap vermeyeceğim. İyi forumlar.

Senin gibi Terimci dediğinden sonra yazdıklarının hiç bir değeri yok. Morutana mı takmış bak unutma bu mesajını ileride de oynattığında sürekli neden hep oynatıyor diye ağlayacaksın. Bana Terimci dedi adam insan bi profile girip geçmiş mesajlarına baksan Terimin gitmesi gerektiğini ve genç dinamik adam gelmesi gerektiği ile ilgili mesajlarımı görürsün. Terimden nefret etmeyince Terimci oluyoruz. Ne desem başka birşey diyeceksin altı dolu olmayan tamamen hayal ürünü basın doldurması ile gaza gelen Terim düşmanı gibi.Ben 2009'dan beri bu forumdayım çok gördüm senin kafadan insanla eleştiri yapmayı bile bilmiyorsunuz sadece nefret ile besleniyorsunuz biz bunlara yangın tayfa diyoruz genelde ergen oluyorlar.O yüzden yazışmayı burada sonlandırıyorum başka mesajına cevap vermeyeceğim. İyi forumlar.
Öncelikle 2009'dan beri bu forumda olmadan ötürü göstermiş olduğun üstün başarıdan ötürü tebrik ediyorum.

Sana Terimci dememin sebebi hocayı savunmak için olmamış süreci , söylemediğim lafı uydurup uydurup onlardan çıkarımda bulunman + Fatih hocayı antuda eleştirmemiz gerektiğiyle alakalı saçma sapan bir yorum.. Doğru ya Terim'in Galatasaray'a verdiği zararlardan ötürü nefret eden herkes Antu'ya gitmeli.. Aslolan Gs değil Terim çünkü.

Sonra yorumlarında kafanda kurmaya devam etmişsin.. Gaza geliyormuşum vs..

Allah senle tartışana yardım etsin.. Bana yanıt vermeyeceğin için teşekkürler.

Sen mi izledin maçları? Sen mi takip ettin Galatasaray'ı?

Keremle çarpıştı kafası yarıldı sonra geldi Beşiktaş maçına 11 çıktı yine arka adaleden sakatlandı, nereye yoktu sakatlığı?

Halil zorunluluktan oynadı, ilk 11 oynadığı maçta Falcao sakat, MM coviddi hatta sanırım Babel de yoktu. Sonraki 11 maçlarında da MM sakatlıklar yaşadı, Denizli maçında davul gibi dizle girdi.

İftiradan falan bahsetmişsin bir de hakkaten komiksiniz.

2 senede 10+ milyon euro kazanıp, yarısında sakat olan, oynadığında da penaltı atıp duran bir herifi savunuyorlar Allah akıl fikir versin.
Adminim 36-42. haftalara bir daha bak.. Kadroya sakatlık gerekçesiyle alınmadığı ama gerçeğin farklı olduğu 4-5 maçı bulursun..

Ben uzatmak istemiyorum artık ve o meşhur kronik sakat denilen adamın bitik seviyesiyle yaptığını La Liga'da göreceğiz. Şimdiden göstermeye başladı zaten kendini. Dönüp aynaya bakmak lazım arkasında yatan nedenleri..

Adminim 36-42. haftalara bir daha bak.. Kadroya sakatlık gerekçesiyle alınmadığı ama gerçeğin farklı olduğu 4-5 maçı bulursun..

Ben uzatmak istemiyorum artık ve o meşhur kronik sakat denilen adamın bitik seviyesiyle yaptığını La Liga'da göreceğiz. Şimdiden göstermeye başladı zaten kendini. Dönüp aynaya bakmak lazım arkasında yatan nedenleri..
Gerçeğin farklı olduğunu neye dayanarak söyleyebiliyoruz?

Kafası kırıldı yav adamın, Tjk maçında zaten oynadı sonraki arka adale sakatlığı yalan diyorsan bunu ispatlamak gerekir.

O süreçtr MM de oynamalıydı o da covid geçirdi üstüne Necip mahvetti adamın dizini.

Bir futbol sahtekârı için sayfalarca yazı yazılmış.

Falcao bizi iplemedi olay bu kadar basit. Canı isterse oynadı istemezse sakatım dedi tatile çıktı.

Burada kaliteden bahsetmiyoruz, o gani gani var adamda.
Burada kişilikten, işine olan saygıdan, ve almış olduğu paranın karşılığından bahsediyoruz.

