Burak Elmas, Haber Global'de Soruları Cevapladı

Yok ben para isteyelim demedim,hiç almasaydık diyorum sadece.
Reyiz pena sene sonuna adar ligde oynayaacak belki barcelona maçlarında muslera oynar o kadar. Yani bir dönem oynatacağımız oyuncu için de bir miktar para verelim gitsin.
1 sene sakat olana baktık, kafadan emekli olana da baktık. Bakıyoruz da bir sürü çöp var onların peşine düşmek daha hayırlı bence. Oynayan oynayacak olana verilen paraya ben acımıyorum(tabi makul ölçülerde)

Burak Elmas: "Ben hala birçok teknik direktörle, yöneticiyle görüşüyorum. Futbol sistemlerini anlamaya çalışıyorum. Bir karar aldığınızda piyasada kim var diye anlık karar almamanız gerekiyor. "

Burak Elmas: "Torrent bir projenin parçasıydı. Bu demek değil ki değişiklik kararı alacağız. Galatasaray Başkanı'nın sporun her ferdiyle bağlantılı olması gerekiyor. En uygun adayın Torrent olduğuna karar verdik."

Burak Elmas: "Biz Galatasaray'ı, Galatasaray tüzüğüyle yönetiyoruz ve tüzüğü kabul ederek buraya geldik. Galatasaray tüzüğü, Galatasaray'ın anayasasıdır. İbra edilmezsek tüzük ne emrediyorsa onu yaparız. Galatasaray’ı mahkeme kapılarına götürmeyiz.”

Aha da bir cengiz-gk çatışması daha başlıyor.

Reyiz pena sene sonuna adar ligde oynayaacak belki barcelona maçlarında muslera oynar o kadar. Yani bir dönem oynatacağımız oyuncu için de bir miktar para verelim gitsin.
Yani kaptanımız Arda yı falan düşününce kime ne paralar vermedik ki diyorum bazen ama Seri,Lemina gibi transferlerden beri kısa dönem bizimle olabilecek oyunculara uyuz oluyorum,bir de iyi çıkınca içimizde ukde olarak kalıyor.

Burak Elmas: "O kadar çok yalan haber var ki, biz bunlara mahal vermemek adına kulüp üyelerimizle paylaşıyoruz. Tüm rakamları üyelerimize açıklıyoruz, üye toplantıları yapıyoruz."

Burak Elmas: "Ben hala birçok teknik direktörle, yöneticiyle görüşüyorum. Futbol sistemlerini anlamaya çalışıyorum. Bir karar aldığınızda piyasada kim var diye anlık karar almamanız gerekiyor. "

Burak Elmas: "Torrent bir projenin parçasıydı. Bu demek değil ki değişiklik kararı alacağız. Galatasaray Başkanı'nın sporun her ferdiyle bağlantılı olması gerekiyor. En uygun adayın Torrent olduğuna karar verdik."
Yeni sezonda devam edecek mi hocayla

Burak Elmas: "Bizim bugün yaptığımız birçok şey, bizi popüler yapmayacak ama ilerleyen yıllarda Galatasaray'a çok faydaları olacak. Ben ekip arkadaşlarımı zor kararlar alacağımızı, takdir edilmeyi beklemeyin diyerek, negatif şeyler söyleyerek ikna ettim."

Burak Elmas: "Zor olacağını biliyorduk. Ben ve arkadaşlarım popüler olmak için kararlar almayacağız. Galatasaray'ın geleceği adına doğru olduğunu düşündüğümüz kararları almak için çalışmaya devam edeceğiz."
seçim dönemindeki tüm vaadleri popülistti. simdi koseye sıkıstı ve tepki alacagını en baştan göze almış gibi konuşuyor.

Burak Elmas: "Sosyal medyada 2 takipçi kazanmak için Galatasaray hakkında yalan haberler servis ediyorlar."

Burak Elmas: "Türkiye'nin ilk borçsuz kulübü olma hedefimiz var. Galatasaray'ın buradan çıkabilmesi için bazı şeyleri çok hızlı yapabilmemiz lazım ama biz bu yolun taşlarını döşemek, geçmişte yapılan hataların tekrarlanmasının önüne geçmek istiyoruz."

Burak Elmas: "Galatasaray 1905 yılında kurulmuş, kültürü Osmanlı'ya giden bir kurumdur."

Farkindaysan kume dusmeye oynuyorduk son 2 maca kadar, senin risk alip oyle gencin ne verecegini bilip bilmeden sahaya surecek luksun yoktu suan. Bahane degil gercekleri gormek bu kadar zor olmamasi gerek. Kaleci transferi sartti , Pena sayesinde 2 macta maglubiyetten donduk bu simdiden 2-3 puan ekstra olarak hanemize yazildi.
En basiti Pena geldiğinden beri mağlubiyetimiz yok. Trasnfer sezonu açılır açılmaz gelse belki 2-3 ekstra puanın daha olacaktı.

Geri
Üst Alt