- 26 Kasım 2012
- 179.211
- 241.291
- 5.688
F.t.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hiç sanmıyorum adam diyo ki tff ben gidiyim diye operasyon yapıyor diye düşünüyorumBurak Elmas sunu anlamis olmali, ne TFF ne de diger futbolun basindaki herifler seni iplemiyor. Anladin mi artik? Sen istedigin kadar konus.
Niye istemesin ki berbat terimin gitmesini istiyorlarsa bunu da isterlerHiç sanmıyorum adam diyo ki tff ben gidiyim diye operasyon yapıyor diye düşünüyorumbu adamın gitmesini ister mi o keltoş
Masal.Ne anlatıyor bu?
Canlı yayında yapmadan ara verseler iyi olabilirdi.insani bir ihtiyac napsın adamlar![]()
Ft ile savaş yapıyodu tff, bu adam futbol batıyo diyo en fazla şuana kadarNiye istemesin ki berbat terimin gitmesini istiyorlarsa bunu da isterler
keske sorulara cevap verse
başarısız buldugu için istifa ettif.a 5 ay içerisinde en yakın çalışma arkadaşlarınızı kaybetmeniz normal mi
REZAN ÖZDEMİR'İN İSTİFASI HAKKINDA
b.e ben de bulunduğum yönetimlerde erken istifa ettim
Gül bahçesinde gelmedi mi? İnsanda utanma olur biraz.Sen Galatasaray'ı devir aldığında 1 golle şampiyonluk kaçırmış önceki iki sezondan birinde şampiyon olmuş bir takım vardı.Şimdi ciddi olarak küme düşme adayı bir takım var mevcutta bu nasıl çelişki?KONU SPONSORLUKLAR
F..A sponsorluklar neden olmadı camia hayal kırıklığına uğratıldı
b.e bazı yerlerde şartlardan dolayı taahütelerde eksiklikler oldu biz projelerimizi 2 aylık sunmadık ki 3 senelik geldik 3 senede gerçekleşeceğiz galatasaray bize gül bahçesinde gelmedi ki euro arttı kur arttı