Bunlar mağlesef yok denecek kadar az.

Gscimbom mobil

yapman gereken bir transfer daha var başkan o da saha kenarına!

Kafası kırıldı yav adamın, Tjk maçında zaten oynadı sonraki arka adale sakatlığı yalan diyorsan bunu ispatlamak gerekir.

O süreçtr MM de oynamalıydı o da covid geçirdi üstüne Necip mahvetti adamın dizini.
Ya ne alakası var Terim oynatmadı (!)

Kafası kırıldı diyorsun da Beşiktaş maçında sahaya dönmedi ki bu adam.. Yani süreç BJK maçında başlamadı.. Trabzon maçında aslında iyileşti ama kadroya alınmadı sonraki maçlarda da ya kadroya alınmadı ya da yedek kulübesinde oturtuldu.. Beşiktaş maçında ilk 11 oynadı sakatlandı sonraki maç zaten oynayamazdı. Yeni Malatya maçında belki sonradan oynatılabilirdi.. Yine kadroya alınmadı..

Adama doğru düzgün tedavi yapamayan kulübün sağlık birimi , kondisyonerleri vs.. herkes hocaya bağlı değil mi.. Sende Falcao konusunda bu adamları beğenmiyorum diyordun. Beğenmediğin adamlar kimin adamları hocam.. Yurtdışından her gelen makina gibi gelip sonradan geri gidiyorsa sorumlusu ben miyim ?

Adam diğer takımda istikrarlı bir şekilde forma giyip gol attıkça millette jeton düşmeye başlayacak zaten..

burada tartismak yerine gidin lpool macini acin la

gözünüz biraz fusbal görsün

yarin ftballi izlerken modunuz baya düsecek nasil olsa, o yüzden en azindan lpool ile biraz doyun su spora

Kafası kırıldı diyorsun da Beşiktaş maçında sahaya dönmedi ki bu adam.. Yani süreç BJK maçında başlamadı.. Trabzon maçında aslında iyileşti ama kadroya alınmadı sonraki maçlarda da ya kadroya alınmadı ya da yedek kulübesinde oturtuldu.. Beşiktaş maçında ilk 11 oynadı sakatlandı sonraki maç zaten oynayamazdı. Yeni Malatya maçında belki sonradan oynatılabilirdi.. Yine kadroya alınmadı..

Adama doğru düzgün tedavi yapamayan kulübün sağlık birimi , kondisyonerleri vs.. herkes hocaya bağlı değil mi.. Sende Falcao konusunda bu adamları beğenmiyorum diyordun. Beğenmediğin adamlar kimin adamları hocam.. Yurtdışından her gelen makina gibi gelip sonradan geri gidiyorsa sorumlusu ben miyim ?

Adam diğer takımda istikrarlı bir şekilde forma giyip gol attıkça millette jeton düşmeye başlayacak zaten..
Benim söylediklerimde FT geçmiyor; FT ile ilgili de bir şey demedim.

TS maçında oynayacak durumda olsaydı oynatırdk zira o maç kadroda yoktu ve Babelle çıktık, sonra MM, Gençler maçında ise Halil oynadı. 1 maç oynayıp 2 maç yok olan Falcao'ya güvenmemekte de ben hata görmüyorum ki kilit maçta oynattık adam yine sakatlandı.

Falcao bilerek ya da bilmeyerek sakattı 2 sene boyunca artık problem maaşını alamaması mıydı bilmem ama en çok ihtiyacımız olduğu anda bizi yalnız bıraktı hep.

Kafa travmasını geçirdi döndü dedik yine sakatlandı. Halil'in o maçlarda da kötü oynadığı maç yok baktığımızda.

Asıl mevzu 5+ milyon euro maaş verdiğin adam senede 40 maç oynamalı 30 da gol atmalı, Falcao'nun bu noktanın yanından geçemeyeceği ortada, Espanyol'da da yarın sakatlanırsa o zaman ne diyeceğiz?

Santrafor konusunda eleştirilecek nokta Gomis'in gönderilmesidir bunun sebebinin de neye dayandığını kaç kez yazdım. Falcao Galatasaray'a zarar vermiştir, hiç bir zaman da iyi hatırlanacak briisi değildir.

Geri
Üst Alt