Burak Elmas, Habertürk'e Konuştu

Burak Elmas sunu anlamis olmali, ne TFF ne de diger futbolun basindaki herifler seni iplemiyor. Anladin mi artik? Sen istedigin kadar konus.
Hiç sanmıyorum adam diyo ki tff ben gidiyim diye operasyon yapıyor diye düşünüyorum ;D bu adamın gitmesini ister mi o keltoş

Fatih Altaylı gibi hem kulübü hem futbolu bilen birisinin programı sunuyor olması olumlu.Çat çat soruyor

Gerginliği artınca tik'i azıyor. Beden dili açısından kötü bir durum.

Burak Elmas: "Mevcut hoca calisirken Galatasaray gibi bir takim her zaman istedigi teknik direktor ile konusur, B plani mecbur"

mevcut teknik direktörle yapılan görüşme hakkında

bu görüşme ftyi rahatsız etmek için mi yapıldı siz mi bu görüşmeyi yapmak istediniz bir senedir td aradığınız söyleniyor üslup yalnış mı oldu doğru mu oldu

b.e çok fazla yalan bilgi ve çirkin üslüplarla haberlerle servis ediliyor, Galatasaray kulp başkanı her zaman td ile konuşabilir b planı yapabilir yazdan beri asla böyle bir durum olmadı

Top çeviriyor hiç net cevap yok şöyle yapıyoruz böyle yapıyoruz

belmas: birincisi ben görüşmeleri yaptım burada bir bilgi kirliliği var yönetim kurulu arkadaşlarımıza çirkin saldırılar olmaya başladı

belmas: hocaya guardiola yardımcısıyla ilgili detayı anlatmadım orada bir hata yaptım çok kısa konuştuk hoca kim dedi isim verdim

Alternatifler ile görüştüm diyor, basın toplantısında biz hocaya alternatif değil yardımcı hoca aradık demedi mi ?

KONU SPONSORLUKLAR

F..A sponsorluklar neden olmadı camia hayal kırıklığına uğratıldı

b.e bazı yerlerde şartlardan dolayı taahütelerde eksiklikler oldu biz projelerimizi 2 aylık sunmadık ki 3 senelik geldik 3 senede gerçekleşeceğiz galatasaray bize gül bahçesinde gelmedi ki euro arttı kur arttı
Gül bahçesinde gelmedi mi? İnsanda utanma olur biraz.Sen Galatasaray'ı devir aldığında 1 golle şampiyonluk kaçırmış önceki iki sezondan birinde şampiyon olmuş bir takım vardı.Şimdi ciddi olarak küme düşme adayı bir takım var mevcutta bu nasıl çelişki?

Geri
Üst Alt