Burak Elmas, Haber Global'de Soruları Cevapladı

Ben sizin düşüncenizi saçmalık olarak tanımlamıyorum,sizinle aynı görüşte olmayanlara da saygı duymalısınız bence.

Takım olarak her konuda bitmiş bir durumdayken,bizimle gelecekte hiçbir zaman yeri olmayacak kaleciye 375 bin euro vereceğime,altyapımdaki en kötü kaleciyi bile oynatırım. Değerlerimizi tek maça göre eleştirmeye,bitirmeye bayılıyoruz.Sabretmemiz gerek biraz.
Farkindaysan kume dusmeye oynuyorduk son 2 maca kadar, senin risk alip oyle gencin ne verecegini bilip bilmeden sahaya surecek luksun yoktu suan. Bahane degil gercekleri gormek bu kadar zor olmamasi gerek. Kaleci transferi sartti , Pena sayesinde 2 macta maglubiyetten donduk bu simdiden 2-3 puan ekstra olarak hanemize yazildi.

TFF Kulüplere harcama limiti koyduğundan beri.
Hangi limit? Eyüpe falan oyuncu verip para yarattığın limit mi?
Ayrıca as kaleye koyacağın oyuncu için maaşının üzerine para da isteyelim oldu olacak. Harcama limiti 3 senedir var forumda 3-4 kişi dışında dert eden görmedi.

Farkindaysan kume dusmeye oynuyorduk son 2 maca kadar, senin risk alip oyle gencin ne verecegini bilip bilmeden sahaya surecek luksun yoktu suan. Bahane degil gercekleri gormek bu kadar zor olmamasi gerek. Kaleci transferi sartti , Pena sayesinde 2 macta maglubiyetten donduk bu simdiden 2-3 puan ekstra olarak hanemize yazildi.
Düşüncenize saygı duyuyorum.Ben birkaç maçlığına alınan Pena’nın bu kadar hesap yaptığımız dönemde ekstra yük olduğunu düşünüyorum.

Burak Elmas: "Arda iyi bir Galatasaraylı ve iyi bir kardeşim. Galatasaray'ın geleceğinde geçmiş tecrübeleri aktarmalarını isterim. Hatalardan ders çıkarmak ve vazgeçmek gerekir."

Burak Elmas: "Arda benim çok sevdiğim bir kardeşim. İnsan olarak da seviyorum. Her şeyini eleştirebilirsiniz ama Galatasaraylılığını asla."

Burak Elmas: "Benim başkan seçilmemi bir teknik direktör seçimine bağlamak, Galatasaray üyelerine hakarettir!"

Ayrıca as kaleye koyacağın oyuncu için maaşının üzerine para da isteyelim oldu olacak. Harcama limiti 3 senedir var forumda 3-4 kişi dışında dert eden görmedi.
Eyüp'e verdiğin oyuncu Erencan Yalçın şimdi Alanya'da belki de Eyüp transferden kar edecek. Şaibeli transfer değil.

Yok ben para isteyelim demedim,hiç almasaydık diyorum sadece.

Burak Elmas: "Kulüpler olarak kendi kanalımızı kurup maçları oradan yayınlamaya hazırız. Bence Süper Lig TV kurulmalı. Dibi gördüğümüz bir noktada geleceği kurmak için doğru sistemler ve doğru modellerle kurmak lazım. Buna benzer çok model var. Bu noktada cesaret önemli."

Burak Elmas: "1-2 hafta içerisinde netleşir. Kulüplerin bir televizyon kanalı kurması gibi bir karar da alınabilir, buna kulüpler hazır."

Burak Elmas: "Işıtan Gün geçmiş yıllarda gençken attığı tweetler konusunda hatasını kabul etti, özrünü diledi. Konu kapandı. "

Burak Elmas: "Galatasaray'ın çok önemli, hayati problemleri var. Burada kasıtlı olarak bir kişinin üzerinden haklı veya haksız bir konu yaratıyorlar. Eski tweetler araştırılıyor, farklı konulardan doğruluğundan emin olunmayan şeyler üzerinden linç kampanyaları yapılıyor."

Burak Elmas: "Az önce söyledim. İnsanları kaybetmek çok kolay. Arkadaşımız geçmiş yıllarda attığı tweetlerle ilgili çok hatalıydı. Onu da kabul etti, özür diledi. Bu kadın-erkek eşitliği benim çok hassas olduğum bir konu. Benim yönetim kurullarımda çok fazla kadın arkadaşım var."

Burak Elmas: "Bu konuda sadece görsel olarak değil, çok ciddi işler yapan bir ekip olduğumuz için, zaten aksi bir durumda yönetimdeki kadın arkadaşlarımız buna izin vermezdi."

Buket'i kendi tercih etmiş ama hatalı bi tercih olmuş.Başkası olsa böyle istifalı sorular falan soramazdı..

Eyüp'e verdiğin oyuncu Erencan Yalçın şimdi Alanya'da belki de Eyüp transferden kar edecek. Şaibeli transfer değil.
Erencan ve gitiği para bana göre türkiye normlarında normal paralar 300-400 bin euro para değil ama eyüpspor ve yönerimi olmasa erencandan para kazanabilir miydik?
Sonra sekidika ve oğulcan da var sence başkası hadi para verip alalım der mi? Eğer demez ise bu öyle yada böyle para yarakmak oluyor her para yaratma şaibe değildir. Türkiye liginde kulüplerin zarar etmesi kanıksanmış olay aslına bakarsan en kötü oyuncundan bile 200-300 bin euro kazanman gerekir. Bizde salla gitsin araya siyasi girsin, anadolu takımalrı batıyor bedava ver gitsin diye diye iyice parazit oldular başımıza..

Ard* konusundaki aciklamalari superlig tv konusunda konusmalarini begendim ve baskanimizi ibra etmeye karar verdim.

Başkan ve yönetiminin değişmesini canıgönülden istiyorum fakat birkaç defa özellikle dile getirilen Campos ve Pasquale nin gelecek adına yaptıkları çalışmaları da çok merak ediyorum.Sadece bu yüzden ibra etmeme gibi bir şey olmaz ve başkan bu konuda bizi yanıltmaz umarım.

Burak Elmas: "Bizim bugün yaptığımız birçok şey, bizi popüler yapmayacak ama ilerleyen yıllarda Galatasaray'a çok faydaları olacak. Ben ekip arkadaşlarımı zor kararlar alacağımızı, takdir edilmeyi beklemeyin diyerek, negatif şeyler söyleyerek ikna ettim."

Burak Elmas: "Zor olacağını biliyorduk. Ben ve arkadaşlarım popüler olmak için kararlar almayacağız. Galatasaray'ın geleceği adına doğru olduğunu düşündüğümüz kararları almak için çalışmaya devam edeceğiz."

Geri
Üst Alt